Aerts NV

Contactgegevens Aerts NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aerts NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aerts NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meerveld 13 2550 Kontich, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aerts NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aerts NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aerts NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aerts NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aerts NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aerts NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aerts NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aerts NV
Products information Aerts NV

BTW identificatienummer (tax): BE09284790039
Ondernemingsnummer: 5440399169
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 270,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Children's furniture

Product categorie (product category): Baby Care Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aerts NV
(Get full report from official database of BE for Aerts NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aerts NV
Addition kinds of activities for Aerts NV

131102. Gas en koolwaterstof vloeibaarmaking uit kolen | Gas and hydrocarbon liquefaction from coal
25199901. Huishoudelijke meubels, met uitzondering van hout of metaal: gestoffeerd | Household furniture, except wood or metal: upholstered
27310202. Boekmuziek: uitgeverij en drukwerk | Book music: publishing and printing
35670202. Metalen smeltovens, industrieel: brandstofafgevuurd | Metal melting furnaces, industrial: fuel-fired
47839900. Verpakkingen en kratten, nec | Packing and crating, nec
47850101. Tollbrug operatie | Toll bridge operation
57190100. Keukengerei | Kitchenware
61590104. Productie kredietvereniging, landbouw | Production credit association, agricultural
73759903. Remote data base informatie retrieval | Remote data base information retrieval

Werken bij Aerts NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aerts NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aerts NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aerts NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Branch manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een branch manager. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - aansturen van medewerkers - richtlijnen geven, aanwijzingen en suggesties - optreden als coach : stimuleren van collega's, vertrouwen hebben in het potentieel en zelfsturing van anderen stimuleren - feedback geven aan medewerkers - voeren van tussentijdse gesprekken omtrent hun evaluatie - voeren van selectiegesprekken - opvolgen van introductie, opleiding en training - goedkeuren van alle medewerkers hun verlof - procedures opvolgen van ziektes, incidenten, arbeidsongevallen en recup - zorgen voor een goede sfeer - voorbereiden, presenteren en opvolgen van branch toolboxen en toolboxitems - uitwerken van actieplannen - werken aan het continu verbeteren en risk management en voorstellingen brengen - meedenken en werken aan projecten - sturen en ondersteunen bij vragen van de account managers bij vragen en problemen - je draagt de finale verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die klantgericht zijn - waken over veiligheid binnen de branch - waken over volgen van de regels - nemen van acties en uitwerken

  • Kelner (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekende horecazaak in hartje Kortrijk zoekt Adecco een gedreven kelner. U staat in voor het opnemen van bestellingen, opdienen, afruimen, mise-en-place, orde en netheid van de zaal, onthaal klanten, uitleg geven over de gerechten,...

  • Orderpicker M/V Late ploeg in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vooraanstaande onderneming op gebied van voeiding en horecamateriaal, zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en flexibele orderpicker M/V. Je staat in voor het klaarzetten van klantenbestellingen. Dit kan zijn op de afdeling groenten  & fruit, zuivelafdeling, diepvries, ... Je werkt van maandag tot donderdag van 12u00 - 20u00 en op vrijdag van 10u00 - 18u00.

  • Elektricien (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur voor horeca, bedrijven en instellingen zowel in binnen en buitenland: - een elektricien voor het aansluiten van de toestellen in de keukens.

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

    Regio: MEERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Makro Eke (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

    Type: Studentenjob

    Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

  • Jobstudent weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Nazareth zijn we op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten. Je zult meehelpen in de verschillende afdelingen bij het aanvullen, klanten bedienen, kassawerk, ...

  • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

  • logopedist(e) op zelfstandige basis (logopedie) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: LOGOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    logopedist(e) op zelfstandige basis met werkzekerheid

Zoek naar antwoorden van Aerts NV in sociale netwerken
Look for responds of Aerts NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aerts NV. Laat een reactie achter voor Aerts NV. Aerts NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aerts NV. Leave a respond for Aerts NV. Aerts NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aerts NV op de google maps. Adres en contacten Aerts NV
Location of Aerts NV on the google maps. Address and contacts of Aerts NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Aerts NV Aerts NV: CERVESATO EN ZOON | Missil Pétroleum | THOR GLACES | SHOPWELL | WELLENS & CO

Other related companies as Aerts NV: CERVESATO EN ZOON | Missil Pétroleum | THOR GLACES | SHOPWELL | WELLENS & CO

Aerts NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aerts NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09284790039. Het bedrijf Aerts NV bevindt zich op het adres: Meerveld 13 2550 Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 270,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Baby Care Products. Lijst met producten zijn Children's furniture.
De hoofdactiviteit van Aerts NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aerts NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aerts NV, openstaande posities, locatie van Aerts NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aerts NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aerts NV, company assigned to the tax number BE09284790039. The company Aerts NV is located at the address: Meerveld 13 2550 Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 270,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Baby Care Products. List of products are Children's furniture.
The main activity of Aerts NV is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Aerts NV is not available. You also can look at reviews of Aerts NV, open positions, location of Aerts NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aerts NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aerts NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aerts NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aerts NV, employees, financial statistics.