Lucky's PC's

Contactgegevens Lucky's PC's: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lucky's PC's: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lucky's PC's

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Duinkerkelaan 52; 8660; De Panne, België

Telefoon (phone): 058 41 22 41 (+32-058 41 22 41) 058 41 22 41 (+32-058 41 22 41)

Fax (fax): 058 41 22 41 (+32-058 41 22 41) 058 41 22 41 (+32-058 41 22 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lucky's PC's: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lucky's PC's"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lucky's PC's"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lucky's PC's, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lucky's PC's. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lucky's PC's, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lucky's PC's. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lucky's PC's
Products information Lucky's PC's

BTW identificatienummer (tax): BE06275085449
Ondernemingsnummer: 5632110595
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 209,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Lucky's PC's zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lucky's PC's
(Get full report from official database of BE for Lucky's PC's)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lucky's PC's
Addition kinds of activities for Lucky's PC's

23290203. Field jackets, military | Field jackets, military
23539903. Hoedlichamen: Bont vilt, stro, en wol vilt | Hat bodies: fur felt, straw, and wool felt
26790706. Wikkelaars, papier (ongedrukte): gemaakt van aangekocht materiaal | Wrappers, paper (unprinted): made from purchased material
32550301. Baksteen, klei vuurvast | Brick, clay refractory
32920303. Isolatie, gegoten asbest | Insulation, molded asbestos
34239920. Mechanics 'handgereedschap | Mechanics' hand tools
35680304. Drives: riem, kabel of touw | Drives: belt, cable, or rope

Werken bij Lucky's PC's: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lucky's PC's: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lucky's PC's. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lucky's PC's. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Loodgieter (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Kontich zijn wij op zoek naar een LOODGIETER (M/V). Je monteert en herstelt sanitaire installaties en zal zelfstandig werken uitvoeren.  

  • BEHEERDER INNINGEN (NL/FR) INTERIM (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de cel Pre-betwiste Zaken van ons departement After Sales zijn we op zoek naar een Beheerder inningen (nl/fr). FUNCTIEBESCHRIJVING: Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Arbeider / Handlanger (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vleesverwerkend bedrijf, zijn wij op zoek naar een productiearbeider regio Herenthout.  Je staat in voor het verpakken van vlees. Je werkt met een dieptrekmachine. Je begint dagelijks om 4 uur 's morgens te werken tot 13 uur. 

  • student (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar studenten die graag een centje willen bijverdienen. Je begeeft je in regio Leuven naar een of meerdere posten om schoon te maken het betreft de schoonmaak van kantoorruimtes, sanitair, keuken,...

  • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

  • Medewerk(st)er payroll (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: 1) het administratieve luik voor het interimgebeuren: prestatiestaten doorgeven, facturen controleren,... 2) opleidingen organiseren 3) payroll (Protime / sociaal secretariaat) 4) administratieve taken: arbeidsongevallen aangeven, administratie voor educatief verlof, grensarbeiders,...

  • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUYS CONCEPT

    Type: Vaste Job

    Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Lucky's PC's in sociale netwerken
Look for responds of Lucky's PC's in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lucky's PC's. Laat een reactie achter voor Lucky's PC's. Lucky's PC's bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lucky's PC's. Leave a respond for Lucky's PC's. Lucky's PC's on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lucky's PC's op de google maps. Adres en contacten Lucky's PC's
Location of Lucky's PC's on the google maps. Address and contacts of Lucky's PC's

Andere gerelateerde bedrijven als come Lucky's PC's Lucky's PC's: STATE STREET BANK EUR.LTD | T.C. RING | SINT-VINCENTIUS V.V.O. VOORZIENINGEN VOOR OUDERENZORG | NEW MANAGEMENT CONSULTING | J.C. RYU WOLUWE

Other related companies as Lucky's PC's: STATE STREET BANK EUR.LTD | T.C. RING | SINT-VINCENTIUS V.V.O. VOORZIENINGEN VOOR OUDERENZORG | NEW MANAGEMENT CONSULTING | J.C. RYU WOLUWE

Lucky's PC's is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lucky's PC's, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06275085449. Het bedrijf Lucky's PC's bevindt zich op het adres: Duinkerkelaan 52; 8660; De Panne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 209,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Data processing - Computers. Producten gemaakt in Lucky's PC's zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lucky's PC's is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lucky's PC's is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lucky's PC's, openstaande posities, locatie van Lucky's PC's op de kaart.

Lucky's PC's is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lucky's PC's, company assigned to the tax number BE06275085449. The company Lucky's PC's is located at the address: Duinkerkelaan 52; 8660; De Panne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 209,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Data processing - Computers. Products created in Lucky's PC's were not found.
The main activity of Lucky's PC's is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lucky's PC's is not available. You also can look at reviews of Lucky's PC's, open positions, location of Lucky's PC's on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lucky's PC's, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lucky's PC's, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lucky's PC's, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lucky's PC's, employees, financial statistics.