ABLC Anouk Beheydt Lightning &

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • ABLC Anouk Beheydt Lightning &
Private companiesRailroad Transportation • ABLC Anouk Beheydt Lightning &

Contactgegevens ABLC Anouk Beheydt Lightning &: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABLC Anouk Beheydt Lightning &: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABLC Anouk Beheydt Lightning &

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Tamines 70; 6224; Fleurus (Wanfercée-Baulet), België

Telefoon (phone): 071 81 21 85 (+32-071 81 21 85) 071 81 21 85 (+32-071 81 21 85)

Fax (fax): 071 81 21 85 (+32-071 81 21 85) 071 81 21 85 (+32-071 81 21 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABLC Anouk Beheydt Lightning &: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABLC Anouk Beheydt Lightning &"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABLC Anouk Beheydt Lightning &"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABLC Anouk Beheydt Lightning &, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABLC Anouk Beheydt Lightning &. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABLC Anouk Beheydt Lightning &, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABLC Anouk Beheydt Lightning &. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABLC Anouk Beheydt Lightning &
Products information ABLC Anouk Beheydt Lightning &

BTW identificatienummer (tax): BE08617919921
Ondernemingsnummer: 4180267333
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 838,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ABLC Anouk Beheydt Lightning & zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABLC Anouk Beheydt Lightning &
(Get full report from official database of BE for ABLC Anouk Beheydt Lightning &)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABLC Anouk Beheydt Lightning &
Addition kinds of activities for ABLC Anouk Beheydt Lightning &

737499. Gegevensverwerking en -bereiding, anders | Data processing and preparation, nec
08510102. Herbebossing | Reforestation services
36340315. Muurverwarmers, elektrisch: huishouden | Wall heaters, electric: household
38230300. Industriële stroming en vloeibare meetinstrumenten | Industrial flow and liquid measuring instruments
41319903. Interstate buslijn | Interstate bus line
48129902. Paging diensten | Paging services

Werken bij ABLC Anouk Beheydt Lightning &: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABLC Anouk Beheydt Lightning &: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABLC Anouk Beheydt Lightning &. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABLC Anouk Beheydt Lightning &. Looking for open vacancies in other companies

  • Medisch secretaresse (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Jessa Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel zijn we op zoek naar: Medisch secretaresse Jobtime: deeltijds/voltijds Functie: Organiseren van het secretariaat zodat één of meerdere artsen, paramedici of verpleegkundigen zich kunnen focussen op hun (para)medische activiteiten. Je voornaamste taken zijn: Instaan voor het onthaal, zowel persoonlijk, telefonisch als administratief, van patiënten voor en na een afspraak, onderzoek of verblijf in het ziekenhuis. Patiënten informeren zodat ze juiste, volledige en duidelijke antwoorden krijgen op hun vragen. Correct, volledig, ordelijk en tijdig afwerken van het administratieve en organisatorische takenpakket (o.a. afsprakenbeheer, briefwisseling, opnameplanning) en financieel ondersteunende taken met de afgesproken hulpmiddelen. Samenwerken en communiceren met collega’s en met mensen binnen en buiten de organisatie, om een optimale dienstverlening te garanderen. Profiel: Je bent in het bezit van een bachelor office management optie medical management assistant. Je beschikt over een ruime kennis van medische terminologie en een basiskennis van de gezondheidszorg. Je hebt een empathische persoonlijkheid, gaat discreet om met vertrouwelijke informatie. Je bent assertief met voldoende aandacht voor diplomatie en integriteit. Je kan zelfstandig functioneren en hebt zin voor initiatief. Je bent steeds nauwkeurig en stipt in je opdrachten. Je beschikt over een dosis organisatietalent en behoudt het overzicht, tegelijkertijd heb je oog voor detail. Je werkt vlot met de Microsoft Office pakketten en bent bereid om jouw softwarekennis op peil te houden. Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te leggen. Je kan snel en zonder fouten typen. Relevante ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt. Aanbod: Wij bieden je een boeiende, gevarieerde functie binnen een enthousiast team met ruimte voor creativiteit, opleiding en vorming. Je kan gratis aansluiten bij onze collectieve hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques. Bijkomende voordelen: groepsverzekering, vlotte bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer, bij gebruik openbaar vervoer 100% terugbetaling. Omdat we de gezondheid van onze medewerkers belangrijk vinden, bieden we een waaier van programma's aan die je gezondheid bevorderen. Interesse? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je kandidatuur door online (cv, motivatiebrief en kopie van je diploma) te solliciteren via onze website www.ikvraaghetaan.be Voor meer informatie i.v.m. de functie kan je terecht bij Annick Germeys, coördinator medische secretariaten, tel 011 33 50 40 Voor bijkomende algemene informatie kan je contact opnemen met Greet Pans (werving & selectie) op het nummer 011 33 52 53 of mail [email protected]

