VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA

Particuliere bedrijvenAutomobielbedrijven en benzinestations • VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA

Contactgegevens VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sinaaistraat 60; 9160; Lokeren, België

Telefoon (phone): 09 349 07 19 (+32-09 349 07 19) 09 349 07 19 (+32-09 349 07 19)

Fax (fax): 09 349 07 88 (+32-09 349 07 88) 09 349 07 88 (+32-09 349 07 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA
Products information VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04999572753
Ondernemingsnummer: 1961578369
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 107,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA
(Get full report from official database of BE for VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA
Addition kinds of activities for VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA

3949. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
14599900. Klei en aanverwante mineralen, nec, nec | Clay and related minerals, nec, nec
17990201. Caulking (constructie) | Caulking (construction)
25220101. Banken, kantoor: behalve hout | Benches, office: except wood
26560300. Voedselcontainers (vloeistofdicht), inclusief melkverpakkingen | Food containers (liquid tight), including milk cartons
35990102. Carrousels (vrolijk-rondes) | Carousels (merry-go-rounds)
38250107. Analysatoren voor verbrandingsmotor, om elektronica te testen | Internal combustion engine analyzers, to test electronics
39310111. Sleutels, piano of orgel | Keys, piano or organ
73891302. Bail bonding | Bail bonding

Werken bij VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-Lasersnijder | 2 ploegen | Lommel (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuk bedrijf in Lommel zijn wij opzoek naar een lasersnijder. Je zal instaan voor het inlezen van programma's van 2 masersnijmachines, het controleren van de kwaliteit en het oplossen van kleine storingen.

  • Boekhouder (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

  • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

  • Poetshulp/Huishoudhulp (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: EXTRANET

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van dienstencheques : schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken, kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappen doen ... Je zal tewerkgesteld worden in de regio Beringen (Paal, Koersel, Beverlo). Je bent flexibel en je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, auto). De werkuren zijn flexibel in te vullen. ZEER GOEDE VERDIENSTEN!!!!

  • Jobstudent inpakker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in regio Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die op donderdag beschikbaar is om te werken als inpakker. - inpakken van goederen - stickeren van de dozen - labelen van de goederen

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

  • Vrachtwagenbestuurder - CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Lommel zoeken we een vrachtwagenchauffeur CE met ervaring. Je maakt zo'n 10 stops per dag bij klanten en hebt er geen problemen mee om midden in de nacht te vertrekken op het bedrijf.

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

  • Brainbridge - Experienced Project Manager IT (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description    The objectives of the role will be to drive a number of digital patient and stakeholder solution projects for the Immunology Patient Value Unit (iPVU) from initiation to succesful implementation. In this role, the succesful candidate will contribute to boosting patient satisfaction and adherence by creating superior digital patient experiences (Web and mobile). The role requires a proven ability in managing digital projects, business analysis and product ownership. The succesful candidate will have experience in digital and multi-channel projects in multiple countries and pharma experience is a strong plus.     Responsibilities Roll out of mobile app, existing website & online services to other countries, strong project management competencies required Creativity and a user/patient-centric mindset are important qualities for this role, particularly when developing new online experiences such as mobile apps and patient support websites For both activities, the role includes: leading requirements definition and working with the development team to ensure the solutions are delivered to requirements, planning, monitoring and reporting on the progress of the project managing the project dependencies with other projects and departments (compliance, legal)     Competencies 4 to 7 years of experience as Business Analyst / Project Manager English is a must, French & / or Dutch is a plus

  • Opvoed(st)er A1 en A2 (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DE WITTE MOL

    Type: Werfreserve

    De opvoed(st)er in de leefgroep staat in voor de realisatie van: nodige assistentie verlenen bij het wonen en leven van de zorggebruiker, een evenwichtige daginvulling verzorgen, duidelijke en eerlijke informatieoverdracht, een vlotte veilige en goed georganiseerde dagelijkse werking.

Zoek naar antwoorden van VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA in sociale netwerken
Look for responds of VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA. Laat een reactie achter voor VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA. VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA. Leave a respond for VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA. VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA op de google maps. Adres en contacten VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA
Location of VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA on the google maps. Address and contacts of VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA: De Roy A | PROFOX SURPLUSGOEDEREN bv | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Bon Bouchon (Au) | T.T.H.

Other related companies as VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA: De Roy A | PROFOX SURPLUSGOEDEREN bv | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Bon Bouchon (Au) | T.T.H.

VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04999572753. Het bedrijf VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA bevindt zich op het adres: Sinaaistraat 60; 9160; Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 107,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Computers. Producten gemaakt in VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA, openstaande posities, locatie van VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA op de kaart.

VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA, company assigned to the tax number BE04999572753. The company VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA is located at the address: Sinaaistraat 60; 9160; Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 107,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Computers. Products created in VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA were not found.
The main activity of VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA is not available. You also can look at reviews of VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA, open positions, location of VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERTICO DIVISION DATA CENTER CVBA, employees, financial statistics.