PANTASHOP

Contactgegevens PANTASHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PANTASHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

PANTASHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AACHENER STRASSE 72; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH, België

Telefoon (phone): 80227916 (+32-80227916) 80227916 (+32-80227916)

Fax (fax): +32 (10) 671-46-50 +32 (10) 671-46-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PANTASHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PANTASHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PANTASHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PANTASHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PANTASHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PANTASHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PANTASHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PANTASHOP
Products information PANTASHOP

BTW identificatienummer (tax): BE01593536376
Ondernemingsnummer: 4803466796
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in PANTASHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dameskledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PANTASHOP
(Get full report from official database of BE for PANTASHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor PANTASHOP
Addition kinds of activities for PANTASHOP

2599. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
8743. PR-diensten | Public relations services
14990600. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
25119904. Eindtafels: hout | End tables: wood
34449906. Mail kuipen, plaatwerk | Mail chutes, sheet metal

Werken bij PANTASHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PANTASHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PANTASHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PANTASHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder Zaventem (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We NEED YOU! Voor een boeiend bedrijf in de audiovisuele sector zijn we dringend op zoek naar hulpboekhouder (M/V). Heb je net een eerste start gehad maar intussen op zoek naar een stabiele ervaring of ben je op zoek naar een toffe eerste ervaring? Laat dan vandaag nog iets van je horen bij Accountemps! Het bedrijf is gevestigd in regio Zaventem, in een bruisende business omgeving. Wil je graag verantwoordelijk zijn voor: Het dagelijks opmaken en inboeken van facturen Het inboeken van kassa's Debiteurenbeheer en een goede opvolging hiervan Het meehelpen bij de maandelijkse afsluit Op termijn word je ook verantwoordelijk voor de verzekeringsportefeuille en het fleet management By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Verkoop Dreamland Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Winkelmedewerker gezocht voltijds regio Schoten M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Schoten is op zoek naar een fulltime winkelmedewerk(st)er. Hun activiteit verleent zich tot gespecialiseerde winkelverkoop van food en non-food (supermarkt).

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KESSEL-LO (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kessel-Lo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Kessel-Lo.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Monteur - inrichten van camionetten voor transportkoeling (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het atelier en staat in voor de ombouw van bestelwagens tot koelwagens. Daarnaast monteer je isotherme kasten op het chassis van bestelwagens/vrachtwagens.

  • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

  • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

Zoek naar antwoorden van PANTASHOP in sociale netwerken
Look for responds of PANTASHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor PANTASHOP. Laat een reactie achter voor PANTASHOP. PANTASHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PANTASHOP. Leave a respond for PANTASHOP. PANTASHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PANTASHOP op de google maps. Adres en contacten PANTASHOP
Location of PANTASHOP on the google maps. Address and contacts of PANTASHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come PANTASHOP PANTASHOP: MALVE NV | Fiduciaire D'Hoedt SPRL | HUIS ANN | RENE VERHELLE | DE WITSOONE STAPPERS

Other related companies as PANTASHOP: MALVE NV | Fiduciaire D'Hoedt SPRL | HUIS ANN | RENE VERHELLE | DE WITSOONE STAPPERS

PANTASHOP is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PANTASHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01593536376. Het bedrijf PANTASHOP bevindt zich op het adres: AACHENER STRASSE 72; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dameskledingzaken. Producten gemaakt in PANTASHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PANTASHOP is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PANTASHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PANTASHOP, openstaande posities, locatie van PANTASHOP op de kaart.

PANTASHOP is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is PANTASHOP, company assigned to the tax number BE01593536376. The company PANTASHOP is located at the address: AACHENER STRASSE 72; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dameskledingzaken. Products created in PANTASHOP were not found.
The main activity of PANTASHOP is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PANTASHOP is not available. You also can look at reviews of PANTASHOP, open positions, location of PANTASHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PANTASHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PANTASHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PANTASHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PANTASHOP, employees, financial statistics.