WILD HORSES COUNTRY DANCERS

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • WILD HORSES COUNTRY DANCERS
Private companiesRailroad Transportation • WILD HORSES COUNTRY DANCERS

Contactgegevens WILD HORSES COUNTRY DANCERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILD HORSES COUNTRY DANCERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILD HORSES COUNTRY DANCERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE GRANDSART 13; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10840809 (+32-10840809) 10840809 (+32-10840809)

Fax (fax): +32 (65) 837-96-36 +32 (65) 837-96-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILD HORSES COUNTRY DANCERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILD HORSES COUNTRY DANCERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILD HORSES COUNTRY DANCERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILD HORSES COUNTRY DANCERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILD HORSES COUNTRY DANCERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILD HORSES COUNTRY DANCERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILD HORSES COUNTRY DANCERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILD HORSES COUNTRY DANCERS
Products information WILD HORSES COUNTRY DANCERS

BTW identificatienummer (tax): BE08410278320
Ondernemingsnummer: 1489715576
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 449,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in WILD HORSES COUNTRY DANCERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dansscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILD HORSES COUNTRY DANCERS
(Get full report from official database of BE for WILD HORSES COUNTRY DANCERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILD HORSES COUNTRY DANCERS
Addition kinds of activities for WILD HORSES COUNTRY DANCERS

2791. zetwerk | Typesetting
26559902. Pannen en leegten, vezels of karton: uit gekochte materialen | Pans and voids, fiber or cardboard: from purchased material
28330200. Alkaloïden en andere botanische producten | Alkaloids and other botanical based products
32910702. Oliestenen, kunstmatig | Oilstones, artificial
33310000. Primaire koper | Primary copper
35230300. Bemestings-, spray-, dusting- en irrigatiemachines | Fertilizing, spraying, dusting, and irrigation machinery

Werken bij WILD HORSES COUNTRY DANCERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILD HORSES COUNTRY DANCERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILD HORSES COUNTRY DANCERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILD HORSES COUNTRY DANCERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

  • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

  • Huishoudhulp REGIO MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • keukenmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Les Parisiennes

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw concept in Leuven, zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers. - Deze heeft alle traditionele keukenhandelingen onder de knie, nl: voorbereiding en uitvoeren onderhoud en hygiëne binnen de keuken - Voert de mise en place uit van een duidelijk omschreven menukaart - Bereiden van gerechten van de vaste kaart, zowel warm als koud. - Uitvoeren van bestellingen voor take-away

  • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

  • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

    Type: Studentenjob

    Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

  • HULPELEKTRICIEN (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ONWEDER

    Type: Vaste Job

    Je helpt de elektricien bij het voorbereidende werk: sleuven kappen of slijpen in muren en draden en kabels trekken. Je werkt op werven in Vlaanderen.

Zoek naar antwoorden van WILD HORSES COUNTRY DANCERS in sociale netwerken
Look for responds of WILD HORSES COUNTRY DANCERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILD HORSES COUNTRY DANCERS. Laat een reactie achter voor WILD HORSES COUNTRY DANCERS. WILD HORSES COUNTRY DANCERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILD HORSES COUNTRY DANCERS. Leave a respond for WILD HORSES COUNTRY DANCERS. WILD HORSES COUNTRY DANCERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILD HORSES COUNTRY DANCERS op de google maps. Adres en contacten WILD HORSES COUNTRY DANCERS
Location of WILD HORSES COUNTRY DANCERS on the google maps. Address and contacts of WILD HORSES COUNTRY DANCERS

Andere gerelateerde bedrijven als come WILD HORSES COUNTRY DANCERS WILD HORSES COUNTRY DANCERS: One Solution NV | JACQUES STOURME | ABDELKADER MERKACHI | MEDIATHEQUE DE LA COMMUNAUTE FRANCAISE DE BELGIQUE asbl (LA) | CARLIER GRIET ADVOCATENKANTOOR

Other related companies as WILD HORSES COUNTRY DANCERS: One Solution NV | JACQUES STOURME | ABDELKADER MERKACHI | MEDIATHEQUE DE LA COMMUNAUTE FRANCAISE DE BELGIQUE asbl (LA) | CARLIER GRIET ADVOCATENKANTOOR

WILD HORSES COUNTRY DANCERS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILD HORSES COUNTRY DANCERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08410278320. Het bedrijf WILD HORSES COUNTRY DANCERS bevindt zich op het adres: RUE DE GRANDSART 13; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 449,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dansscholen. Producten gemaakt in WILD HORSES COUNTRY DANCERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILD HORSES COUNTRY DANCERS is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILD HORSES COUNTRY DANCERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILD HORSES COUNTRY DANCERS, openstaande posities, locatie van WILD HORSES COUNTRY DANCERS op de kaart.

WILD HORSES COUNTRY DANCERS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILD HORSES COUNTRY DANCERS, company assigned to the tax number BE08410278320. The company WILD HORSES COUNTRY DANCERS is located at the address: RUE DE GRANDSART 13; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 449,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dansscholen. Products created in WILD HORSES COUNTRY DANCERS were not found.
The main activity of WILD HORSES COUNTRY DANCERS is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WILD HORSES COUNTRY DANCERS is not available. You also can look at reviews of WILD HORSES COUNTRY DANCERS, open positions, location of WILD HORSES COUNTRY DANCERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILD HORSES COUNTRY DANCERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILD HORSES COUNTRY DANCERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILD HORSES COUNTRY DANCERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILD HORSES COUNTRY DANCERS, employees, financial statistics.