3 E Informatique

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • 3 E Informatique
Private companiesTextile Mill Products • 3 E Informatique

Contactgegevens 3 E Informatique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 3 E Informatique: address, phone, fax, email, website, opening hours

3 E Informatique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Coo 28; 4980; Trois-Ponts - Fosse (Trois-Ponts Wanne), België

Telefoon (phone): 080 68 49 49; 0495 10 20 01 (+32-080 68 49 49; 0495 10 20 01) 080 68 49 49; 0495 10 20 01 (+32-080 68 49 49; 0495 10 20 01)

Fax (fax): 080 68 50 85 (+32-080 68 50 85) 080 68 50 85 (+32-080 68 50 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 3 E Informatique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "3 E Informatique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "3 E Informatique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 3 E Informatique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 3 E Informatique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 3 E Informatique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 3 E Informatique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 3 E Informatique
Products information 3 E Informatique

BTW identificatienummer (tax): BE01570465087
Ondernemingsnummer: 9504516601
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 156,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in 3 E Informatique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Computer maintenance and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 3 E Informatique
(Get full report from official database of BE for 3 E Informatique)

Aanvulling soorten activiteiten voor 3 E Informatique
Addition kinds of activities for 3 E Informatique

202200. Kaas; | Cheese; natural and processed
229905. Jute en vlas textielproducten | Jute and flax textile products
233702. Vrouwen en missen 'capes en jassen | Women's and misses' capes and jackets
254102. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
07210403. Gewasafdunning (chemische) diensten | Crop thinning (chemical) services
10990000. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
28690105. Ethyleenglycolen | Ethylene glycols
37280305. Duikremmen, vliegtuigen | Dive brakes, aircraft
38610105. Grafische kunstplaten, gevoelig | Graphic arts plates, sensitized

Werken bij 3 E Informatique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 3 E Informatique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 3 E Informatique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 3 E Informatique. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

  • Operator voeding - 2 ploegen (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt een intensieve opleiding van 3 maand om jouw takenpakket volledig onder de knie te krijgen. Jouw taken als operator zien er als volgt uit:  aanvullen van de machine ombouwen van de lijn bij product wissels aanvullen van flesjes, stickers, deksels controles uitvoeren kleine storingen verhelpen Bedrijfsprofiel: Voor een succesvol familiebedrijf in de voedingssector, regio Herne, zijn we op zoek naar een operator, die bereid is om in twee ploegen te werken.      

  • Onderhoudstechnieker m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhoudstechnieker gezocht voor onze klant een drukkerij gelegen te Mechelen. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: Omschrijving : stipt uitvoeren van de dagelijkse , wekelijkse, maandelijkse onderhoudslijsten, van de verschillende productielijnen, randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine elektrische en mechanische herstellingen aan de productielijnen , randapparatuur en gebouwen. De onderhoudstechnieker staat onder rechtstreeks gezag van de technisch directeur , en de hoofddrukkers van de verschillende ploegen. Taken : Stipt uitvoeren van de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse onderhoudslijsten van de CTP-lijn, rotatie 6,7 en 8 , randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine herstellingen aan de productieapparatuur en gebouwen. Zuiver houden van de pers en de werkomgeving, tot het bekomen van een veilige en aangename werkomgeving. Werkwijze : Dagelijks wordt er eerst , op elke productieplaats nagegaan of er geen defecten opgetreden zijn die eerst onze aandacht vereisen om de productiekwaliteit en de productiviteit te garanderen. Herstellingen worden uitgevoerd , in onderling overleg met de hoofddrukker en drukker en de technisch directeur, om een minimum aan productie te verliezen. Er wordt getracht om zo weinig mogelijk persstilstanden te veroorzaken en om zoveel mogelijk herstellingen , onderhoud uit te voeren tijdens deze noodzakelijke stops. Er zijn 6 onderhoudsschema's voor de verschillende afdelingen of productielijnen. Er wordt getracht dagelijks één van deze 6 lijsten af te werken. Punten die dagelijks dienen gecontroleerd op de verschillende lijsten worden hierdoor niet uit het oog verloren. Maandag wordt het onderhoudsschema van de CTP platenafdeling afgewerkt. Dinsdag deze van druklijn R6 Woensdag deze van druklijn R7 Donderdag deze van druklijn R8 Vrijdag deze van randapparatuur en gebouwen. Dagelijks wordt de technisch directeur geïnformeerd over de openstaande technische defecten of van de onderhoudsschema's die niet of niet volledig werden uitgevoerd. De onderhoudstechnieker heeft een relatief grote zelfstandigheid van werken (= heeft de mogelijkheid zich te verstoppen of praatjes te slaan met iedereen). Wij hechten er belang aan dat de onderhoudstechnieker zich optimaal inzet en zijn taak ter harte neemt. Indien nodig zal de onderhoudstechnieker meehelpen aan de pers : opschudden van brochures , katernen, pallets omstapelen,…

