DVS PC SYSTEMS BVBA

Contactgegevens DVS PC SYSTEMS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DVS PC SYSTEMS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DVS PC SYSTEMS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 17; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 272 33 20 (+32-03 272 33 20) 03 272 33 20 (+32-03 272 33 20)

Fax (fax): 03 272 33 27 (+32-03 272 33 27) 03 272 33 27 (+32-03 272 33 27)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DVS PC SYSTEMS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DVS PC SYSTEMS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DVS PC SYSTEMS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DVS PC SYSTEMS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DVS PC SYSTEMS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DVS PC SYSTEMS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DVS PC SYSTEMS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DVS PC SYSTEMS BVBA
Products information DVS PC SYSTEMS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06609344482
Ondernemingsnummer: 6415710449
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Data processing - Computer maintenance & Repair

Product categorie (product category): Data processing - Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DVS PC SYSTEMS BVBA
(Get full report from official database of BE for DVS PC SYSTEMS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DVS PC SYSTEMS BVBA
Addition kinds of activities for DVS PC SYSTEMS BVBA

22110405. Uitstekende flanel, katoen | Outing flannel, cotton
24260105. Houten meubels, hardhout | Furniture squares, hardwood
61530101. Directe werkkapitaalfinanciering | Direct working capital financing
75390402. Rem reparatie, auto | Brake repair, automotive
76992003. Spoorwegauto aanpassen | Railroad car customizing

Werken bij DVS PC SYSTEMS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DVS PC SYSTEMS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DVS PC SYSTEMS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DVS PC SYSTEMS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vervanging brugpensioen

    Robert Half is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V). Dit voor een groeiende familiale KMO regio Ieper. Als hulpboekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: Verkoopfacturatie Inboeken van aankoopfacturen Inboeken van financiële verrichtingen In beperkte mate debiteurenbeheer Ondersteunen van de collega boekhouder waar nodig Ad hoc administratieve taken Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (ANTWERPEN) (m/v/x) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Administratief sterke dossierbeheerder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als dossierbeheer ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verzorgt ondersteunende administratieve taken - Je behandelt financiële verrichtingen en transacties

  • HUISHOUDHULP in Zepperen (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert taken uit bij particulieren zoals, poetsen en ramen wassen, wassen, strijken en kleine naaiwerkjes. Koken en boodschappen doen. Anderzijds heeft AKSI ook opdrachten bij mensen die hun huishouden niet alleen aankunnen en sterk afhankelijk zijn van jouw hulp . Wij zoeken werk in jouw buurt.

  • Student |dynamische kantoor | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps zoekt een Student voor een dynamische onderneming actief in Hasselt. Onze klant, een dynamische onderneming, is op zoek naar een Student. Jouw verantwoordelijkheden * Je boekt de aan- en verkoopfacturen in; * Je bereidt de Btw-aangifte voor; * Je bent verantwoordelijk voor ad hoc boekhoudkundig en administratieve taken; * Je boekt de bankuittreksels in. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Elektromechanieker :  sta je in voor curatief onderhoud aan de productiemachines los je elektrische, mechanische en PLC-technische storingen op begeleid je externe techniekers bij interventies coördineer je regelmatig verbeterprojecten geef je input over mogelijke verbeteringen aan het machinepark Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Herentals met een 70-tal vaste werknemers

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Werfreserve: Medewerkers Burgerzaken bij verscheidene gemeenten in Vlaanderen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: EVEN WERKT!

    Type: Werfreserve

    Front-office activiteiten (loketactiviteiten): De uitreiking van identiteitsdocumenten en vreemdelingenkaarten; De uitreiking van reispaspoorten; De uitreiking van rijbewijzen; De aflevering van attesten; Aangifte van geboorte, huwelijk, wettelijke samenwoning, verklaring van euthanasie, etc. Bijhouden en aanvullen van het gemeentelijke strafregister, alsook het afleveren van de attesten en informatie aan burgers en/ of gerechtelijke instanties.

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met een sterke interesse in elektriciteit. U ontwerpt en beheert uw projecten die zich afspelen in elektriciteit. Al naargelang uw ervaring, in de : residentiële / lichte industriële / zware industriële / hoogspanning / kantoren / hotels elektriciteitsinstallaties; voor bv: inplanting lichtpunten, kabelberekeningen, stuklijsten, aanpassen of opstellen plannen, eendraadsschems's, domotica, brandbeveiliging, beveiligingschema's, transmissieberekeningen, ... Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van DVS PC SYSTEMS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DVS PC SYSTEMS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DVS PC SYSTEMS BVBA. Laat een reactie achter voor DVS PC SYSTEMS BVBA. DVS PC SYSTEMS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DVS PC SYSTEMS BVBA. Leave a respond for DVS PC SYSTEMS BVBA. DVS PC SYSTEMS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DVS PC SYSTEMS BVBA op de google maps. Adres en contacten DVS PC SYSTEMS BVBA
Location of DVS PC SYSTEMS BVBA on the google maps. Address and contacts of DVS PC SYSTEMS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DVS PC SYSTEMS BVBA DVS PC SYSTEMS BVBA: INSTITUUT INCANTO | Goffin Robert-Charles | SCRIS PENDINO | H.E.D.I.T | IVAN VLAMYNCK

Other related companies as DVS PC SYSTEMS BVBA: INSTITUUT INCANTO | Goffin Robert-Charles | SCRIS PENDINO | H.E.D.I.T | IVAN VLAMYNCK

DVS PC SYSTEMS BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DVS PC SYSTEMS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06609344482. Het bedrijf DVS PC SYSTEMS BVBA bevindt zich op het adres: Kerkstraat 17; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 308,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Data processing - Computers. Lijst met producten zijn Data processing - Computer maintenance & Repair.
De hoofdactiviteit van DVS PC SYSTEMS BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DVS PC SYSTEMS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DVS PC SYSTEMS BVBA, openstaande posities, locatie van DVS PC SYSTEMS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DVS PC SYSTEMS BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DVS PC SYSTEMS BVBA, company assigned to the tax number BE06609344482. The company DVS PC SYSTEMS BVBA is located at the address: Kerkstraat 17; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 308,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Data processing - Computers. List of products are Data processing - Computer maintenance & Repair.
The main activity of DVS PC SYSTEMS BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DVS PC SYSTEMS BVBA is not available. You also can look at reviews of DVS PC SYSTEMS BVBA, open positions, location of DVS PC SYSTEMS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DVS PC SYSTEMS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DVS PC SYSTEMS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DVS PC SYSTEMS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DVS PC SYSTEMS BVBA, employees, financial statistics.