HUIS MARLY

Contactgegevens HUIS MARLY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS MARLY: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS MARLY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PHILIPS DE MONTEPLEIN 2; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 34492812 (+32-34492812) 34492812 (+32-34492812)

Fax (fax): +32 (68) 503-38-66 +32 (68) 503-38-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS MARLY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS MARLY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS MARLY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS MARLY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS MARLY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS MARLY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS MARLY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS MARLY
Products information HUIS MARLY

BTW identificatienummer (tax): BE07078735351
Ondernemingsnummer: 5378875732
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 737,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in HUIS MARLY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dameskledingzaken; Lingerie and ondergoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS MARLY
(Get full report from official database of BE for HUIS MARLY)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS MARLY
Addition kinds of activities for HUIS MARLY

25219901. Paneelsystemen en scheidingswanden (vrijstaand), kantoor: hout | Panel systems and partitions (free-standing), office: wood
34419906. Spoelen, open webstaal: lange serie | Joists, open web steel: long-span series
34520102. Dubbelpennen, metaal | Dowel pins, metal
38120300. Navigatiesystemen en instrumenten | Navigational systems and instruments
47890101. Car loading | Car loading
55219902. Auto's, alleen gebruikte auto's | Automobiles, used cars only
75149902. Huurauto service | Rent-a-car service
75320300. Diensten aanpassen, nonfactory basis | Customizing services, nonfactory basis
87349908. Zaad test laboratorium | Seed testing laboratory

Werken bij HUIS MARLY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS MARLY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS MARLY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS MARLY. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien verlichtingsinstallaties (m/v) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U voert onderhouds- en elektriciteitswerken aan verlichtingsinstallaties uit in onder meer industriële bedrijven, scholen, sporthallen, winkelcentra en kantoren in heel België.

  • Bediende IT (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U maakt databases gebruiksklaar voor mailmerges. Hiervoor zal u "query's, modules, macro's in MS Acces gebruiken en schrijven. U maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling. U gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts.

  • Productiemedewerker industriële wasserij dagdienst (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een industriële productiemedewerker voor het sorteren van wasgoed in dagdienst.

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Huishoudhulp Zoersel-Halle-Zandhoven (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Dossierbeheerder / ervaring / A-Z / SR / topkantoor / Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze kwalitatieve groep beschikt over meerdere kantoren gevestigd in de verschillende provincies in België. Ze zijn steeds op zoek naar verborgen talent, maar momenteel hebben ze vooral nood aan een ervaren dossierbeheerder. Wil jij deel uitmaken van een groter geheel dat verschillende deuren voor jou kan openen? Bekijk de beschrijving hieronder en stuur zo snel mogelijk je cv op! Dossierbeheerder / Accountant - Wat? Je werkt dossiers volledig af van A-Z (zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak): voorbereiding, afsluiting en bespreking met klanten. In helder taalgebruik ga je de huidige situatie aan hen toelichten, maar ook uitleggen hoe die geoptimaliseerd kan worden. Je onderhoudt de bestaande contacten met klanten, gaat ze proactief opvolgen en gaat er nieuwe ontwikkelen. Klantenrelaties beheren is dus ook een belangrijke taak in je functie. Daarnaast heb je er geen problemen mee om je minder ervaren collega's bij te staan in al hun vragen en er eventueel op termijn zelfs de leiding over te nemen. Je kan zo doorgroeien naar een functie die ook meer teamleader gericht is.

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

  • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

    Type: Flexijob

    Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van HUIS MARLY in sociale netwerken
Look for responds of HUIS MARLY in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS MARLY. Laat een reactie achter voor HUIS MARLY. HUIS MARLY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS MARLY. Leave a respond for HUIS MARLY. HUIS MARLY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS MARLY op de google maps. Adres en contacten HUIS MARLY
Location of HUIS MARLY on the google maps. Address and contacts of HUIS MARLY

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS MARLY HUIS MARLY: LUDO PROV. C. DE GUIDANCE | LUC | D'Hulster Henri BVBA | MIKPUNT PROMOTIES | DVV

Other related companies as HUIS MARLY: LUDO PROV. C. DE GUIDANCE | LUC | D'Hulster Henri BVBA | MIKPUNT PROMOTIES | DVV

HUIS MARLY is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS MARLY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07078735351. Het bedrijf HUIS MARLY bevindt zich op het adres: PHILIPS DE MONTEPLEIN 2; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 737,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dameskledingzaken; Lingerie and ondergoed. Producten gemaakt in HUIS MARLY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS MARLY is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS MARLY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS MARLY, openstaande posities, locatie van HUIS MARLY op de kaart.

HUIS MARLY is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS MARLY, company assigned to the tax number BE07078735351. The company HUIS MARLY is located at the address: PHILIPS DE MONTEPLEIN 2; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 737,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dameskledingzaken; Lingerie and ondergoed. Products created in HUIS MARLY were not found.
The main activity of HUIS MARLY is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS MARLY is not available. You also can look at reviews of HUIS MARLY, open positions, location of HUIS MARLY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS MARLY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS MARLY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS MARLY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS MARLY, employees, financial statistics.