ALHAMBRA-ROMANTIC

Contactgegevens ALHAMBRA-ROMANTIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALHAMBRA-ROMANTIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALHAMBRA-ROMANTIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUIKERSESTEENWEG 590; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12232422 (+32-12232422) 12232422 (+32-12232422)

Fax (fax): +32 (87) 614-80-62 +32 (87) 614-80-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALHAMBRA-ROMANTIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALHAMBRA-ROMANTIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALHAMBRA-ROMANTIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALHAMBRA-ROMANTIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALHAMBRA-ROMANTIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALHAMBRA-ROMANTIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALHAMBRA-ROMANTIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALHAMBRA-ROMANTIC
Products information ALHAMBRA-ROMANTIC

BTW identificatienummer (tax): BE08303985595
Ondernemingsnummer: 4183837890
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in ALHAMBRA-ROMANTIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dancings and nachtclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALHAMBRA-ROMANTIC
(Get full report from official database of BE for ALHAMBRA-ROMANTIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALHAMBRA-ROMANTIC
Addition kinds of activities for ALHAMBRA-ROMANTIC

09129904. Haddock, vangen van | Haddock, catching of
17999942. Doelsystemen installatie | Target systems installation
34910102. Kleppen, automatische controle | Valves, automatic control
44320000. Vrachtvervoer op de grote meren | Freight transportation on the great lakes
56210000. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
95320103. Landelijke planning en ontwikkeling agentschap, overheid | Rural planning and development agency, government

Werken bij ALHAMBRA-ROMANTIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALHAMBRA-ROMANTIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALHAMBRA-ROMANTIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALHAMBRA-ROMANTIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE voor een bouwhandel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwpunt regio Westerlo zoeken we een chauffeur CE voor het leveren van materiaal op de werven. Je zal ook met je kraan de welfsels plaatsen. Je start elke dag rond 5.00-6.00 (afhankelijk van de werf) en werkt dus in daguren. Overuren vormen geen probleem voor jou. Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Ingeschreven in PC 140.

  • Service Technieker m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technisch onderhoud uitvoeren aan allerlei (kook) apparaten. Om je job ten volle uit te voeren krijg je een servicebus met alle benodigdheden ( laptop, telefoon, en IPad)

  • Administratief bediende met kennis coreldraw m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in het leveren en fabriceren van voedingsproducten (al dan niet portieverpakt), die voornamelijk bestemd zijn voor horecagroothandelaars en cateringbedrijven. De klant heeft zijn gamma verder uitgebreid met artikels die bestemd zijn voor de retail. Hun klanten zitten verdeeld over gans Europa. In samenspraak met de klanten zorg je dat hun gewenste afdruk druktechnisch en met oog voor detail op de verpakking wordt geprint. Je zorgt voor het maken van een proefdruk, zet dit in een werktekening, checkt de kleuren,... Ook beschik je over sterke administratieve skills en weet je georganiseerd je werk op te volgen. Als de voorraad van een bepaalde klant bijna op is ga je proactief te werk en check je of er nog extra gedrukt moet weorden. Verder sta je ook in voor maken van folders om aan de klanten te geven. Als je productfoto's kan trekken om te gebruiken in de folders is dit een groot pluspunt. Maandelijks staan er ook een aantal producten in de aanbieding. Hiervoor ontwerp je eveneens de folder. Je bent de enige persoon in het bedrijf die instaat voor de grafische afdeling. Creatieve en innovatieve zielen kunnen mogelijk hun ei voldoende kwijt in deze functie. Je hebt minstens enkele jaren als administatief bediende! Kunnen werken met Coreldraw is een must! Belangrijk om te weten is dat het bedrijf in de zomervakantie in totaal 3 weken collectief gesloten is. Eveneens is het bedrijf gesloten tussen kerst en nieuw

  • Huishoudhelden regio Jabbeke (8490) gewenst! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Relegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student schoonmaak - Gent-Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een student schoonmaak die op zaterdagvoormiddag (4u/week) kan werken. Je werkt uitsluitend op bedrijven (schoonmaak van kantoorruimtes, sanitaire en gemeenschappelijke ruimtes).

  • Student M/V Fr/Nl (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Ben je student en nog steeds op zoek naar week-/weekendwerk? Is mode iets voor jou en ben je van regio Menen afkomstig? Dan hebben wij de ideale studentenjob voor jou! Adecco Moeskroen is op zoek naar studenten die bereid zijn om te werken in de ZEB-winkel in Menen. Jouw functie: klanten verwelkomen klanten helpen indien gewenst beheer van de kassa instaan voor de orde en netheid van de winkel

  • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

  • Werfleider HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je bent een coördinator in hart en nieren. Om de veiligheid, kwaliteit en correctheid van de werken te garanderen, werk je nauw samen met ploegbazen, projectleiders en werkvoorbereiders. Kortom, je bent een belangrijk aanspreekpunt op de werf en alsook een echte leider. Leiding, organisatie en controle typeren jou.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

Zoek naar antwoorden van ALHAMBRA-ROMANTIC in sociale netwerken
Look for responds of ALHAMBRA-ROMANTIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALHAMBRA-ROMANTIC. Laat een reactie achter voor ALHAMBRA-ROMANTIC. ALHAMBRA-ROMANTIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALHAMBRA-ROMANTIC. Leave a respond for ALHAMBRA-ROMANTIC. ALHAMBRA-ROMANTIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALHAMBRA-ROMANTIC op de google maps. Adres en contacten ALHAMBRA-ROMANTIC
Location of ALHAMBRA-ROMANTIC on the google maps. Address and contacts of ALHAMBRA-ROMANTIC

Andere gerelateerde bedrijven als come ALHAMBRA-ROMANTIC ALHAMBRA-ROMANTIC: Ber Construct SPRL | ANHYP | Kreaty | PIERRE GENNE | F & J AUTOMATION SPRL

Other related companies as ALHAMBRA-ROMANTIC: Ber Construct SPRL | ANHYP | Kreaty | PIERRE GENNE | F & J AUTOMATION SPRL

ALHAMBRA-ROMANTIC is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALHAMBRA-ROMANTIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303985595. Het bedrijf ALHAMBRA-ROMANTIC bevindt zich op het adres: LUIKERSESTEENWEG 590; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dancings and nachtclubs. Producten gemaakt in ALHAMBRA-ROMANTIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALHAMBRA-ROMANTIC is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALHAMBRA-ROMANTIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALHAMBRA-ROMANTIC, openstaande posities, locatie van ALHAMBRA-ROMANTIC op de kaart.

ALHAMBRA-ROMANTIC is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALHAMBRA-ROMANTIC, company assigned to the tax number BE08303985595. The company ALHAMBRA-ROMANTIC is located at the address: LUIKERSESTEENWEG 590; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dancings and nachtclubs. Products created in ALHAMBRA-ROMANTIC were not found.
The main activity of ALHAMBRA-ROMANTIC is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALHAMBRA-ROMANTIC is not available. You also can look at reviews of ALHAMBRA-ROMANTIC, open positions, location of ALHAMBRA-ROMANTIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALHAMBRA-ROMANTIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALHAMBRA-ROMANTIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALHAMBRA-ROMANTIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALHAMBRA-ROMANTIC, employees, financial statistics.