DOUELOU

Contactgegevens DOUELOU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOUELOU: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOUELOU

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): H. VAN VELDEKESINGEL 148; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11253333 (+32-11253333) 11253333 (+32-11253333)

Fax (fax): +32 (53) 510-16-73 +32 (53) 510-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOUELOU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOUELOU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOUELOU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOUELOU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOUELOU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOUELOU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOUELOU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOUELOU
Products information DOUELOU

BTW identificatienummer (tax): BE06072662353
Ondernemingsnummer: 2413940429
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in DOUELOU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOUELOU
(Get full report from official database of BE for DOUELOU)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOUELOU
Addition kinds of activities for DOUELOU

8041. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
325502. Glasshouse vuurvaste materialen | Glasshouse refractories
16229902. Wegbouw, verhoogd | Highway construction, elevated
24999912. Zadelsbomen, hout | Saddle trees, wood
35429909. Metalen vormende machines met hoge energiehoeveelheid | High energy rate metal forming machines
45220102. Flying charter service | Flying charter service
51699910. Organische chemicaliën, synthetisch | Organic chemicals, synthetic
82310400. Bibliotheekdiensten | Library services

Werken bij DOUELOU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOUELOU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOUELOU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOUELOU. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien m/v (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jiij de elektricien die wij zoeken? Voor een outsourcingbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren elektriciens die ingezet worden in verschillende projecten. Het takenpakket is zeer afwisselend en bestaat uit het hangen van kabelgoten, trekken en aansluiten van kabels, elektrische fouten opsporen, opbouw en mechanisatie van elektrische kasten, installeren camerabewaking, alarmsystemen en brandbeveiliging,....

  • Schoonmaker-ster Bedrijf Puurs (17,5u/week) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf in Puurs. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 17u tot 20u30 (17,5u/week)

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Evergem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Moerbeke-Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Gepassioneerde student voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde verkoopmedewerker om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent modebewust en hebt het talent om klanten het juiste stijladvies te geven en goed te combineren! * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren stylist met natuurlijke commerciële flair. * Je ziet werk en de winkel netjes en proper houden is voor jou een evidentie. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

  • Student with knowledge of (Mexican) Spanish (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Mexican Spanish language. The job requires to do data quality checks in Mexican Spanish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Chauffeur CE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij de chauffeur CE die wij zoeken? Binnen deze vacature sta je in voor het transport van palletgoederen met de vrachtwagen, binnen België. Je staat ook in voor het laden en lossen van de goederen.

  • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: BSC

    Type: Vaste Job

    Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

  • Tuinier (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADVANCE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een flexi - medewerker (ook gepensioneerden komen in aanmerking) gedurende 10 à 12u/week om de tuin te ondehouden. Werkuren : 3 dagen (afhankelijk van het seizoen) van 7u - 11u 's morgens. Het werkmateriaal wordt voorzien door Waer Waters.

Zoek naar antwoorden van DOUELOU in sociale netwerken
Look for responds of DOUELOU in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOUELOU. Laat een reactie achter voor DOUELOU. DOUELOU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOUELOU. Leave a respond for DOUELOU. DOUELOU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOUELOU op de google maps. Adres en contacten DOUELOU
Location of DOUELOU on the google maps. Address and contacts of DOUELOU

Andere gerelateerde bedrijven als come DOUELOU DOUELOU: LILIANE THOMAS | REST. LA MOULE PROVEN?ALE | Delvaux | MATHIAS BOSCH | Van Den Berghen Herman

Other related companies as DOUELOU: LILIANE THOMAS | REST. LA MOULE PROVEN?ALE | Delvaux | MATHIAS BOSCH | Van Den Berghen Herman

DOUELOU is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is DOUELOU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072662353. Het bedrijf DOUELOU bevindt zich op het adres: H. VAN VELDEKESINGEL 148; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Baby- and kinderkleding. Producten gemaakt in DOUELOU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOUELOU is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOUELOU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOUELOU, openstaande posities, locatie van DOUELOU op de kaart.

DOUELOU is a company, that was registered 2010 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is DOUELOU, company assigned to the tax number BE06072662353. The company DOUELOU is located at the address: H. VAN VELDEKESINGEL 148; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Baby- and kinderkleding. Products created in DOUELOU were not found.
The main activity of DOUELOU is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DOUELOU is not available. You also can look at reviews of DOUELOU, open positions, location of DOUELOU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOUELOU, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOUELOU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOUELOU, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOUELOU, employees, financial statistics.