Maison de l'Enfant

Contactgegevens Maison de l'Enfant: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maison de l'Enfant: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maison de l'Enfant

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Chapitre 14; 5620; Florennes, België

Telefoon (phone): 071 68 83 10 (+32-071 68 83 10) 071 68 83 10 (+32-071 68 83 10)

Fax (fax): +32 (16) 656-29-33 +32 (16) 656-29-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maison de l'Enfant: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maison de l'Enfant"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maison de l'Enfant"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maison de l'Enfant, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maison de l'Enfant. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maison de l'Enfant, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maison de l'Enfant. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maison de l'Enfant
Products information Maison de l'Enfant

BTW identificatienummer (tax): BE01890716552
Ondernemingsnummer: 3178039550
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Clothing - Children

Product categorie (product category): Baby accessories - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maison de l'Enfant
(Get full report from official database of BE for Maison de l'Enfant)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maison de l'Enfant
Addition kinds of activities for Maison de l'Enfant

357703. Schijf- en disketteapparatuur, behalve schijven | Disk and diskette equipment, except drives
931100. Financiën, belastingen en monetair beleid | Finance, taxation, and monetary policy
26759906. Papiersterven | Paperboard die-cutting
27419902. Catalogi: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Catalogs: publishing only, not printed on site
33699901. Spuitgieten, nonferrous: behalve aluminium | Aerospace castings, nonferrous: except aluminum
36480107. Lantaarns: elektrisch, gas, carbide, kerosine of benzine | Lanterns: electric, gas, carbide, kerosene, or gasoline
39440302. Auto- en vrachtwagensmodellen, speelgoed en hobby | Automobile and truck models, toy and hobby
62890201. Beveiligingsbeambten | Security custodians
95320201. Stedelijke planning en ontwikkeling commissie, overheid | Urban planning and development commission, government

Werken bij Maison de l'Enfant: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maison de l'Enfant: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maison de l'Enfant. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maison de l'Enfant. Looking for open vacancies in other companies

  • MACHINEBEDIENAAR WEEKEND (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van verschillende machines binnen de productie. Je staat in voor bediening, kwaliteit, orde en netheid.

  • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

  • ORDERPICKER DAGUREN (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in OLV-Waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers die met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • student winkelbediende weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een studentjob voor in het weekend doorheen het schooljaar? Voor een supermarkt regio Ninove zijn we op zoek naar een student die op zaterdag en zondagvoormiddag kan werken als winkelbediende. Je zal de rekken aanvullen en kassawerk verrichten.

  • Jobstudent ergotherapie/orthopedagogie/verpleegkunde of zorgkunde voor DVC De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: DVC DE BRON

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor de dagelijkse zorg, hygiëne, voeding, therapeutische ondersteuning, animatie… van onze gebruikers. Daarbij behandel je hen met respect en geef je hen een thuisgevoel. Je werkt samen met je collega’s zorgkundigen, verpleegkundigen en ergotherapeuten.

  • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gekkoo

    Type: Studentenjob

    Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

  • STOREMANAGER (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: CERAMAT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe zaak in de verkoop van outlet-tegels zijn we op zoek naar een gerant(e), winkelverantwoordelijke. Je opent en sluit elke dag de winkel. Je beheert de winkel van A tot Z. Hieronder verstaan we het verder helpen van de klanten, commerciële acties, verkoop van tegels, ontvangen van betalingen, het tellen van de kassa.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

    Type: Vaste Job

    ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: INVEDA

    Type: Vaste Job

    Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

  • Student(en) steward(s) KV Mechelen m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Flexijob

    Ben jij een plichtsbewuste student die gebeten is door voetbal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor KV Mechelen is Skillflex op zoek naar enthousiaste studenten die zich tijdens het voetbalseizoen kunnen engageren om als steward te werken tijdens de thuismatchen. Taken Ontvangen en begeleiden van de supporters, spelers en medewerkers op de verschillende parkeerterreinen. Verstrekken van informatie. Controle van parkingtoegang en tickets. Controle van de veiligheid.

Zoek naar antwoorden van Maison de l'Enfant in sociale netwerken
Look for responds of Maison de l'Enfant in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maison de l'Enfant. Laat een reactie achter voor Maison de l'Enfant. Maison de l'Enfant bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maison de l'Enfant. Leave a respond for Maison de l'Enfant. Maison de l'Enfant on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maison de l'Enfant op de google maps. Adres en contacten Maison de l'Enfant
Location of Maison de l'Enfant on the google maps. Address and contacts of Maison de l'Enfant

Andere gerelateerde bedrijven als come Maison de l'Enfant Maison de l'Enfant: Reumers L | FEDIS - FED. BELGE DE LA DISTRIBUTION | LE PAVILLON IMP?RIAL | MUTUALIT? SOCIALISTE | Boon-Weets NV-SA

Other related companies as Maison de l'Enfant: Reumers L | FEDIS - FED. BELGE DE LA DISTRIBUTION | LE PAVILLON IMP?RIAL | MUTUALIT? SOCIALISTE | Boon-Weets NV-SA

Maison de l'Enfant is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maison de l'Enfant, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01890716552. Het bedrijf Maison de l'Enfant bevindt zich op het adres: Rue du Chapitre 14; 5620; Florennes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Baby accessories - Retail. Lijst met producten zijn Clothing - Children.
De hoofdactiviteit van Maison de l'Enfant is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maison de l'Enfant is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maison de l'Enfant, openstaande posities, locatie van Maison de l'Enfant op de kaart.

Maison de l'Enfant is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maison de l'Enfant, company assigned to the tax number BE01890716552. The company Maison de l'Enfant is located at the address: Rue du Chapitre 14; 5620; Florennes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Baby accessories - Retail. List of products are Clothing - Children.
The main activity of Maison de l'Enfant is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Maison de l'Enfant is not available. You also can look at reviews of Maison de l'Enfant, open positions, location of Maison de l'Enfant on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maison de l'Enfant, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maison de l'Enfant, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maison de l'Enfant, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maison de l'Enfant, employees, financial statistics.