FLOCKIER FORKLIFTS NV

Contactgegevens FLOCKIER FORKLIFTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLOCKIER FORKLIFTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLOCKIER FORKLIFTS NV

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Torkonjestr. 75 8510 Kortrijk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-475-24-79-51 32-475-24-79-51

Fax (fax): 32-56-22-41-43 32-56-22-41-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLOCKIER FORKLIFTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLOCKIER FORKLIFTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLOCKIER FORKLIFTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLOCKIER FORKLIFTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLOCKIER FORKLIFTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLOCKIER FORKLIFTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLOCKIER FORKLIFTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLOCKIER FORKLIFTS NV
Products information FLOCKIER FORKLIFTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE01324645996
Ondernemingsnummer: 1200225830
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLOCKIER FORKLIFTS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Forklift trucks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLOCKIER FORKLIFTS NV
(Get full report from official database of BE for FLOCKIER FORKLIFTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLOCKIER FORKLIFTS NV
Addition kinds of activities for FLOCKIER FORKLIFTS NV

225400. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
17710000. Concreet werk | Concrete work
20929901. Krab vlees, vers: verpakt in niet-afgesloten containers | Crab meat, fresh: packaged in nonsealed containers
27590502. Enveloppen: drukwerk, NSK | Envelopes: printing, nsk
28610105. Naaldhoutdestillaten, nec | Softwood distillates, nec
32719912. Plaveiselblokken, beton | Paving blocks, concrete
37140700. Motor wielen en onderdelen | Motor vehicle wheels and parts
39420106. Schoenen, pop | Shoes, doll
89990203. Gebrandschilderd glas | Stained glass art
94410103. Werkloosheidsverzekeringsbureau, overheid | Unemployment insurance office, government

Werken bij FLOCKIER FORKLIFTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLOCKIER FORKLIFTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLOCKIER FORKLIFTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLOCKIER FORKLIFTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica (Bachelor) - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica (bachelor): Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Operator chemische sector (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij dringend op zoek naar een productieoperator (m/v). * Je wordt tewerkgesteld in de prouctie op de FILLING afdeling. Deze afdeling is de laatste stap van het productieproces waarbij verf wordt afgevuld. De verf wordt afgevuld in potten en vaten; * Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de pomp, filter en afvulmachine; * Afvullen aan de machine; * Uitscannen van producten in SAP en afwerken van de batchkaart (hierop staan alle instructies vermeld);

  • Machine operator weekend nacht in Rotselaar (Danone) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machine operator bij Danone sta je in voor de voortgang van de productielijn: opstarten, afstellen, ombouwen en reinigen. Je waakt over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en het geheel van de afvullijn. Tevens los je kleine technische problemen op. Je houdt rekening met de bestaande procedures met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Je werkt in een weekendploeg met de vaste nacht (18u-6u). Dit is een tijdelijke opdracht van 6 maanden.

  • Gepassioneerde operatoren regio Diest (m/v) ONMIDDELLIJKE OPSTART (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, een gezond en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de productie van binnendeuren, gaan wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's om hun leuk team te komen versterken als operator (m/v). Je bent verantwoordelijk voor het lezen en interpreteren van opdrachten. Je kan een product kwalitatief bewerken op een machine in verhouding tot het gevraagde rendement. Je hebt affiniteit met houtbewerking en schrijnwerkerij. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en je staat in voor de visuele controle. Je kan op zeer korte termijn opstarten in 2 ploegen. Vaste aanwerving, goede werksfeer, correct loon. Interne opleiding is voorzien!

  • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

  • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Studentenjob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Electricien (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

    Type: Vaste Job

    UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

  • Hulpoperator dagwerk (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van lasers (tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,…). Indien heftruckattest: inleggen van platen, uithalen volle tafels, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, … Bewaking bij snijden (inox/alu/…). Ontbramen van laserstukken indien nodig.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van FLOCKIER FORKLIFTS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLOCKIER FORKLIFTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLOCKIER FORKLIFTS NV. Laat een reactie achter voor FLOCKIER FORKLIFTS NV. FLOCKIER FORKLIFTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLOCKIER FORKLIFTS NV. Leave a respond for FLOCKIER FORKLIFTS NV. FLOCKIER FORKLIFTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLOCKIER FORKLIFTS NV op de google maps. Adres en contacten FLOCKIER FORKLIFTS NV
Location of FLOCKIER FORKLIFTS NV on the google maps. Address and contacts of FLOCKIER FORKLIFTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLOCKIER FORKLIFTS NV FLOCKIER FORKLIFTS NV: FLUNICORN EXTRUSION NV | DANCE-CENTER | CARROSSERIE M.P.V. | STEAM CAROUSEL | FENDIGO SA NV

Other related companies as FLOCKIER FORKLIFTS NV: FLUNICORN EXTRUSION NV | DANCE-CENTER | CARROSSERIE M.P.V. | STEAM CAROUSEL | FENDIGO SA NV

FLOCKIER FORKLIFTS NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is FLOCKIER FORKLIFTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01324645996. Het bedrijf FLOCKIER FORKLIFTS NV bevindt zich op het adres: Torkonjestr. 75 8510 Kortrijk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Forklift trucks. Producten gemaakt in FLOCKIER FORKLIFTS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLOCKIER FORKLIFTS NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLOCKIER FORKLIFTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLOCKIER FORKLIFTS NV, openstaande posities, locatie van FLOCKIER FORKLIFTS NV op de kaart.

FLOCKIER FORKLIFTS NV is a company, that was registered 1985 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is FLOCKIER FORKLIFTS NV, company assigned to the tax number BE01324645996. The company FLOCKIER FORKLIFTS NV is located at the address: Torkonjestr. 75 8510 Kortrijk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Forklift trucks. Products created in FLOCKIER FORKLIFTS NV were not found.
The main activity of FLOCKIER FORKLIFTS NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLOCKIER FORKLIFTS NV is not available. You also can look at reviews of FLOCKIER FORKLIFTS NV, open positions, location of FLOCKIER FORKLIFTS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLOCKIER FORKLIFTS NV, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLOCKIER FORKLIFTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLOCKIER FORKLIFTS NV, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLOCKIER FORKLIFTS NV, employees, financial statistics.