JEAN-LOUIS VECOVEN

Contactgegevens JEAN-LOUIS VECOVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-LOUIS VECOVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-LOUIS VECOVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE Z?NOBE GRAMME 23; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19511238 (+32-19511238) 19511238 (+32-19511238)

Fax (fax): +32 (64) 784-17-99 +32 (64) 784-17-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-LOUIS VECOVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-LOUIS VECOVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-LOUIS VECOVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-LOUIS VECOVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-LOUIS VECOVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-LOUIS VECOVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-LOUIS VECOVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-LOUIS VECOVEN
Products information JEAN-LOUIS VECOVEN

BTW identificatienummer (tax): BE09979400634
Ondernemingsnummer: 4369506835
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 714,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in JEAN-LOUIS VECOVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dameskledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-LOUIS VECOVEN
(Get full report from official database of BE for JEAN-LOUIS VECOVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-LOUIS VECOVEN
Addition kinds of activities for JEAN-LOUIS VECOVEN

599905. Munten en postzegels | Coins and stamps
14119905. Onyx marmer, afmeting-quarrying | Onyx marble, dimension-quarrying
27410601. Technische handleidingen: publicatie en drukwerk | Technical manuals: publishing and printing
36710000. Electron buizen | Electron tubes
36790204. Opnamekoppen, spraak- en muziekapparatuur | