LILIAN LAMBERT

Contactgegevens LILIAN LAMBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LILIAN LAMBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LILIAN LAMBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAUL EMILE JANSONSTRAAT 14; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26495072 (+32-26495072) 26495072 (+32-26495072)

Fax (fax): +32 (4) 889-32-73 +32 (4) 889-32-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LILIAN LAMBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LILIAN LAMBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LILIAN LAMBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LILIAN LAMBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LILIAN LAMBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LILIAN LAMBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LILIAN LAMBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LILIAN LAMBERT
Products information LILIAN LAMBERT

BTW identificatienummer (tax): BE07017486572
Ondernemingsnummer: 4466186523
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 438,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in LILIAN LAMBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dansscholen; Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LILIAN LAMBERT
(Get full report from official database of BE for LILIAN LAMBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LILIAN LAMBERT
Addition kinds of activities for LILIAN LAMBERT

204499. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
20410204. Pizzadeeg, bereid | Pizza dough, prepared
23999910. Zitbedekkingen, auto | Seat covers, automobile
32720304. Vloerplaten en tegels, prefab beton | Floor slabs and tiles, precast concrete
35559905. Typesetting machines: linotype, monotype, intertype, enz. | Typesetting machines: linotype, monotype, intertype, etc.
38250308. Frequentiemeters: elektrisch, mechanisch en elektronisch | Frequency meters: electrical, mechanical, and electronic
47310200. Vrachtvervoer | Freight forwarding
73360101. Grafiek en grafisch ontwerp | Chart and graph design
87420104. Onderhoudsmanagement consultant | Maintenance management consultant

Werken bij LILIAN LAMBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LILIAN LAMBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LILIAN LAMBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LILIAN LAMBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat grotendeels uit het aanvullen van de goederen en het klaarmaken van de bestellingen van de klanten, het op orde houden van de winkel. Daarnaast sta je ook in voor kassawerk (40%) en adviseer je klanten bij vragen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hofstade M/V (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gekkoo

    Type: Studentenjob

    Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

  • Studentenjob Keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: SCHRIERS

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

  • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

Zoek naar antwoorden van LILIAN LAMBERT in sociale netwerken
Look for responds of LILIAN LAMBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LILIAN LAMBERT. Laat een reactie achter voor LILIAN LAMBERT. LILIAN LAMBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LILIAN LAMBERT. Leave a respond for LILIAN LAMBERT. LILIAN LAMBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LILIAN LAMBERT op de google maps. Adres en contacten LILIAN LAMBERT
Location of LILIAN LAMBERT on the google maps. Address and contacts of LILIAN LAMBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come LILIAN LAMBERT LILIAN LAMBERT: P. PIETTE | Audoore S | CHERMASOFT | GARAGE WILLEMS RONNY CV | Ooms D

Other related companies as LILIAN LAMBERT: P. PIETTE | Audoore S | CHERMASOFT | GARAGE WILLEMS RONNY CV | Ooms D

LILIAN LAMBERT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LILIAN LAMBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07017486572. Het bedrijf LILIAN LAMBERT bevindt zich op het adres: PAUL EMILE JANSONSTRAAT 14; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 438,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dansscholen; Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in LILIAN LAMBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LILIAN LAMBERT is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LILIAN LAMBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LILIAN LAMBERT, openstaande posities, locatie van LILIAN LAMBERT op de kaart.

LILIAN LAMBERT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LILIAN LAMBERT, company assigned to the tax number BE07017486572. The company LILIAN LAMBERT is located at the address: PAUL EMILE JANSONSTRAAT 14; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 438,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dansscholen; Diverse organisaties and verenigingen. Products created in LILIAN LAMBERT were not found.
The main activity of LILIAN LAMBERT is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LILIAN LAMBERT is not available. You also can look at reviews of LILIAN LAMBERT, open positions, location of LILIAN LAMBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LILIAN LAMBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LILIAN LAMBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LILIAN LAMBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LILIAN LAMBERT, employees, financial statistics.