BILLIE KINDERBOETIEK

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • BILLIE KINDERBOETIEK
Private companiesLeather and Leather Products • BILLIE KINDERBOETIEK

Contactgegevens BILLIE KINDERBOETIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BILLIE KINDERBOETIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BILLIE KINDERBOETIEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beauduinstraat 4-6; 3300; Tienen, België

Telefoon (phone): 016 81 75 52 (+32-016 81 75 52) 016 81 75 52 (+32-016 81 75 52)

Fax (fax): 016 81 75 52 (+32-016 81 75 52) 016 81 75 52 (+32-016 81 75 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BILLIE KINDERBOETIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BILLIE KINDERBOETIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BILLIE KINDERBOETIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BILLIE KINDERBOETIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BILLIE KINDERBOETIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BILLIE KINDERBOETIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BILLIE KINDERBOETIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BILLIE KINDERBOETIEK
Products information BILLIE KINDERBOETIEK

BTW identificatienummer (tax): BE06894714355
Ondernemingsnummer: 4089630126
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 646,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Clothing - Children

Product categorie (product category): Baby accessories - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BILLIE KINDERBOETIEK
(Get full report from official database of BE for BILLIE KINDERBOETIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BILLIE KINDERBOETIEK
Addition kinds of activities for BILLIE KINDERBOETIEK

206602. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
507403. Loodgieterswerk en benodigdheden | Plumbing fittings and supplies
01739904. Macadamia Grove | Macadamia grove
28690316. Looizuur | Tannic acid
33130203. Ferromolybdenum | Ferromolybdenum
36470109. Achterlichten, motorvoertuig | Taillights, motor vehicle
51990202. kalenders | Calendars

Werken bij BILLIE KINDERBOETIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BILLIE KINDERBOETIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BILLIE KINDERBOETIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BILLIE KINDERBOETIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Poetshulp Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Baliemedewerker Sportoase Duinenwater (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar iemand die op zoek is naar een eerste vaste functie. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties; dit kan op de afdeling marketing, communicatie of zelfs de technische afdeling.

  • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

  • Dossierbeheer telecom NL/FR Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een dynamische en groeiende onderneming gespecialiseerd in affinity insurances, zoeken wij een tweetalige dossierbeheerder NL/FR. Volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je hebt technische affiniteit en kan basis technische vragen inzake telefonie oplossen. Het gaat hier vooral over hulp bij installeren van updates, verbindingen controleren en opstartproblemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je vervult verschillende bijhorende administratieve taken en je staat onder meer in voor de controle en het goedkeuren van herstellingen.

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van BILLIE KINDERBOETIEK in sociale netwerken
Look for responds of BILLIE KINDERBOETIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BILLIE KINDERBOETIEK. Laat een reactie achter voor BILLIE KINDERBOETIEK. BILLIE KINDERBOETIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BILLIE KINDERBOETIEK. Leave a respond for BILLIE KINDERBOETIEK. BILLIE KINDERBOETIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BILLIE KINDERBOETIEK op de google maps. Adres en contacten BILLIE KINDERBOETIEK
Location of BILLIE KINDERBOETIEK on the google maps. Address and contacts of BILLIE KINDERBOETIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come BILLIE KINDERBOETIEK BILLIE KINDERBOETIEK: NIHOUL | LYDIE VANCOPPENOLLE | Laboratoires Dr Ph Ralet | ECOLE FOND. COMMUNALE | drinkcenter.com

Other related companies as BILLIE KINDERBOETIEK: NIHOUL | LYDIE VANCOPPENOLLE | Laboratoires Dr Ph Ralet | ECOLE FOND. COMMUNALE | drinkcenter.com

BILLIE KINDERBOETIEK is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BILLIE KINDERBOETIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06894714355. Het bedrijf BILLIE KINDERBOETIEK bevindt zich op het adres: Beauduinstraat 4-6; 3300; Tienen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 646,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Baby accessories - Retail. Lijst met producten zijn Clothing - Children.
De hoofdactiviteit van BILLIE KINDERBOETIEK is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BILLIE KINDERBOETIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BILLIE KINDERBOETIEK, openstaande posities, locatie van BILLIE KINDERBOETIEK op de kaart.

BILLIE KINDERBOETIEK is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BILLIE KINDERBOETIEK, company assigned to the tax number BE06894714355. The company BILLIE KINDERBOETIEK is located at the address: Beauduinstraat 4-6; 3300; Tienen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 646,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Baby accessories - Retail. List of products are Clothing - Children.
The main activity of BILLIE KINDERBOETIEK is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BILLIE KINDERBOETIEK is not available. You also can look at reviews of BILLIE KINDERBOETIEK, open positions, location of BILLIE KINDERBOETIEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BILLIE KINDERBOETIEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BILLIE KINDERBOETIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BILLIE KINDERBOETIEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BILLIE KINDERBOETIEK, employees, financial statistics.