EURO-JAZZ

Contactgegevens EURO-JAZZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO-JAZZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO-JAZZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES GRIVES 51; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 23779106 (+32-23779106) 23779106 (+32-23779106)

Fax (fax): +32 (67) 196-26-82 +32 (67) 196-26-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO-JAZZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO-JAZZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO-JAZZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO-JAZZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO-JAZZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO-JAZZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO-JAZZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO-JAZZ
Products information EURO-JAZZ

BTW identificatienummer (tax): BE09160095214
Ondernemingsnummer: 6205596923
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 519,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in EURO-JAZZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dansscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO-JAZZ
(Get full report from official database of BE for EURO-JAZZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO-JAZZ
Addition kinds of activities for EURO-JAZZ

27520900. Publicatiedruk, lithografisch | Publication printing, lithographic
34290105. Meubelen hardware | Furniture hardware
36130208. Stroomverbindingen, elektrisch | Power connectors, electric
38419903. Zuurstoftenten | Oxygen tents
50130113. Filters, lucht en olie | Filters, air and oil
59629900. Merchandising machine operators, nec | Merchandising machine operators, nec

Werken bij EURO-JAZZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO-JAZZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO-JAZZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO-JAZZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator CNC schaafbank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die gekend staar voor zijn kwaliteitsvolle producten op vlak van buitenbeleving waar er zwembaden, tuinhuizen, poorten, enzovoort  worden geproduceerd. Jouw taken? Opstarten van de schaafmachine (vierzijdig) Bedienen van de machine Aan de had van de orders, stel je de machine in Scannen van orders Kwaliteit controleren Nakijken of machine goed loopt Uren? Je werkt in 2 ploegen. Vroege ploeg: 5u - 13u / Late ploeg: 13u - 21u

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Zaterdagwerk - student (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Dendermonde, zijn we op zoek naar een student voor zaterdagwerk. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit kassawerk: betalingen ontvangen, promoties juist aftrekken etc. Daarnaast ga je ook in de winkel staan (rekken vullen). Enkel studenten van 18 of ouder komen in aanmerking.

  • Student broodjes/keuken M/V - regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Ze zoeken 2 studenten vaak in het weekend/schoolvakanties beschikbaar zijn en die we kunnen inschakelen voor zowel een broodjesbar in een tankstation als een grootkeuken.

  • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Agilitas

    Type: Vaste Job

    Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio TIELT/WEST-VLAANDEREN) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: T2018

  • Reclame bedeler in Viersel (VIERSEL)

    Regio: VIERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • WINKELBEDIENDE BAKKERIJ (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Flexijob

    Je helpt onze klanten in de bakkerij en je rekent af. Je vult de toonbank aan met patisserie en de rekken met brood. Wanneer het kalmer is in de winkel help je bijvoorbeeld met het verpakken van pralines.

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Flexijob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van EURO-JAZZ in sociale netwerken
Look for responds of EURO-JAZZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO-JAZZ. Laat een reactie achter voor EURO-JAZZ. EURO-JAZZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO-JAZZ. Leave a respond for EURO-JAZZ. EURO-JAZZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO-JAZZ op de google maps. Adres en contacten EURO-JAZZ
Location of EURO-JAZZ on the google maps. Address and contacts of EURO-JAZZ

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO-JAZZ EURO-JAZZ: FLJOCHEMS CHAPEWERKEN NV | EGIDIO SCOTTI | SOIGNIES BETON | DIFRA | Smulboetiek

Other related companies as EURO-JAZZ: FLJOCHEMS CHAPEWERKEN NV | EGIDIO SCOTTI | SOIGNIES BETON | DIFRA | Smulboetiek

EURO-JAZZ is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO-JAZZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09160095214. Het bedrijf EURO-JAZZ bevindt zich op het adres: RUE DES GRIVES 51; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 519,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dansscholen. Producten gemaakt in EURO-JAZZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EURO-JAZZ is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO-JAZZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO-JAZZ, openstaande posities, locatie van EURO-JAZZ op de kaart.

EURO-JAZZ is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO-JAZZ, company assigned to the tax number BE09160095214. The company EURO-JAZZ is located at the address: RUE DES GRIVES 51; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 519,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dansscholen. Products created in EURO-JAZZ were not found.
The main activity of EURO-JAZZ is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO-JAZZ is not available. You also can look at reviews of EURO-JAZZ, open positions, location of EURO-JAZZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO-JAZZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO-JAZZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO-JAZZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO-JAZZ, employees, financial statistics.