Trigomen

Contactgegevens Trigomen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Trigomen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Trigomen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Pierre Delanoy 86; 7850; Enghien, België

Telefoon (phone): 02 395 58 85 (+32-02 395 58 85) 02 395 58 85 (+32-02 395 58 85)

Fax (fax): +32 (55) 656-82-78 +32 (55) 656-82-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Trigomen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Trigomen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Trigomen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Trigomen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Trigomen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Trigomen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Trigomen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Trigomen
Products information Trigomen

BTW identificatienummer (tax): BE01461975097
Ondernemingsnummer: 5789215087
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 862,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Trigomen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Personal computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Trigomen
(Get full report from official database of BE for Trigomen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Trigomen
Addition kinds of activities for Trigomen

291102. Lichte destillaten | Light distillates
17999940. Bouwbedrijf | Building board-up contractor
20910205. Schaaldieren: verpakt in blikjes, potten, enz. | Crustacea: packaged in cans, jars, etc.
35249904. Heggenscharen, elektrisch | Hedge trimmers, electric
75190103. Pop-up camper verhuur | Pop-up camper rental
78299900. Beelden voor het verspreiden van foto's, niet inbegrepen | Motion picture distribution services, nec

Werken bij Trigomen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Trigomen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Trigomen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Trigomen. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckbestuurder gezocht! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend voedingsbedrijf in Sint-Lievens-Houtem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde en eraven reachtruckbestuurder. Je zal onder andere instaan voor de afgewerkte goederen in het magazijn plaatsten en orderpicking.

  • Verpleegkundige Projectstaffing thuisverpleging - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een kleinschalige thuisverplegingsorganisatie te Brugge en nabij gelegen omgeving. Je staat in voor het bieden van een kwaliteitsvolle zorg, die gebaseerd is op respect en vertrouwen. Je zal voornamelijk werken in ochtenddiensten op 4/5de basis. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in de vaste nacht.

  • Machineoperator (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een machine-operator. Als machine-operator sta je in voor het klaarzetten van de hulpstoffen voor het opstarten van de productie. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk voor het coördineren van de hulp-operator en de inpakkers. Je werkt daarbij de vooropgestelde machine-order af en controleert de fruitcontainers voor en na gebruik.. Alsook zal je alle noodzakelijke kwaliteitscontroles uitvoeren, zoals gewichtscontrole en staalname. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het manueel reinigen van de machines, samen met je collega\\\'s.

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

  • Kick ass Content Editor (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt voor nieuwe content op onze verschillende websites. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous! Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: DESIREST

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen na de schooluren, in het weekend, tijdens de schoolvakanties en de zomervakantie. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het controleren van de voorraden,...

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • Werfleider electriciteit (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken in gebouwen zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een werfleider om de firma te versterken. Jouw taken bestaan uit : - opvolgen van werven en actieve deelname - bijwonen van werfvergaderingen - leiding geven aan techniekers - zelfstandig kunnen oplossen van problemen. Hiervoor krijg je een interne opleiding en sta je in nauw contact met de hoofdzetel.

  • Allround ICT’er (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VERDATA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kennis van hardware Kennis van netwerkconfiguratie Kennis van Microsoft Windows operating systemen (pc en server) Kennis van Microsoft Office Kennis van Microsoft Access / VBA en ontwikkeling / onderhoudvan software daarmee Commercieel talent Kennis van bedrijfsbeheer

  • Fijnsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MEMO TRADING BV DIVISIE BELGIE

    Type: Werfreserve

    Na de voorsortering van het originele product, dienen de goederen fijn-gesorteerd te worden op kwaliteit. Dit heet ook wel nasortering en is de laatse schakel in het proces. Na deze bewerking worden de goederen verpakt. Het is daarom van wezenlijk belang dat je deze job met alle zorg uitvoerdt. De aangegeven richtlijnen en/of instructies voor de fijn-sortering/scheiding van de goederen dienen dan ook STRIKT te worden opgevolgd.

Zoek naar antwoorden van Trigomen in sociale netwerken
Look for responds of Trigomen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Trigomen. Laat een reactie achter voor Trigomen. Trigomen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Trigomen. Leave a respond for Trigomen. Trigomen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Trigomen op de google maps. Adres en contacten Trigomen
Location of Trigomen on the google maps. Address and contacts of Trigomen

Andere gerelateerde bedrijven als come Trigomen Trigomen: MENUISERIE HUBERTY G. | DIRK STEENWERCKERS | Val d'Uccle (Le) | OP=OP | ADVIESBUREAU WILLEMS

Other related companies as Trigomen: MENUISERIE HUBERTY G. | DIRK STEENWERCKERS | Val d'Uccle (Le) | OP=OP | ADVIESBUREAU WILLEMS

Trigomen is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Trigomen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01461975097. Het bedrijf Trigomen bevindt zich op het adres: Place Pierre Delanoy 86; 7850; Enghien. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 862,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Data processing - Personal computers. Producten gemaakt in Trigomen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Trigomen is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Trigomen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Trigomen, openstaande posities, locatie van Trigomen op de kaart.

Trigomen is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Trigomen, company assigned to the tax number BE01461975097. The company Trigomen is located at the address: Place Pierre Delanoy 86; 7850; Enghien. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 862,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Data processing - Personal computers. Products created in Trigomen were not found.
The main activity of Trigomen is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Trigomen is not available. You also can look at reviews of Trigomen, open positions, location of Trigomen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Trigomen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Trigomen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Trigomen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Trigomen, employees, financial statistics.