YOLANDE LEKEUX

Contactgegevens YOLANDE LEKEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YOLANDE LEKEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

YOLANDE LEKEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROCHER-DE-HOURT 9; 6698; VIELSALM, België

Telefoon (phone): 80216517 (+32-80216517) 80216517 (+32-80216517)

Fax (fax): +32 (53) 514-25-77 +32 (53) 514-25-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YOLANDE LEKEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YOLANDE LEKEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YOLANDE LEKEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YOLANDE LEKEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YOLANDE LEKEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YOLANDE LEKEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YOLANDE LEKEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YOLANDE LEKEUX
Products information YOLANDE LEKEUX

BTW identificatienummer (tax): BE03351623535
Ondernemingsnummer: 9893707275
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in YOLANDE LEKEUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dameskledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YOLANDE LEKEUX
(Get full report from official database of BE for YOLANDE LEKEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor YOLANDE LEKEUX
Addition kinds of activities for YOLANDE LEKEUX

3471. Plating en polijsten | Plating and polishing
245101. Stacaravans, persoonlijk of privégebruik | Mobile homes, personal or private use
289999. Chemische preparaten, nec, nec | Chemical preparations, nec, nec
792999. Entertainers en entertainment groepen, nec | Entertainers and entertainment groups, nec
22739903. Vloerbekleding, textielvezel | Floor coverings, textile fiber
34439915. Truss platen, metaal | Truss plates, metal
35230400. Schuur-, silo-, pluimvee-, zuivel- en veehouderijmachines | Barn, silo, poultry, dairy, and livestock machinery
36329900. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec

Werken bij YOLANDE LEKEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YOLANDE LEKEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YOLANDE LEKEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YOLANDE LEKEUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Technisch operator fabricatie (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brouwerij in Bocholt zoeken we een technisch operator voor de afdeling fabricatie in 3 ploegen. Jouw taak is het opvolgen van het fabricatieplan van de shift zodat het productiedoel gerealiseerd wordt: - Je controleert het fabricatieproces en bevestigt de stappen in de automatische programma's - Je zorgt ervoor dat de juiste besturingsbeelden op het scherm staan en kan deze aanpassen indien nodig - Je kan actie ondernemen bij storingen - Je voert kwaliteitscontroles uit en registreert deze - Je kan HACCP voorschriften doorvoeren en noteren - Je kan afwijkingen van de normen vaststellen en doorgeven - Je rapporteert aan de teamleider en collega's - Je kan werkfiches correct en volledig invullen - Je zorgt voor orde en netheid en hebt oog voor grondstof- of materiaaltekorten

  • Graafkraanmachinist rupskraan (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gespecialiseerd in de aanleg van nutsleidingen en funderingswerken zoeken wij een graafkraanbestuurder. Je staat in voor het besturen van de graafkraan met rupsbanden, het uitvoeren van nivelleringswerken alsook het uitvoeren van fysieke arbeid (helpen bij graafwerken).

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RVT AVONDVREDE

    Type: Vaste Job

    De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

  • Chauffeur CE (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERVOER HOUSSIN

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor transport met kipper. Transport van zand,, steenslag, asfalt, ...

  • Service technieker kranen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Je zal samen met collega’s instaan voor: het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen het analyseren en oplossen van problemen

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • Onsite IT Support medewerker (Brussel & Vl Brabant) (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: ITS GROUP BENELUX

    Type: Vaste Job

    Als Onsite IT-support engineer sta je in voor HW en SW support bij de gebruiker. Je repareert PC's/Portables en printers. Daarnaast sta je samen met je collega's in voor de installatie van nieuwe werkposten ( hardwarematig + imaging). Je installeert nieuwe software en lost SW-matige problemen op ( Windows, connectivity, mail, apllicaties, ....) ; kortom all- round troubleshooting

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • WERF INGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het plannen, opvolgen en controleren van het elektrische gedeelte van een grote (renovatie) bouwwerf. U begeleidt het project ter plaatse: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau met hoofdzakelijk werfbezoeken. De werf ligt in het centrum van Brussel, het studiebureau in de noordrand van Brussel. De werf verlangt uw aanwezigheid gedurende 2 dagen per week. U kan dus deeltijds werken indien gewenst.

Zoek naar antwoorden van YOLANDE LEKEUX in sociale netwerken
Look for responds of YOLANDE LEKEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor YOLANDE LEKEUX. Laat een reactie achter voor YOLANDE LEKEUX. YOLANDE LEKEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YOLANDE LEKEUX. Leave a respond for YOLANDE LEKEUX. YOLANDE LEKEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YOLANDE LEKEUX op de google maps. Adres en contacten YOLANDE LEKEUX
Location of YOLANDE LEKEUX on the google maps. Address and contacts of YOLANDE LEKEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come YOLANDE LEKEUX YOLANDE LEKEUX: TER SAKSEN | GASTRONOME BVBA | CASET | Pol | ursine SA

Other related companies as YOLANDE LEKEUX: TER SAKSEN | GASTRONOME BVBA | CASET | Pol | ursine SA

YOLANDE LEKEUX is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YOLANDE LEKEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03351623535. Het bedrijf YOLANDE LEKEUX bevindt zich op het adres: RUE ROCHER-DE-HOURT 9; 6698; VIELSALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dameskledingzaken. Producten gemaakt in YOLANDE LEKEUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YOLANDE LEKEUX is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YOLANDE LEKEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YOLANDE LEKEUX, openstaande posities, locatie van YOLANDE LEKEUX op de kaart.

YOLANDE LEKEUX is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is YOLANDE LEKEUX, company assigned to the tax number BE03351623535. The company YOLANDE LEKEUX is located at the address: RUE ROCHER-DE-HOURT 9; 6698; VIELSALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dameskledingzaken. Products created in YOLANDE LEKEUX were not found.
The main activity of YOLANDE LEKEUX is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of YOLANDE LEKEUX is not available. You also can look at reviews of YOLANDE LEKEUX, open positions, location of YOLANDE LEKEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YOLANDE LEKEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YOLANDE LEKEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YOLANDE LEKEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YOLANDE LEKEUX, employees, financial statistics.