CHEMISERIE GRECK

Contactgegevens CHEMISERIE GRECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHEMISERIE GRECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHEMISERIE GRECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-JACQUES 25; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81225811 (+32-81225811) 81225811 (+32-81225811)

Fax (fax): +32 (67) 450-96-81 +32 (67) 450-96-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHEMISERIE GRECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHEMISERIE GRECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHEMISERIE GRECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHEMISERIE GRECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHEMISERIE GRECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHEMISERIE GRECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHEMISERIE GRECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHEMISERIE GRECK
Products information CHEMISERIE GRECK

BTW identificatienummer (tax): BE01210662841
Ondernemingsnummer: 8461364746
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 601,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in CHEMISERIE GRECK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dameskledingzaken; Herenkledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHEMISERIE GRECK
(Get full report from official database of BE for CHEMISERIE GRECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHEMISERIE GRECK
Addition kinds of activities for CHEMISERIE GRECK

28650205. ethylbenzeen | Ethylbenzene
34469902. Steigers, mobiel of stationair: metaal | Scaffolds, mobile or stationary: metal
35999912. Oliefilters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Oil filters, internal combustion engine, except auto
52110301. Energiebesparende producten | Energy conservation products
83220603. Multi-service centrum | Multi-service center

Werken bij CHEMISERIE GRECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHEMISERIE GRECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHEMISERIE GRECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHEMISERIE GRECK. Looking for open vacancies in other companies

  • METSER (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: GOVAERE BOUWWERKEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je werkt als metselaar aan onze nieuwbouwprojecten. Wij bouwen appartementsblokken, kantoorgebouwen en residentiële woningen De job is dus op verplaatsing. Je hebt veel afwisseling, je hebt regelmatig een nieuwe werkplek. Buitenwerk spreekt je wel aan.

  • Hulpelektricien (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf in Elewijt, zijn we op zoek naar een hulpelectricien voor een opdracht tot eind juni, met mogelijkheid tot verlenging. - Algemene elektriciteitswerken - Cableren van kasten - Montage van klemmen op rails aan de hand van een plan - Mogelijkheid om mee naar werven te gaan (in samenspraak)

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulpen regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • monteur beurs 16/11 en 23/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt volledige bar- en grootkeuken uitrusting voor café, restaurant, funeraria, scholen en gemeenschapinstelling. Ze zoeken een handige student (m/v) om de beursstand mee te gaan helpen opbouwen voor een beurs te Gent. Je dient beschikbar te zijn op vrijdag 16/11 en vrijdag 23/11. Op 16/11 ga je de stand moeten mee helpen opbouwen en op 23/11 ga je mee de stand helpen afbreken. Je vertrekt rond 4u ('s morgens vanuit Hasselt samen met enkele vaste medewerkers) en bent in de namiddag terug (afhankelijk van het verkeer).

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Deeltijdse STUDENT medewerker Product Support (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CONFINITY (OUTSPOT)

    Type: Studentenjob

    VERANTWOORDELIJKHEDEN Je bent verantwoordelijk voor het testen van onze nieuwe producten en die opgedane technische kennis door te geven aan onze interne medewerkers van de helpdesk. Dit kan gaan van elektrische steps, tot strijkmachines, grasrobots tot partytenten etc. Je kan hierbij objectief en kritisch een korte handleiding uitschrijven. Je ondersteunt daar waar nodig bij bv. stocktellingen, organisatie van kijkdagen, het uitschrijven van technische specificaties.

  • Jobstudent 18+ M/V bij Panos Schelle (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: PANOS@FSB

    Type: Studentenjob

    Je werkt als jobstudent in de Panos van Schelle en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk.

  • Kraantechnieker (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

  • Kinderverzorgster op ZELFSTANDIGE basis (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: 'T PARKSKE TANIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker / medewerker als begeleider in de kinderopvang . U verzorgt en begeleidt kinderen tussen 0 en 3 jaar .U zorgt voor gevarieerde activiteiten en hebt aandacht voor de noden van elk kind ( verzorging, rust, hygiene,geborgenheid, voeding) in een huiselijke omgeving .

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van CHEMISERIE GRECK in sociale netwerken
Look for responds of CHEMISERIE GRECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHEMISERIE GRECK. Laat een reactie achter voor CHEMISERIE GRECK. CHEMISERIE GRECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHEMISERIE GRECK. Leave a respond for CHEMISERIE GRECK. CHEMISERIE GRECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHEMISERIE GRECK op de google maps. Adres en contacten CHEMISERIE GRECK
Location of CHEMISERIE GRECK on the google maps. Address and contacts of CHEMISERIE GRECK

Andere gerelateerde bedrijven als come CHEMISERIE GRECK CHEMISERIE GRECK: PIERRE BOGAERT | GAR DE L'ARGENTINE SPRL | SECOND LIFE | ETIENNE BESSEMANS | Andriessen P

Other related companies as CHEMISERIE GRECK: PIERRE BOGAERT | GAR DE L'ARGENTINE SPRL | SECOND LIFE | ETIENNE BESSEMANS | Andriessen P

CHEMISERIE GRECK is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHEMISERIE GRECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01210662841. Het bedrijf CHEMISERIE GRECK bevindt zich op het adres: RUE SAINT-JACQUES 25; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 601,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dameskledingzaken; Herenkledingzaken. Producten gemaakt in CHEMISERIE GRECK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHEMISERIE GRECK is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHEMISERIE GRECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHEMISERIE GRECK, openstaande posities, locatie van CHEMISERIE GRECK op de kaart.

CHEMISERIE GRECK is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHEMISERIE GRECK, company assigned to the tax number BE01210662841. The company CHEMISERIE GRECK is located at the address: RUE SAINT-JACQUES 25; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 601,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dameskledingzaken; Herenkledingzaken. Products created in CHEMISERIE GRECK were not found.
The main activity of CHEMISERIE GRECK is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHEMISERIE GRECK is not available. You also can look at reviews of CHEMISERIE GRECK, open positions, location of CHEMISERIE GRECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHEMISERIE GRECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHEMISERIE GRECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHEMISERIE GRECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHEMISERIE GRECK, employees, financial statistics.