DYNAMIC OFFICE NV

Contactgegevens DYNAMIC OFFICE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DYNAMIC OFFICE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DYNAMIC OFFICE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tiensestraat 49; 3200; Aarschot, België

Telefoon (phone): 016 44 59 10 (+32-016 44 59 10) 016 44 59 10 (+32-016 44 59 10)

Fax (fax): 016 44 06 82 (+32-016 44 06 82) 016 44 06 82 (+32-016 44 06 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DYNAMIC OFFICE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DYNAMIC OFFICE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DYNAMIC OFFICE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DYNAMIC OFFICE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DYNAMIC OFFICE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DYNAMIC OFFICE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DYNAMIC OFFICE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DYNAMIC OFFICE NV
Products information DYNAMIC OFFICE NV

BTW identificatienummer (tax): BE05925170898
Ondernemingsnummer: 6431365966
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in DYNAMIC OFFICE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DATA PROCESSING - DATA CARRIERS - SUPPLIES AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DYNAMIC OFFICE NV
(Get full report from official database of BE for DYNAMIC OFFICE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DYNAMIC OFFICE NV
Addition kinds of activities for DYNAMIC OFFICE NV

3996. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
22210702. Poplin, kunstmatige vezel | Poplin, manmade fiber
22219903. Marquisettes, kunstmatige vezel | Marquisettes, manmade fiber
28190907. Koperverbindingen of zouten, anorganisch | Copper compounds or salts, inorganic
36790502. Schakelaars, stappen | Switches, stepping
38240302. Snelheidsindicatoren en recorders, voertuig | Speed indicators and recorders, vehicle
38270112. Microscopen, behalve elektronen, protonen en hoornvlies | Microscopes, except electron, proton, and corneal
38429915. Ligaturen, medisch | Ligatures, medical
49619901. Airconditioning aanbod diensten | Air conditioning supply services
63990101. Bank deposito verzekering | Bank deposit insurance

Werken bij DYNAMIC OFFICE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DYNAMIC OFFICE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DYNAMIC OFFICE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DYNAMIC OFFICE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • Electro-monteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een electro-monteur (m/v) Als electro-monteur sta je in voor de volgende taken: Je staat in voor de opbouw van stationaire betonpompen en betonpompen op vrachtwagen Vrachtwagen voorbereiding voor opbouw Controle van binnenkomende onderdelen Hydraulisch en elektrisch aansluiten van de onderdelen Elektrisch aansluiten van de opbouw PSM Communicatie met de vrachtwagen of auxiliary engine Voertuig testen en afstellen Plaatsen van accessoires op nieuwe vrachtwagens Je werkt nauwkeurig

  • Industriële elektricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar Industriële Elektriciens regio Kempen. Ben jij op zoek naar een bedrijf om een lange termijn relatie mee aan te gaan? Een bedrijf waar je jezelf kan ontplooien, welke jouw opleidingen en doorgroei mogelijkheden biedt? Waar dag in dag uit jouw technische nieuwsgierigheid getriggerd wordt?  Lees dan snel verder, want zij zoeken JOU!!! Als Industriële Elektricien werk je voornamelijk in de industrie: Je staat in voor elektrische montage op de werven voornamelijk in de provincie Antwerpen en Limburg (regio Turnhout en Herentals zoeken we nu vooral)  Je zal instaan voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van industriële elektrische installaties en zorg dragen voor de optimale en veilige werking van deze installaties aansluiten van pompen, toestellen Kabels leggen, trekken, borden bouwen Je evolueert van project naar project, maar onze klant zorgt voor een goede omkadering en dat de teams zoveel mogelijk samen blijven.   

  • Patissier met ruime ervaring (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Alle voorbereidingen van patissier Alle afwerkingen van de patissier Verwerken en maken van chocolade Eigen creaties uitvoeren in de patissier Sturing geven in klein team Maken van soezentaarten

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS PUURS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

  • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

  • RESERVE schoonmaak regio Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Dendermonde zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van DYNAMIC OFFICE NV in sociale netwerken
Look for responds of DYNAMIC OFFICE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DYNAMIC OFFICE NV. Laat een reactie achter voor DYNAMIC OFFICE NV. DYNAMIC OFFICE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DYNAMIC OFFICE NV. Leave a respond for DYNAMIC OFFICE NV. DYNAMIC OFFICE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DYNAMIC OFFICE NV op de google maps. Adres en contacten DYNAMIC OFFICE NV
Location of DYNAMIC OFFICE NV on the google maps. Address and contacts of DYNAMIC OFFICE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DYNAMIC OFFICE NV DYNAMIC OFFICE NV: ETS DUBOIS DAWANCE SA | V.C. BELLEGEM | IMPRIMERIE FIEVET | MARCEL RUMMENS | ETS.CORDIER CHRISTIAN

Other related companies as DYNAMIC OFFICE NV: ETS DUBOIS DAWANCE SA | V.C. BELLEGEM | IMPRIMERIE FIEVET | MARCEL RUMMENS | ETS.CORDIER CHRISTIAN

DYNAMIC OFFICE NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DYNAMIC OFFICE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05925170898. Het bedrijf DYNAMIC OFFICE NV bevindt zich op het adres: Tiensestraat 49; 3200; Aarschot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is DATA PROCESSING - DATA CARRIERS - SUPPLIES AND ACCESS. Producten gemaakt in DYNAMIC OFFICE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DYNAMIC OFFICE NV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DYNAMIC OFFICE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DYNAMIC OFFICE NV, openstaande posities, locatie van DYNAMIC OFFICE NV op de kaart.

DYNAMIC OFFICE NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DYNAMIC OFFICE NV, company assigned to the tax number BE05925170898. The company DYNAMIC OFFICE NV is located at the address: Tiensestraat 49; 3200; Aarschot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is DATA PROCESSING - DATA CARRIERS - SUPPLIES AND ACCESS. Products created in DYNAMIC OFFICE NV were not found.
The main activity of DYNAMIC OFFICE NV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DYNAMIC OFFICE NV is not available. You also can look at reviews of DYNAMIC OFFICE NV, open positions, location of DYNAMIC OFFICE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DYNAMIC OFFICE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DYNAMIC OFFICE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DYNAMIC OFFICE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DYNAMIC OFFICE NV, employees, financial statistics.