Scheldeman R

Contactgegevens Scheldeman R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scheldeman R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scheldeman R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Menenpoortstraat 34; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 24 55 39 (+32-051 24 55 39) 051 24 55 39 (+32-051 24 55 39)

Fax (fax): +32 (56) 106-48-72 +32 (56) 106-48-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scheldeman R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scheldeman R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scheldeman R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scheldeman R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scheldeman R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scheldeman R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scheldeman R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scheldeman R
Products information Scheldeman R

BTW identificatienummer (tax): BE09228210449
Ondernemingsnummer: 6897735595
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Scheldeman R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scheldeman R
(Get full report from official database of BE for Scheldeman R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scheldeman R
Addition kinds of activities for Scheldeman R

265603. Voedselcontainers (vloeistofdicht), inclusief melkverpakkingen | Food containers (liquid tight), including milk cartons
355299. Textielmachines, nec | Textile machinery, nec
07210000. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
20519902. Bakkerij, voor thuisbezorging | Bakery, for home service delivery
20990101. Ahornsiroop | Maple syrup
23110000. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
35520207. Breiwerkmachines | Knitting machines
50939909. Timmerhoutschroot | Lumber scrap

Werken bij Scheldeman R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scheldeman R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scheldeman R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scheldeman R. Looking for open vacancies in other companies

  • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

  • Productie voeding (kaas) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn het leggen van kaas op de transportband, pakjes op gewicht brengen en controleren van installatie. Het kan zijn dat je ook moet inpakken. Het bruto uurloon is €12.63 + €0.25/uur ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.45 per gewerkte dag.

  • Machinesteller (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • Elektricien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november beschikbaar? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Jobstudenten bij O.P.I (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: BVBA FRANIS

    Type: Studentenjob

    Een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Jij steekt de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag stuur je pakjes op naar bloggers, de volgende dag plaats je de nieuwe collectie online. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: 'T SPIJKER

    Type: Werfreserve

    Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Scheldeman R in sociale netwerken
Look for responds of Scheldeman R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scheldeman R. Laat een reactie achter voor Scheldeman R. Scheldeman R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scheldeman R. Leave a respond for Scheldeman R. Scheldeman R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scheldeman R op de google maps. Adres en contacten Scheldeman R
Location of Scheldeman R on the google maps. Address and contacts of Scheldeman R

Andere gerelateerde bedrijven als come Scheldeman R Scheldeman R: GILBERT WEYNANS | A.D.C. PROMOTION | PH. WARNANTS | CABLERIES NAMUROISES SA | ANDR?-MARIE TITEUX

Other related companies as Scheldeman R: GILBERT WEYNANS | A.D.C. PROMOTION | PH. WARNANTS | CABLERIES NAMUROISES SA | ANDR?-MARIE TITEUX

Scheldeman R is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Scheldeman R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09228210449. Het bedrijf Scheldeman R bevindt zich op het adres: Menenpoortstraat 34; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 673,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Data processing - Computers. Producten gemaakt in Scheldeman R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scheldeman R is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scheldeman R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scheldeman R, openstaande posities, locatie van Scheldeman R op de kaart.

Scheldeman R is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Scheldeman R, company assigned to the tax number BE09228210449. The company Scheldeman R is located at the address: Menenpoortstraat 34; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 673,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Data processing - Computers. Products created in Scheldeman R were not found.
The main activity of Scheldeman R is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Scheldeman R is not available. You also can look at reviews of Scheldeman R, open positions, location of Scheldeman R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scheldeman R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scheldeman R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scheldeman R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scheldeman R, employees, financial statistics.