Hamsa Computer

Contactgegevens Hamsa Computer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hamsa Computer: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hamsa Computer

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Général Jacques 211; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 646 12 70 (+32-02 646 12 70) 02 646 12 70 (+32-02 646 12 70)

Fax (fax): 02 648 61 67 (+32-02 648 61 67) 02 648 61 67 (+32-02 648 61 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hamsa Computer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hamsa Computer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hamsa Computer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hamsa Computer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hamsa Computer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hamsa Computer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hamsa Computer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hamsa Computer
Products information Hamsa Computer

BTW identificatienummer (tax): BE03990203857
Ondernemingsnummer: 7382507324
Hoofdstad (capital): 445,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 751,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Hamsa Computer zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Personal computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hamsa Computer
(Get full report from official database of BE for Hamsa Computer)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hamsa Computer
Addition kinds of activities for Hamsa Computer

10949900. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
22110605. Draperies en draperie stoffen, katoen | Draperies and drapery fabrics, cotton
28699915. enzymen | Enzymes
39310103. Blowers, pijporgaan | Blowers, pipe organ
39440202. Elektronisch speelgoed | Electronic toys
50849912. Veiligheids uitrusting | Safety equipment
50940201. munten | Coins

Werken bij Hamsa Computer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hamsa Computer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hamsa Computer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hamsa Computer. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Medewerker Verkoop - administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een echte duizendpoot en je houdt van veel afwisselling? Dan is deze job zeker iets voor u! Je staat zowel in voor de verkoop, inpak van cadeaus en kassa als voor administratie en telefoons.

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever, een productiebedrijf uit de regio van Arendonk, is op zoek naar een Monteur. Vanuit deze functie assembleer en test je de producten.

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • Projectstaffing verpleegkundige Medische Beeldvorming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Medische Beeldvorming. Je zal op een korte termijn volwaardig moeten meedraaien, dus ervaring op dergelijke afdeling is vereist. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

  • Belader (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat mee de baan op het beladen van het inzamelvoertuig, waaronder verschillende afvalproducten mogelijk zijn. Je assisteert de chauffeur bij het ledigen, lossen en manuvreren. Je bedient de persinstallatie volgens de correcte werk- en veiligheidsprocedures.

  • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (deeltijds - zelf te kiezen) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

Zoek naar antwoorden van Hamsa Computer in sociale netwerken
Look for responds of Hamsa Computer in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hamsa Computer. Laat een reactie achter voor Hamsa Computer. Hamsa Computer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hamsa Computer. Leave a respond for Hamsa Computer. Hamsa Computer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hamsa Computer op de google maps. Adres en contacten Hamsa Computer
Location of Hamsa Computer on the google maps. Address and contacts of Hamsa Computer

Andere gerelateerde bedrijven als come Hamsa Computer Hamsa Computer: FLHEATING SERVICE NV | YVES ROCHER | MICHEL BIENFAIT | WILLY HOET | Vanhove R

Other related companies as Hamsa Computer: FLHEATING SERVICE NV | YVES ROCHER | MICHEL BIENFAIT | WILLY HOET | Vanhove R

Hamsa Computer is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hamsa Computer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03990203857. Het bedrijf Hamsa Computer bevindt zich op het adres: Boulevard Général Jacques 211; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 445,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 751,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Personal computers. Producten gemaakt in Hamsa Computer zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hamsa Computer is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hamsa Computer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hamsa Computer, openstaande posities, locatie van Hamsa Computer op de kaart.

Hamsa Computer is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hamsa Computer, company assigned to the tax number BE03990203857. The company Hamsa Computer is located at the address: Boulevard Général Jacques 211; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 445,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 751,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Personal computers. Products created in Hamsa Computer were not found.
The main activity of Hamsa Computer is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hamsa Computer is not available. You also can look at reviews of Hamsa Computer, open positions, location of Hamsa Computer on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hamsa Computer, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hamsa Computer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hamsa Computer, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hamsa Computer, employees, financial statistics.