TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE
Private companiesTransportation Services • TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE

Contactgegevens TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TIENNE 26; 5300; ANDENNE, België

Telefoon (phone): 81580616 (+32-81580616) 81580616 (+32-81580616)

Fax (fax): +32 (53) 332-38-87 +32 (53) 332-38-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE
Products information TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE

BTW identificatienummer (tax): BE09310333251
Ondernemingsnummer: 5699951171
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dansscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE
(Get full report from official database of BE for TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE
Addition kinds of activities for TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE

12419901. Antracietmijndiensten, contractbasis | Anthracite mining services, contract basis
14799900. Chemische en meststoffenmijn, nec, nec | Chemical and fertilizer mining, nec, nec
23960403. Stempelwerkartikelen | Stamping fabric articles
32920000. Asbestproducten | Asbestos products
35770500. Magnetische inkt en optische scanapparaten | Magnetic ink and optical scanning devices
36210202. Dynamos, elektrisch (behalve auto) | Dynamos, electric (except automotive)
45810203. Airconditioning van stoffering | Aircraft upholstery repair
58120111. Libanese restaurant | Lebanese restaurant

Werken bij TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een minimum ervaring van 5 jaar als bekister. Je genoot een opleiding bouw. Veiligheid op de werf draag je hoog in het vaandel.

  • Preparatiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als preparatiemedewerker zal je na je opleiding verantwoordelijk worden voor de gebruikte kleuren in het productieproces. Hierbij kan je rekenen op een takenpakket met diversiteit! – staalnames uitvoeren; – referentiestalen hiermee vergelijken; – beoordelingen maken op basis van kleur en aspect; – kleurcorrecties uitvoeren; – inkt-verbruiken registreren; – … Ben jij de duizendpoot op zoek naar een toffe job met afwisseling? Geef ons snel een belletje!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijnegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS VLAANDERE PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

  • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

  • ruitenwasser (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

    Type: Vaste Job

    ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

Zoek naar antwoorden van TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE in sociale netwerken
Look for responds of TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE. Laat een reactie achter voor TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE. TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE. Leave a respond for TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE. TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE op de google maps. Adres en contacten TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE
Location of TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE on the google maps. Address and contacts of TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE: INTERWAFFLES NV | Evrard M | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | Conceptmakers bvba | HUIS SOX

Other related companies as TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE: INTERWAFFLES NV | Evrard M | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | Conceptmakers bvba | HUIS SOX

TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09310333251. Het bedrijf TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE bevindt zich op het adres: RUE DU TIENNE 26; 5300; ANDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 528,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dansscholen. Producten gemaakt in TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE, openstaande posities, locatie van TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE op de kaart.

TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE, company assigned to the tax number BE09310333251. The company TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE is located at the address: RUE DU TIENNE 26; 5300; ANDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 528,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dansscholen. Products created in TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE were not found.
The main activity of TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE is not available. You also can look at reviews of TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE, open positions, location of TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEDDY BEAR DANCE CLUB ANDENNE, employees, financial statistics.