  • Internal Sales support - Groeiende firma actief in de bouwsector - Regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een Internal Sales support.  Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:  Je maakt telefonische afspraken op basis van de binnenkomende leads.  Je detecteert de behoeften van potentiële klanten.  Je overtuigt klanten om een bezoek te plannen met één van de interne vertegenwoordigers. Je volgt de afspraken op van de vertegenwoordigers.  Je houdt de dossiers up to date.  Je staat in voor een aantal administratieve taken: creactie van verkochte dossiers, input van info in het CRM-pakket,...

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor onze klant te Berchem een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Deinze zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Tienen (met dienstencheques) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student kassa (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij ouder dan 18 jaar en op zoek naar een studentenjob? Neem dan zeker contact op met Ago Tessenderlo! We zoeken nog studenten om aan de kassa te werken op zaterdag en/of zondag.

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Engineering assistant (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

  • Metselaar te Deerlijk gezocht (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een firma te Deerlijk zoeken wij dringend een metselaar. Je staat in voor het metselen van façades en binnenmuren.

  • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van 3 E Informatique in sociale netwerken
Look for responds of 3 E Informatique in social networks

Lees alle opmerkingen voor 3 E Informatique. Laat een reactie achter voor 3 E Informatique. 3 E Informatique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 3 E Informatique. Leave a respond for 3 E Informatique. 3 E Informatique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 3 E Informatique op de google maps. Adres en contacten 3 E Informatique
Location of 3 E Informatique on the google maps. Address and contacts of 3 E Informatique

Andere gerelateerde bedrijven als come 3 E Informatique 3 E Informatique: BAKKERIJ CEUPPENS | BELLEMANS | CAB | Mahaux F | HOLIDAY RECREATION SYSTEM

Other related companies as 3 E Informatique: BAKKERIJ CEUPPENS | BELLEMANS | CAB | Mahaux F | HOLIDAY RECREATION SYSTEM

3 E Informatique is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 3 E Informatique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01570465087. Het bedrijf 3 E Informatique bevindt zich op het adres: Route de Coo 28; 4980; Trois-Ponts - Fosse (Trois-Ponts Wanne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 156,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Computer maintenance and Repair. Producten gemaakt in 3 E Informatique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 3 E Informatique is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 3 E Informatique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 3 E Informatique, openstaande posities, locatie van 3 E Informatique op de kaart.

3 E Informatique is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is 3 E Informatique, company assigned to the tax number BE01570465087. The company 3 E Informatique is located at the address: Route de Coo 28; 4980; Trois-Ponts - Fosse (Trois-Ponts Wanne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 156,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Computer maintenance and Repair. Products created in 3 E Informatique were not found.
The main activity of 3 E Informatique is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 3 E Informatique is not available. You also can look at reviews of 3 E Informatique, open positions, location of 3 E Informatique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 3 E Informatique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 3 E Informatique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 3 E Informatique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 3 E Informatique, employees, financial statistics.