ACAMEDIE ORFEUS

Contactgegevens ACAMEDIE ORFEUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACAMEDIE ORFEUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACAMEDIE ORFEUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORLEYLAAN 87; 1654; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23561270 (+32-23561270) 23561270 (+32-23561270)

Fax (fax): +32 (57) 584-19-15 +32 (57) 584-19-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACAMEDIE ORFEUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACAMEDIE ORFEUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACAMEDIE ORFEUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACAMEDIE ORFEUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACAMEDIE ORFEUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACAMEDIE ORFEUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACAMEDIE ORFEUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACAMEDIE ORFEUS
Products information ACAMEDIE ORFEUS

BTW identificatienummer (tax): BE09856079101
Ondernemingsnummer: 6890594482
Hoofdstad (capital): 508,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 133,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ACAMEDIE ORFEUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dansscholen; Kunstonderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACAMEDIE ORFEUS
(Get full report from official database of BE for ACAMEDIE ORFEUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACAMEDIE ORFEUS
Addition kinds of activities for ACAMEDIE ORFEUS

14990407. Whetstone steengroeven | Whetstone quarrying
27820201. albums | Albums
34790103. Etsen op metalen | Etching on metals
35779905. Filmlezerapparaten | Film reader devices
35850400. Onderdelen voor verwarming, koeling en koelapparatuur | Parts for heating, cooling, and refrigerating equipment
37249911. Pompen, vliegtuigmotor | Pumps, aircraft engine
39159900. Juweliersmateriaal en lapidair werk, nv | Jewelers' materials and lapidary work, nec
57229903. Naaimachines | Sewing machines
96210200. Licentiebureaus | Licensing agencies

Werken bij ACAMEDIE ORFEUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACAMEDIE ORFEUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACAMEDIE ORFEUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACAMEDIE ORFEUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Logistiek bediende (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

  • werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

  • ELEKTRICIEN- SCHOOLVERLATER WELKOM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door elektriciteit? Op zoek naar een kleiner bedrijf waar je volop kan bijleren? Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Dan heeft Forum Jobs precies wat jij zoekt! Onze klant is een modern productiebedrijf in volle expansie. Om hun technische dienst verder te ondersteunen, zijn ze op zoek naar een gemotiveerde elektricien. Zij bieden ook de kans aan pas afgestudeerden (A2 - A3 elektriciteit)! Na een grondige opleidingsperiode krijg je een zeer afwisselend en boeiend takenpakket: Vernieuwen en onderhouden van bestaande elektrische installaties Afstellen en controleren van stuurprogramma's van machines via computer Technische interventies bij eventuele defecten aan de machines Meehelpen een nieuwe projecten Onderhoud van de gebouwen en kleine klusjes Je werkt van maandag tot en met vrijdag in daguren. Op zaterdag wordt er volgens een beurtrol gewerkt, dit na jouw inwerkperiode.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Winkelbediende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gemotiveerde student die wil bijverdienen als winkelbediende? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar jou! Voor een grote supermarkt in Westerlo, zijn wij op zoek naar een student winkelbediende die nagenoeg iedere zaterdag kan en wil werken. De werkuren kunnen van week tot week een beetje wijzigen, maar zullen steeds liggen tussen 11u en 20u. Je zal er allround worden ingezet voor volgende taken: Leveringen uitpakken Rekken aanvullen volgens FIFO-methode Zorgen voor een ordelijke en nette werkomgeving Controleren van de versheid van producten Klanten verwelkomen en verder helpen Kassawerk verrichten Bediening achter de verstogen (charcuterie, vlees en vis)

  • KATOEN NATIE is looking for motivated JOBSTUDENTS (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

    Type: Studentenjob

    Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work one or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Antwerp near Kallo, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Depending on your schedule, you can work when it suits you! Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, private transportation is provided. Departure is one hour in advance at specific locations in: Antwerp, Merksem, Beveren, Sint-Niklaas. Interested? Contact our office by sending your CV to [email protected] or call 03 658 90 35. We will contact you shortly!

