Bitz BVBA

Contactgegevens Bitz BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bitz BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bitz BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 107; 1500; Halle, België

Telefoon (phone): 02 361 10 89 (+32-02 361 10 89) 02 361 10 89 (+32-02 361 10 89)

Fax (fax): 02 361 25 52 (+32-02 361 25 52) 02 361 25 52 (+32-02 361 25 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bitz BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bitz BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bitz BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bitz BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bitz BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bitz BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bitz BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bitz BVBA
Products information Bitz BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01172760009
Ondernemingsnummer: 1398803710
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Bitz BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bitz BVBA
(Get full report from official database of BE for Bitz BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bitz BVBA
Addition kinds of activities for Bitz BVBA

3669. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
227301. Vliegtuig- en automobielvloeren | Aircraft and automobile floor coverings
357299. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
753201. Binnenlandse reparatiediensten | Interior repair services
24999900. Houtproducten, nec, nec | Wood products, nec, nec
35550307. Slakken, printers ' | Slugs, printers'
72419902. Kapper winkel verkoop pruiken | Barber shop selling wigs
75190104. Recreatieve busverhuur | Recreational bus leasing

Werken bij Bitz BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bitz BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bitz BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bitz BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de ontvangst en opslag van goederen in de opslagplaats. Verder zorg je ervoor dat de goederen klaar staan voor distributie alsook voor de orde/netheid en algemeen onderhoud van het magazijn.

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Bloemist (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aalst zijn we op zoek naar een bloemist.

  • CALL AGENT NL (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Call Agent maak je deel uit van een team gedreven collega's die uitbellen in opdracht van verschillende bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen of uitbreiden via telemarketing. outbound telefonie (marktstudies prospectie verkoop maken van afspraken ...) inbound telefonie (opvolging van een promotiecampagne opnemen van bestellingen helpdesk ....) worden gebruikt om dit doel te behalen. jouw doel is om nieuwe klanten te genereren of om klanten terug te winnen die om een bepaalde reden overgestapt zijn naar een andere leverancier. Dit gaat veelal om klanten uit de telecom- en energiesector.

  • Bekister (m/v) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beernem zijn we op zoek naar een BEKISTER (m/v) Voor een tewerkstelling bij onze klant moet u ervaring en kennis hebben als een traditionele bekister, eveneens met het werken van doka-panelen of gelijkaardig Je zal voornamelijk instaan voor de plaatsing van betonkelders

  • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en strijken verschillende gezinnen van 8u, 12u en 15u wekelijks uurrooster in samenspraak naar uw keuze.

  • jobstudent nachtploeg (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Vooronze klant zoekt t- interim Sint- Truiden gemotiveerde postpakketsorteerdersvoor de nachtploeg voor onze depot te Sint-Truiden. In de pakketten zittenallerlei goederen verpakt: boeken, kleding, elektronica, kattenvoer,alcoholische dranken enz... Jewerkt tussen 2u en 10u. Onzeklant is een logistieke speler met een sterk B2C-netwerk. Dagelijks worden erdoor 365 medewerkers (m/v) meer dan 40.000 pakketten verwerkt en afgeleverd bijeindconsumenten thuis. Dit is slechts 6% van de totale hoeveelheid pakkettendie het bedrijf elke dag verwerkt. Dankzij de transparantie, kennis ine-commerce en hun (inter)nationaal netwerk, is het bedrijf de marktleider inpakketdistributie voor de hele Benelux

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van Bitz BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bitz BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bitz BVBA. Laat een reactie achter voor Bitz BVBA. Bitz BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bitz BVBA. Leave a respond for Bitz BVBA. Bitz BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bitz BVBA op de google maps. Adres en contacten Bitz BVBA
Location of Bitz BVBA on the google maps. Address and contacts of Bitz BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bitz BVBA Bitz BVBA: HEBRANT P. | IVAN CASIER | LIBRAIRIE LASSINE-BALTUS | Drukkerij Van Mechelen B.V.B.A. | Spanolux SA

Other related companies as Bitz BVBA: HEBRANT P. | IVAN CASIER | LIBRAIRIE LASSINE-BALTUS | Drukkerij Van Mechelen B.V.B.A. | Spanolux SA

Bitz BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bitz BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01172760009. Het bedrijf Bitz BVBA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 107; 1500; Halle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Data processing - Computers. Producten gemaakt in Bitz BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bitz BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bitz BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bitz BVBA, openstaande posities, locatie van Bitz BVBA op de kaart.

Bitz BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bitz BVBA, company assigned to the tax number BE01172760009. The company Bitz BVBA is located at the address: Brusselsesteenweg 107; 1500; Halle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Data processing - Computers. Products created in Bitz BVBA were not found.
The main activity of Bitz BVBA is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bitz BVBA is not available. You also can look at reviews of Bitz BVBA, open positions, location of Bitz BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bitz BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bitz BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bitz BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bitz BVBA, employees, financial statistics.