L'ILE DES ENFANTS SA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • L'ILE DES ENFANTS SA
Private companiesFurniture and Fixtures • L'ILE DES ENFANTS SA

Contactgegevens L'ILE DES ENFANTS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'ILE DES ENFANTS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'ILE DES ENFANTS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Reine Astrid 47; 4470; Saint-Georges-sur-Meuse, België

Telefoon (phone): 04 275 14 78 (+32-04 275 14 78) 04 275 14 78 (+32-04 275 14 78)

Fax (fax): 04 275 42 98 (+32-04 275 42 98) 04 275 42 98 (+32-04 275 42 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'ILE DES ENFANTS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'ILE DES ENFANTS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'ILE DES ENFANTS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'ILE DES ENFANTS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'ILE DES ENFANTS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'ILE DES ENFANTS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'ILE DES ENFANTS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'ILE DES ENFANTS SA
Products information L'ILE DES ENFANTS SA

BTW identificatienummer (tax): BE02884429931
Ondernemingsnummer: 8339965820
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Toys - Retail

Product categorie (product category): Baby accessories - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'ILE DES ENFANTS SA
(Get full report from official database of BE for L'ILE DES ENFANTS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'ILE DES ENFANTS SA
Addition kinds of activities for L'ILE DES ENFANTS SA

14999920. Wurtziliet mijnbouw | Wurtzilite mining
25419902. Sokkels en statuary, hout | Pedestals and statuary, wood
29110201. alkylaten | Alkylates
35999903. katapulten | Catapults
38299900. Meet- en regelapparatuur, nec, nec | Measuring and controlling devices, nec, nec
86410403. Sociale club, lidmaatschap | Social club, membership

Werken bij L'ILE DES ENFANTS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'ILE DES ENFANTS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'ILE DES ENFANTS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'ILE DES ENFANTS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnmedewerkers (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DERO CONSTRUCT

    Type: Vervanging brugpensioen

    voert werkzaamheden uit voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen, voornamelijk ruwbouwmaterialen en bouwmaterieel voorziet tevens in het onderhoud van de gebouwen, terreinen en materieel goede kennis van ruwbouwmaterialen biedt meerwaarde attest vorkheftruckchauffeur is niet noodzakelijk maar biedt wel meerwaarde

  • Commerciële binnendienst medewerker Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Commerciële binnendienst medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Leuven. Onze klant is een van de meest toonaangevende internationale partners actief in winkelinrichting. Als Commerciële binnendienst medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent van a tot z verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de verkoopsafdeling: o Je bent het eerste aanpreekpunt voor klanten (via mail of telefonisch) o Je zorgt voor de commerciële ondersteuning van de vertegenwoordigers en staat in voor: klantencontacten, prijzen opvragen, prijscalculaties maken, offertes opmaken, presentaties voorbereiden, orders verwerken en leveringen opvolgen. o Je bent de spilfiguur tussen klanten, hoofdkantoor en productie, magazijn en boekhouding - Je bent verantwoordelijk voor het beheren van het leveranciersbestand: contacten met leveranciers, centraliseren van informatie, vergelijken van voorwaarden bij verschillende leveranciers,… - Je bent het centrale aanspreekpunt voor IT en telefonie: je coördineert de aankoop van nieuwe hardware/software, onderhoudt contact met de IT-dienst in Leipheim en België By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • ERVAREN ONDERHOUDSMEDEWERKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal transportbedrijf zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de kwalitatieve schoonmaak en het onderhoud van bedrijfsgebouwen. Je zorgt dat deze op iedere moment van de dag proper zijn. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van vergaderruimtes, poetsen van de fitness, planten water geven, vuilzaken leegmaken op de bureaus, koffie maken en afwassen ... Je gaat boodschappen doen indien nodig.

  • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

  • Huishoudhulpen regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • JOBSTUDENT VIDEO - FOTO - ONLINE MARKETING (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Als start-up zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor met talent voor: ONLINE MARKETING Plaatsen van nieuwsberichten (tekst, foto of video) op onze website Managen sociale media accounts: Facebook, Youtube, Instagram, Linkedin Opstellen van mailings

  • Atlassian Professional (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst van onze klant in Aalter te versterken zijn we op zoek naar een chauffeur C-CE. De functie: - Op basis van een ladinglijst bepaal je een efficiënte route - Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van goederen bij de klanten - Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen - Je hebt aandacht voor de eigen veiligheid en van anderen

  • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van L'ILE DES ENFANTS SA in sociale netwerken
Look for responds of L'ILE DES ENFANTS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'ILE DES ENFANTS SA. Laat een reactie achter voor L'ILE DES ENFANTS SA. L'ILE DES ENFANTS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'ILE DES ENFANTS SA. Leave a respond for L'ILE DES ENFANTS SA. L'ILE DES ENFANTS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'ILE DES ENFANTS SA op de google maps. Adres en contacten L'ILE DES ENFANTS SA
Location of L'ILE DES ENFANTS SA on the google maps. Address and contacts of L'ILE DES ENFANTS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come L'ILE DES ENFANTS SA L'ILE DES ENFANTS SA: Medibeg NV | WIM RENARD | C?CILE DIERYCK | Adin NV | Cain Ransbottyn

Other related companies as L'ILE DES ENFANTS SA: Medibeg NV | WIM RENARD | C?CILE DIERYCK | Adin NV | Cain Ransbottyn

L'ILE DES ENFANTS SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'ILE DES ENFANTS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02884429931. Het bedrijf L'ILE DES ENFANTS SA bevindt zich op het adres: Rue Reine Astrid 47; 4470; Saint-Georges-sur-Meuse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Baby accessories - Retail. Lijst met producten zijn Toys - Retail.
De hoofdactiviteit van L'ILE DES ENFANTS SA is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'ILE DES ENFANTS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'ILE DES ENFANTS SA, openstaande posities, locatie van L'ILE DES ENFANTS SA op de kaart.

L'ILE DES ENFANTS SA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'ILE DES ENFANTS SA, company assigned to the tax number BE02884429931. The company L'ILE DES ENFANTS SA is located at the address: Rue Reine Astrid 47; 4470; Saint-Georges-sur-Meuse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Baby accessories - Retail. List of products are Toys - Retail.
The main activity of L'ILE DES ENFANTS SA is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of L'ILE DES ENFANTS SA is not available. You also can look at reviews of L'ILE DES ENFANTS SA, open positions, location of L'ILE DES ENFANTS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'ILE DES ENFANTS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'ILE DES ENFANTS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'ILE DES ENFANTS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'ILE DES ENFANTS SA, employees, financial statistics.