  • Schoonheidsspecialist(e)/Nagelstylist(e) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FINESSE BEAUTY & HAIR

    Type: Vaste Job

    Door de sterke groei van ons hair en beauty concept hebben wij momenteel een opportuniteit voor een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste met ervaring in ons salon in Maldegem. Goed gelnagels kunnen plaatsen is een must. Kennis en ervaring met kapperdiensten is een plus (maar niet noodzakelijk).

  • Kok (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ZOETE INVAL

    Type: Vaste Job

    Klaarmaken van kleine gerechten zoals Tapas en suggesties zoals seizoensgerechten, pasta's, croques,...

  • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

    Type: Zelfstandige activiteit

    · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

  • Passie om als flexijobber te werken in een kapsalon! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goeddraaiend kapsalon met fijne klanten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vlotte flexijobber die het salon 2 dagen wil komen versterken! Wij zijn op zoek naar iemand die reeds ervaring heeft in de sector en die graag, naast zijn of haar hoofdjob, een 2-tal dagen wil komen meewerken, nl. vrijdag en zaterdag! Ben jij iemand die graag onder de mensen is en die ervaring heeft, aarzel niet om ons te contacteren!

  • Hulpkok catering extra/flexi (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Onze cateringafdeling is in volle groei. Hiervoor zoeken we een enthousiaste hulpkok die dit mee kan ondersteunen en verder uitbouwen. Kan je zelfstandig werken, heb je veel inspiratie en kan je goed koken? Dan ben jij de persoon die we zoeken! In de keuken werk je aan de creatie van de gerechten en op locatie verzorg je de buffetten en het goede verloop van de opdracht. Dit betreft geen vaste betrekking. Wel zoeken we extra’s die mee de drukte van het moment kunnen opvangen.

Zoek naar antwoorden van ACAMEDIE ORFEUS in sociale netwerken
Look for responds of ACAMEDIE ORFEUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACAMEDIE ORFEUS. Laat een reactie achter voor ACAMEDIE ORFEUS. ACAMEDIE ORFEUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACAMEDIE ORFEUS. Leave a respond for ACAMEDIE ORFEUS. ACAMEDIE ORFEUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACAMEDIE ORFEUS op de google maps. Adres en contacten ACAMEDIE ORFEUS
Location of ACAMEDIE ORFEUS on the google maps. Address and contacts of ACAMEDIE ORFEUS

Andere gerelateerde bedrijven als come ACAMEDIE ORFEUS ACAMEDIE ORFEUS: Matelas 2000 | SLAGERIJ VERLOOVE | Table (La) & Le Feu | V.D.E. PROJECTS | D.S.B. B.V.B.A.

Other related companies as ACAMEDIE ORFEUS: Matelas 2000 | SLAGERIJ VERLOOVE | Table (La) & Le Feu | V.D.E. PROJECTS | D.S.B. B.V.B.A.

ACAMEDIE ORFEUS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACAMEDIE ORFEUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09856079101. Het bedrijf ACAMEDIE ORFEUS bevindt zich op het adres: TORLEYLAAN 87; 1654; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 508,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 133,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dansscholen; Kunstonderwijs. Producten gemaakt in ACAMEDIE ORFEUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACAMEDIE ORFEUS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACAMEDIE ORFEUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACAMEDIE ORFEUS, openstaande posities, locatie van ACAMEDIE ORFEUS op de kaart.

ACAMEDIE ORFEUS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACAMEDIE ORFEUS, company assigned to the tax number BE09856079101. The company ACAMEDIE ORFEUS is located at the address: TORLEYLAAN 87; 1654; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 508,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 133,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dansscholen; Kunstonderwijs. Products created in ACAMEDIE ORFEUS were not found.
The main activity of ACAMEDIE ORFEUS is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACAMEDIE ORFEUS is not available. You also can look at reviews of ACAMEDIE ORFEUS, open positions, location of ACAMEDIE ORFEUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACAMEDIE ORFEUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACAMEDIE ORFEUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACAMEDIE ORFEUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACAMEDIE ORFEUS, employees, financial statistics.