JBS

Contactgegevens JBS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JBS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JBS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergstraat 23; 3360; Bierbeek, België

Telefoon (phone): 0496 10 97 26 (+32-0496 10 97 26) 0496 10 97 26 (+32-0496 10 97 26)

Fax (fax): 016 46 17 05 (+32-016 46 17 05) 016 46 17 05 (+32-016 46 17 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JBS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JBS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JBS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JBS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JBS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JBS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JBS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JBS
Products information JBS

BTW identificatienummer (tax): BE01035156250
Ondernemingsnummer: 7258636474
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in JBS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JBS
(Get full report from official database of BE for JBS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JBS
Addition kinds of activities for JBS

29510100. Plaveiselblokken | Paving blocks
51729900. Petroleumproducten, nec, nec | Petroleum products, nec, nec
52110102. Millwork en timmerhout | Millwork and lumber
55419902. Marine service station | Marine service station
62110303. Olie en gas lease makelaars | Oil and gas lease brokers

Werken bij JBS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JBS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JBS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JBS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het distributiecentrum in Olen voorziet CASA al haar winkels van voorraad in heel Europa. CASA beschikt over een gloednieuw magazijn met de nieuwste technologie om het picken te vergemakkelijken. Het distributiecentrum bevindt zich in Olen. Wij zoeken orderpickers die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je maakt de bestellingen klaar voor onze winkels. Je werkt zelfstandig maar ziet je collega's regelmatig passeren. Je bent constant in beweging, je staat niet heel de dag op dezelfde plaats te werken. Er is een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Je werkt met een manuele of electrische transpallet.

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • Ploegbaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ploegbaas voor onze klant regio Sint-Niklaas. (M/V) Je zal mee instaan voor het leiding geven aan dakwerkers en zal mee ondersteuning bieden in het plaatsen van dakpannen, dakgoten en afvoerpijpen. In geval van asbestdaken, zal je deze mee verwijderen.

  • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling inTongeren en omgeving

  • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • IT Service Desk Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze +/- 1100 users met al hun vragen/issues over onze hardware en software in onze winkels, distributiecentra en op hoofdkantoor. Hiervoor werk je met een ticketsysteem gebaseerd op ServiceNow. Je communiceert jouw oplossingen op een correcte manier naar de eindgebruiker. Je (her)installeert hardware en dit voor een brede waaier aan apparaten, zoals desktops, laptops, smartphones, printers, pick by voice toestellen, pda’s,.. Je bemant in een beurtrol onze hotline, waar je binnenkomende calls beantwoordt en alle nieuwe tickets dispatcht. Je deelt je kennis met je collega’s door bestaande documtentatie te updaten of door nieuwe knowledgeartikels aan te maken.

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GDS & CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van JBS in sociale netwerken
Look for responds of JBS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JBS. Laat een reactie achter voor JBS. JBS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JBS. Leave a respond for JBS. JBS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JBS op de google maps. Adres en contacten JBS
Location of JBS on the google maps. Address and contacts of JBS

Andere gerelateerde bedrijven als come JBS JBS: A. SPILTEYNS | BUEAU GRAPHICAS | CREUTZ M | R. DE VOS | Alice Editions SPRL

Other related companies as JBS: A. SPILTEYNS | BUEAU GRAPHICAS | CREUTZ M | R. DE VOS | Alice Editions SPRL

JBS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JBS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01035156250. Het bedrijf JBS bevindt zich op het adres: Bergstraat 23; 3360; Bierbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Data processing - Computers. Producten gemaakt in JBS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JBS is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JBS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JBS, openstaande posities, locatie van JBS op de kaart.

JBS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is JBS, company assigned to the tax number BE01035156250. The company JBS is located at the address: Bergstraat 23; 3360; Bierbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 329,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Data processing - Computers. Products created in JBS were not found.
The main activity of JBS is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JBS is not available. You also can look at reviews of JBS, open positions, location of JBS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JBS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JBS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JBS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JBS, employees, financial statistics.