I Can BVBA

Contactgegevens I Can BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I Can BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

I Can BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bollostraat 31; 3140; Keerbergen, België

Telefoon (phone): 015 23 08 45 (+32-015 23 08 45) 015 23 08 45 (+32-015 23 08 45)

Fax (fax): 015 23 08 45 (+32-015 23 08 45) 015 23 08 45 (+32-015 23 08 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I Can BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I Can BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I Can BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I Can BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I Can BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I Can BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I Can BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I Can BVBA
Products information I Can BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04533752441
Ondernemingsnummer: 2163726806
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 403,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in I Can BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I Can BVBA
(Get full report from official database of BE for I Can BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor I Can BVBA
Addition kinds of activities for I Can BVBA

7377. Computer verhuur en leasing | Computer rental and leasing
22730101. Vloerbekleding van vliegtuigen, met uitzondering van rubber of plastic | Aircraft floor coverings, except rubber or plastic
35230408. Cutters en blowers, silage | Cutters and blowers, ensilage
35440104. Dies en sterven houders voor metalen snijden, vormen, sterven gieten | Dies and die holders for metal cutting, forming, die casting
37110108. Stationwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Station wagons (motor vehicles), assembly of
50430101. Darkroom apparaat | Darkroom apparatus

Werken bij I Can BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I Can BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I Can BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I Can BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Mechanicien (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf in de regio van Ronse zijn wij op zoek naar een mecanicien. Functie: Je staat in voor het zelfstandig opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines. Je zorgt voor de uitvoering van preventieve nazichten en optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Customer Care Contact (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO INHOUSE POWER TOOLS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Atlas Copco is wereldwijd werkzaam in meer dan 180 landen, met 5 vestigingen in België. Atlas Copco Power Tools Distribution is een distributiecentrum voor pneumatisch en elektrisch handgereedschap, machines en gereedschappen voor allerhande constructie- en afbraakwerken. Met een team van 250 medewerkers leveren wij wereldwijd logistieke dienstverlening voor Atlas Copco Industrial Technique en Power Technique Medewerker Customer Care M/V

  • Plaatser van vangrails (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beringen is Konvert Construct opzoek naar een gemotiveerde wegenwerker. Je voornaamste taak bestaat uit het plaatsen van vangrails. Voor in aanmerking te komen voor deze functie moet je in het bezit zijn van rijbewijs C en fysiek goed in orde zijn. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/60.33.37 of via mail op [email protected]

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • Logistiek Coördinator (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: PROMOPLAN

    Type: Vaste Job

    Je coördineert en staat in voor het logistieke beheer van de verschillende projecten van onze klanten, dit zowel voor inkomend als uitgaand promomateriaal Dagelijks coördineer en plan je het werk binnen jouw team. Aan de hand van een transportbon, pick je het promomateriaal en zet je dit klaar op verzendlocatie. Ook het inkomend promomateriaal controleer je, maak je proper en plaats je in de voorraadrekken. Je coacht jouw mensen, begeleidt hen, volgt hen op en stuurt hen bij waar nodig. Tevens zorg je voor de goede werking in je team. Je draagt zorg voor een efficiënte werking van de bestaande logistieke processen, maar je durft deze ook kritisch te benaderen en te veranderen wanneer nodig. Creatie en accurate opvolging van alle goederen in de database, behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat voortdurend met iedereen in verbinding en communiceert duidelijk.

  • TEKENAAR-WERKVOORBEREIDER PIPING (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: VENNEMAN bvba

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van projecten (ontwerp, tekenen, opvolgen werken) in samenwerking met projectverantwoordelijke .

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Adviseur Estate Planning - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668502-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij een jurist volgens opleiding? Heb je een sterke interesse in vermogensplanning? Heb je al een eerste ervaring (+2 jaar) in een fiscaal en/of juridische omgeving? Wil je het liefst aan de slag als adviseur maar schrikt het zelfstandig statuut niet af? Lees dan zeker verder! Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures en ondersteunt op dit moment een innovatief advocatenkantoor in de zoektocht naar adviseur in estate planning met alvast een eerste ervaring op zak. Dit zal je doen In deze functie ben je actief voornamelijk actief in het burgerlijk recht, maar heb je ook opdrachten in het fiscaal en vennootschapsrecht. Je bent lid van een multidisciplinair team van fiscalisten en juristen en adviseert samen met hen een uiteenlopend cliënteel. Concreet: Opmaak testament Begeleiding bij schenking Begeleiding bij koop / verkoop onroerend goed Adviesverlening inzake familiezaak Beheer van vermogens Adviesverlening inzake huwelijksvermogen … Daarnaast geef je ook jouw kennis door adhv luchtige artikels in tijdschriften of vernieuwende presentaties (zowel intern als extern). Officieel werk je als advocaat of stagiair-advocaat, maar er komt slechts heel weinig rechtbankwerk bij kijken.

  • Real Estate Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604258-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a sales talent with a passion for property who is looking to pursue a career at an internationally successful company? Engel & Völkers can offer you the best prospects for personal success, even without industry experience. As a self-employed real estate agent, you will benefit from our unique brand power and our constantly growing global network. In addition to this, we can offer you professional entry-level and advanced training along with innovative tools and services for maximum efficiency and flexibility – all thanks to our pioneering system platform – plus outstanding earning potential.  You will acquire new properties, bring owners and potential buyers together and impress them with our comprehensive service portfolio You will advise and support your clients from the first point of contact to the key handover You will benefit from an existing customer base and will continuously expand your own network You will constantly enhance your industry and market expertise to establish yourself as a successful real estate agent

Zoek naar antwoorden van I Can BVBA in sociale netwerken
Look for responds of I Can BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor I Can BVBA. Laat een reactie achter voor I Can BVBA. I Can BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I Can BVBA. Leave a respond for I Can BVBA. I Can BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I Can BVBA op de google maps. Adres en contacten I Can BVBA
Location of I Can BVBA on the google maps. Address and contacts of I Can BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come I Can BVBA I Can BVBA: ACE Investigations | F.L. Coiffure | IMAGINAIRE | SUPERMARKT | ERIK VANDENHEEDE

Other related companies as I Can BVBA: ACE Investigations | F.L. Coiffure | IMAGINAIRE | SUPERMARKT | ERIK VANDENHEEDE

I Can BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I Can BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04533752441. Het bedrijf I Can BVBA bevindt zich op het adres: Bollostraat 31; 3140; Keerbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 403,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Consultants. Producten gemaakt in I Can BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I Can BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I Can BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I Can BVBA, openstaande posities, locatie van I Can BVBA op de kaart.

I Can BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is I Can BVBA, company assigned to the tax number BE04533752441. The company I Can BVBA is located at the address: Bollostraat 31; 3140; Keerbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 403,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Consultants. Products created in I Can BVBA were not found.
The main activity of I Can BVBA is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of I Can BVBA is not available. You also can look at reviews of I Can BVBA, open positions, location of I Can BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I Can BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I Can BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I Can BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I Can BVBA, employees, financial statistics.