SHAPE UP

Contactgegevens SHAPE UP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SHAPE UP: address, phone, fax, email, website, opening hours

SHAPE UP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAVIKHOOFSESTRAAT 38; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56725687 (+32-56725687) 56725687 (+32-56725687)

Fax (fax): +32 (58) 944-72-70 +32 (58) 944-72-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SHAPE UP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SHAPE UP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SHAPE UP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SHAPE UP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SHAPE UP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SHAPE UP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SHAPE UP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SHAPE UP
Products information SHAPE UP

BTW identificatienummer (tax): BE05776855468
Ondernemingsnummer: 5795257568
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 394,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in SHAPE UP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dansscholen; Fitnesscentra; Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SHAPE UP
(Get full report from official database of BE for SHAPE UP)

Aanvulling soorten activiteiten voor SHAPE UP
Addition kinds of activities for SHAPE UP

07230301. Bean schoonmaakdiensten | Bean cleaning services
10999902. Bastnasietertsmijnbouw | Bastnasite ore mining
28210104. polyesters | Polyesters
35550102. Persen, gravure | Presses, gravure
36430104. Outlets, elektrisch: gemak | Outlets, electric: convenience
36910000. Oplaadbatterijen | Storage batteries
37149906. Pcv kleppen | Pcv valves
51439902. Kaas | Cheese
57120102. matrassen | Mattresses

Werken bij SHAPE UP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SHAPE UP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SHAPE UP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SHAPE UP. Looking for open vacancies in other companies

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. - Via radio en PC sta je in contact met je collega’s

  • Monteur nieuwe machines (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel zijn wij op zoek naar een all round Monteur van nieuwe machines. Taken: Leveren van machines (voornamelijk in de regio) Aansluiten van machines Kleine verbouwingswerken Eventuele toelichting aan de klant over de werking

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

  • JOBDAG ACTION BREDENE (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Alsjobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat deklanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen. Je dagtaak bestaatonder andere uit het aanvullen van de producten, het spiegelen van dewinkelrekken, het proper houden van de winkel en het bedienen van de klantenaan de kassa. Om een beter beeld te krijgen van de job krijg je op woensdag 17/10/2018 een rondleiding in het bedrijf.

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Logopedist(e) Mariakerke-Gent (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: MAENHOUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en/of neurologische stoornissen. Je werkt samen met een collega logopediste Je neemt deel aan gesprekken/overleg op school en in de praktijk. Je behandelt op school en/of in de praktijk. Je werkt met een zelfstandig statuut.

Zoek naar antwoorden van SHAPE UP in sociale netwerken
Look for responds of SHAPE UP in social networks

Lees alle opmerkingen voor SHAPE UP. Laat een reactie achter voor SHAPE UP. SHAPE UP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SHAPE UP. Leave a respond for SHAPE UP. SHAPE UP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SHAPE UP op de google maps. Adres en contacten SHAPE UP
Location of SHAPE UP on the google maps. Address and contacts of SHAPE UP

Andere gerelateerde bedrijven als come SHAPE UP SHAPE UP: VACANCES CANINES | RODE KRUIS SINT-LENAARTS | BUREAU BERTOLA | F. BOVY | K. DHOOP

Other related companies as SHAPE UP: VACANCES CANINES | RODE KRUIS SINT-LENAARTS | BUREAU BERTOLA | F. BOVY | K. DHOOP

SHAPE UP is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SHAPE UP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05776855468. Het bedrijf SHAPE UP bevindt zich op het adres: BAVIKHOOFSESTRAAT 38; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 394,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dansscholen; Fitnesscentra; Sportclubs. Producten gemaakt in SHAPE UP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SHAPE UP is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SHAPE UP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SHAPE UP, openstaande posities, locatie van SHAPE UP op de kaart.

SHAPE UP is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SHAPE UP, company assigned to the tax number BE05776855468. The company SHAPE UP is located at the address: BAVIKHOOFSESTRAAT 38; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 394,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dansscholen; Fitnesscentra; Sportclubs. Products created in SHAPE UP were not found.
The main activity of SHAPE UP is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SHAPE UP is not available. You also can look at reviews of SHAPE UP, open positions, location of SHAPE UP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SHAPE UP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SHAPE UP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SHAPE UP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SHAPE UP, employees, financial statistics.