HET ACADEMISCH BALLET

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • HET ACADEMISCH BALLET
Private companiesTransportation by Air • HET ACADEMISCH BALLET

Contactgegevens HET ACADEMISCH BALLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET ACADEMISCH BALLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET ACADEMISCH BALLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Alfons Pieterslaan 86; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 0486 45 00 93; 059 51 94 30; 0486 16 39 36; 059 50 45 45 (+32-0486 45 00 93; 059 51 94 30; 0486 16 39 36; 059 50 45 45) 0486 45 00 93; 059 51 94 30; 0486 16 39 36; 059 50 45 45 (+32-0486 45 00 93; 059 51 94 30; 0486 16 39 36; 059 50 45 45)

Fax (fax): +32 (60) 915-71-81 +32 (60) 915-71-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET ACADEMISCH BALLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET ACADEMISCH BALLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET ACADEMISCH BALLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET ACADEMISCH BALLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET ACADEMISCH BALLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET ACADEMISCH BALLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET ACADEMISCH BALLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET ACADEMISCH BALLET
Products information HET ACADEMISCH BALLET

BTW identificatienummer (tax): BE08791503906
Ondernemingsnummer: 6524749755
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 350,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Ballet schools

Product categorie (product category): Dancing schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET ACADEMISCH BALLET
(Get full report from official database of BE for HET ACADEMISCH BALLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET ACADEMISCH BALLET
Addition kinds of activities for HET ACADEMISCH BALLET

2299. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
23530103. Politie hoeden en caps | Police hats and caps
26210403. Lithografie papier | Lithograph paper
28690315. Stearzuurzouten | Stearic acid salts
79991007. Festival operatie | Festival operation
82310100. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries

Werken bij HET ACADEMISCH BALLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET ACADEMISCH BALLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET ACADEMISCH BALLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET ACADEMISCH BALLET. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur luchtkanalen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een monteur HVAC: montage van de ventilatie op grote werven, winkels,...; in werking stellen van de installatie; plaatsing van luchtgroepen, kanalen, roosters,...; je test de luchtdichtheid, debieten,...; afwerking en afsluiting van het volledige project.

  • Onderhoudstechnieker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een technieker die graag wilt groeien in kennis en kunde? Wil je je groei bestendigen in een productie-omgeving? Komt het voor jou goed uit om in een tweeploegensysteem te werken? Dan is deze functie zeker dé opportuniteit die je zoekt! Onze klant in Maasmechelen is samen met ons op zoek naar een onderhoudsmedewerker die zal instaan voor: Het onderhoud aan productiemachines, Kleine laswerken, Onderhoud aan bedrijfsgebouwen en -terrein. Heb je een passie voor techniek? Mail naar hasselt_1544 @randstad.be of bel ons op 011-260022.

  • Verkoper telecom (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Orange Belgium, zijn we dringend op zoek naar een Shop Sales executive voor de Orange-Verkooppunt van de Mediamarkt in Zwijnaarde. Je helpt de klanten met alle vragen en speelt in op hun noden Je informeert de klant over de producten en mogelijkheden Daarnaast zorg je voor de algemene orde van de winkel

  • Schrijnwerker plaatser (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Knesselare zijn we op zoek naar een schrijnwerker plaatser ( interieur buiten dienst )

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nevele/Aalter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Niel, Schelle, Hemiksem) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: SOWEL vzw.

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio Niel, Schelle, Hemiksem, zowel bij jonge gezinnen als oudere personen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) schoonmaak kok die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een proper en hygiënisch woonzorgcentrum. Je staat in voor het onderhoud van zowel de kamers van onze bewoners als de gemeenschappelijke ruimtes. Je kan hiervoor gebruik maken van moderne materialen en degelijke schoonmaakproducten.

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van HET ACADEMISCH BALLET in sociale netwerken
Look for responds of HET ACADEMISCH BALLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET ACADEMISCH BALLET. Laat een reactie achter voor HET ACADEMISCH BALLET. HET ACADEMISCH BALLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET ACADEMISCH BALLET. Leave a respond for HET ACADEMISCH BALLET. HET ACADEMISCH BALLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET ACADEMISCH BALLET op de google maps. Adres en contacten HET ACADEMISCH BALLET
Location of HET ACADEMISCH BALLET on the google maps. Address and contacts of HET ACADEMISCH BALLET

Andere gerelateerde bedrijven als come HET ACADEMISCH BALLET HET ACADEMISCH BALLET: VERBOVEN W | FA. VAN DROOGENBROECK J. | BABY PANDA | BMW DE SMETH | M&S MODE

Other related companies as HET ACADEMISCH BALLET: VERBOVEN W | FA. VAN DROOGENBROECK J. | BABY PANDA | BMW DE SMETH | M&S MODE

HET ACADEMISCH BALLET is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HET ACADEMISCH BALLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08791503906. Het bedrijf HET ACADEMISCH BALLET bevindt zich op het adres: Alfons Pieterslaan 86; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 350,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dancing schools. Lijst met producten zijn Ballet schools.
De hoofdactiviteit van HET ACADEMISCH BALLET is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET ACADEMISCH BALLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET ACADEMISCH BALLET, openstaande posities, locatie van HET ACADEMISCH BALLET op de kaart.

HET ACADEMISCH BALLET is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is HET ACADEMISCH BALLET, company assigned to the tax number BE08791503906. The company HET ACADEMISCH BALLET is located at the address: Alfons Pieterslaan 86; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 350,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dancing schools. List of products are Ballet schools.
The main activity of HET ACADEMISCH BALLET is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HET ACADEMISCH BALLET is not available. You also can look at reviews of HET ACADEMISCH BALLET, open positions, location of HET ACADEMISCH BALLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET ACADEMISCH BALLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET ACADEMISCH BALLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET ACADEMISCH BALLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET ACADEMISCH BALLET, employees, financial statistics.