NEW PLAY BOY BOETIEKS

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • NEW PLAY BOY BOETIEKS
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • NEW PLAY BOY BOETIEKS

Contactgegevens NEW PLAY BOY BOETIEKS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEW PLAY BOY BOETIEKS: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEW PLAY BOY BOETIEKS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEDERRIJ 94; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14224106 (+32-14224106) 14224106 (+32-14224106)

Fax (fax): +32 (9) 121-35-20 +32 (9) 121-35-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEW PLAY BOY BOETIEKS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEW PLAY BOY BOETIEKS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEW PLAY BOY BOETIEKS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEW PLAY BOY BOETIEKS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEW PLAY BOY BOETIEKS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEW PLAY BOY BOETIEKS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEW PLAY BOY BOETIEKS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEW PLAY BOY BOETIEKS
Products information NEW PLAY BOY BOETIEKS

BTW identificatienummer (tax): BE01141174316
Ondernemingsnummer: 6013336181
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in NEW PLAY BOY BOETIEKS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dameskledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEW PLAY BOY BOETIEKS
(Get full report from official database of BE for NEW PLAY BOY BOETIEKS)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEW PLAY BOY BOETIEKS
Addition kinds of activities for NEW PLAY BOY BOETIEKS

078202. Grasdiensten | Lawn services
267902. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
382900. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
615900. Diverse zakelijke kredietinstellingen | Miscellaneous business credit institutions
17990601. Badkuip reparatie | Bathtub refinishing
32290704. Lampdelen en tinten, glas | Lamp parts and shades, glass
35190101. Herbouw van dieselmotoren | Diesel engine rebuilding
38299907. Hydrometers, behalve industriële procestype | Hydrometers, except industrial process type
73890207. Industriële en commerciële apparatuur inspectiedienst | Industrial and commercial equipment inspection service
87489906. Visserijconsulent | Fishery consultant

Werken bij NEW PLAY BOY BOETIEKS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEW PLAY BOY BOETIEKS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEW PLAY BOY BOETIEKS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEW PLAY BOY BOETIEKS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

  • Arbeider met rijbewijs CE (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een allround functie waar je zowel met je handen kunt werken en met de vrachtwagen kunt rijden? Je zal af en toe korte afstanden afleggen met de vrachtwagen om te laden/lossen.   Veel manueel werk: Containers inblazen, silo’s bedienen, heftruck… Goede kennis NL is een must

  • Chauffeur C- Bouw (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ninove zjn wij dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. U vertrekt vanuit het magazijn en levert bouwmaterialen aan werven.

  • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Crèmebereider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je weegt de grondstoffen af volgens bepaalde recepturen, mengt deze en maakt zo het gevraagde product. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent fysiek in orde voor zwaarder hef- en tilwerk. Volg je een opleiding bakker of iets gelijkaardig, dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken. Interesse? Stuur dan je cv door naar [email protected] of bel 014/44 00 33.

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Backend Developer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben jij een echte Backend Web Developer? Zo eentje die met veel tools overweg kan, altijd mee is ?n graag meewerkt aan straffe projecten? Dan hebben we goed nieuws: Multimedium is op zoek naar jou! Lees even wat we daarmee bedoelen, of liever nog: solliciteer meteen. ?Nee, bedankt?? Wacht even! Misschien ken je w?l iemand anders die geschikt is voor deze job? Deel dan zeker deze vacature met hem of haar. Wie jij bent: Als rasechte Web Developer spreek je PHP (Laravel), SQL, HTML5, CSS3 (LESS) en Javascript. Natuurlijk praat je ook vlotjes in objecten! Backend mag dan wel in je titel staan: je staat op de eerste rij om te werken met tools als PhpStorm, Composer en SourceTree (GIT). Je vindt makkelijk je weg in de wereld van servers, DNS Settings en meer. ?Onmogelijk? staat niet in je woordenboek. Jij denkt altijd in oplossingen! Zo duik je in andermans broncodes voor de nodige analyses en aanpassingen. Digital drives you! Vertaling: je bent bezeten door het web. Altijd hongerig naar nieuwigheden, blijf je met volle goesting experimenteren. De beste oplossing staat altijd voorop. Liefst volg je daarvoor best practices, maar je bent ook pragmatisch ingesteld wanneer dat moet. Je zet graag de puntjes op de i. Om sterke resultaten af te leveren, neem je vaak zelf het initiatief. Je werkt enthousiast samen met de verschillende collega?s bij Multimedium. Met evenveel plezier pak je de dingen ook zelfstandig aan. Je staat open voor kritische feedback, communiceert verzorgd en hebt een gezond inlevingsvermogen. Stress? No stress! Uitdagende projecten en strakke deadlines zijn helemaal jouw ding! Wat wij je bieden: We verwelkomen je in een creatief team van leuke collega's. Al zeggen we het zelf ;-) Je werkt mee aan het succes van boeiende digitale projecten. Jouw input is welkom! Je gaat aan de slag met de nieuwste tools in een hightech omgeving. Werk en priv? blijven mooi in balans, dankzij onze flexibele werktijden. Een competitief en aantrekkelijk loonpakket maakt het plaatje 100% compleet. Iets voor jou? Laat ons iets weten! Mail snel je cv en portfolio via de rode solliciteerknop!

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van NEW PLAY BOY BOETIEKS in sociale netwerken
Look for responds of NEW PLAY BOY BOETIEKS in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEW PLAY BOY BOETIEKS. Laat een reactie achter voor NEW PLAY BOY BOETIEKS. NEW PLAY BOY BOETIEKS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEW PLAY BOY BOETIEKS. Leave a respond for NEW PLAY BOY BOETIEKS. NEW PLAY BOY BOETIEKS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEW PLAY BOY BOETIEKS op de google maps. Adres en contacten NEW PLAY BOY BOETIEKS
Location of NEW PLAY BOY BOETIEKS on the google maps. Address and contacts of NEW PLAY BOY BOETIEKS

Andere gerelateerde bedrijven als come NEW PLAY BOY BOETIEKS NEW PLAY BOY BOETIEKS: BRIGITTE NOOYENS | SPITAELS | PNEUS EXPRESS | Véranda Systems | MAISON BACARINI

Other related companies as NEW PLAY BOY BOETIEKS: BRIGITTE NOOYENS | SPITAELS | PNEUS EXPRESS | Véranda Systems | MAISON BACARINI

NEW PLAY BOY BOETIEKS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEW PLAY BOY BOETIEKS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01141174316. Het bedrijf NEW PLAY BOY BOETIEKS bevindt zich op het adres: NEDERRIJ 94; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dameskledingzaken. Producten gemaakt in NEW PLAY BOY BOETIEKS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEW PLAY BOY BOETIEKS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEW PLAY BOY BOETIEKS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEW PLAY BOY BOETIEKS, openstaande posities, locatie van NEW PLAY BOY BOETIEKS op de kaart.

NEW PLAY BOY BOETIEKS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEW PLAY BOY BOETIEKS, company assigned to the tax number BE01141174316. The company NEW PLAY BOY BOETIEKS is located at the address: NEDERRIJ 94; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dameskledingzaken. Products created in NEW PLAY BOY BOETIEKS were not found.
The main activity of NEW PLAY BOY BOETIEKS is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NEW PLAY BOY BOETIEKS is not available. You also can look at reviews of NEW PLAY BOY BOETIEKS, open positions, location of NEW PLAY BOY BOETIEKS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEW PLAY BOY BOETIEKS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEW PLAY BOY BOETIEKS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEW PLAY BOY BOETIEKS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEW PLAY BOY BOETIEKS, employees, financial statistics.