  • Procesoperator - veevoedersector - 2 ploegen - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in veevoeders, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van het productieproces Zorgen dat de machines efficiënt blijven draaien Controleren van geautomatiseerde processen en oplossen van kleine storingen Aandacht voor onderhoud van de machines Je werkt ook zelf fysiek mee aan de producten

  • Magazijnier - Monteur - Kantoormeubelen Regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een Magazijner - Monteur van kantoor meubelen. Je taken zullen bestaan uit: Uw voornaamste taak is het monteren en plaatsen van kantoormeubelen zoals bureaus, kasten en bureaustoelen bij onze klanten. U zorgt ook voor het onderhoud van het magazijn en het werkmateriaal. U werkt samen met onze hoofdmonteur. Daarbij bent u ook verantwoordelijk voor de stock en het magazijn. U leidt alles in goede banen en zorgt dat alle materialen op zijn plaats liggen en in voorraad zijn.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp Herselt - Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • IT Project Manager (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: STREAMOVATIONS

    Type: Vaste Job

    Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

  • Ploegchef (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

  • Klinisch (kinder)psycholoog/ Systeem-of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: KRIEKELAAR DUFFEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel ° Master in de psychologie | optie klinische psychologie ° Systeem- of Gedragstherapeut (of in opleiding) | optie kinderen & jongeren ° Bereid om in het teamgebeuren van een nieuwe vestiging te stappen

  • Eventmedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DS Consultancy & Events

    Type: Werfreserve

    LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

  • Bewakingsagent (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van ABLC Anouk Beheydt Lightning & in sociale netwerken
Look for responds of ABLC Anouk Beheydt Lightning & in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABLC Anouk Beheydt Lightning &. Laat een reactie achter voor ABLC Anouk Beheydt Lightning &. ABLC Anouk Beheydt Lightning & bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABLC Anouk Beheydt Lightning &. Leave a respond for ABLC Anouk Beheydt Lightning &. ABLC Anouk Beheydt Lightning & on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABLC Anouk Beheydt Lightning & op de google maps. Adres en contacten ABLC Anouk Beheydt Lightning &
Location of ABLC Anouk Beheydt Lightning & on the google maps. Address and contacts of ABLC Anouk Beheydt Lightning &

Andere gerelateerde bedrijven als come ABLC Anouk Beheydt Lightning & ABLC Anouk Beheydt Lightning &: Van Troys | CARMOO | Desees | MOI D?ABORD | GARAGE THILMANT

Other related companies as ABLC Anouk Beheydt Lightning &: Van Troys | CARMOO | Desees | MOI D?ABORD | GARAGE THILMANT

ABLC Anouk Beheydt Lightning & is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABLC Anouk Beheydt Lightning &, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08617919921. Het bedrijf ABLC Anouk Beheydt Lightning & bevindt zich op het adres: Rue de Tamines 70; 6224; Fleurus (Wanfercée-Baulet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 838,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Data processing - Computers. Producten gemaakt in ABLC Anouk Beheydt Lightning & zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABLC Anouk Beheydt Lightning & is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABLC Anouk Beheydt Lightning & is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABLC Anouk Beheydt Lightning &, openstaande posities, locatie van ABLC Anouk Beheydt Lightning & op de kaart.

ABLC Anouk Beheydt Lightning & is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABLC Anouk Beheydt Lightning &, company assigned to the tax number BE08617919921. The company ABLC Anouk Beheydt Lightning & is located at the address: Rue de Tamines 70; 6224; Fleurus (Wanfercée-Baulet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 838,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Data processing - Computers. Products created in ABLC Anouk Beheydt Lightning & were not found.
The main activity of ABLC Anouk Beheydt Lightning & is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ABLC Anouk Beheydt Lightning & is not available. You also can look at reviews of ABLC Anouk Beheydt Lightning &, open positions, location of ABLC Anouk Beheydt Lightning & on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABLC Anouk Beheydt Lightning &, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABLC Anouk Beheydt Lightning &, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABLC Anouk Beheydt Lightning &, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABLC Anouk Beheydt Lightning &, employees, financial statistics.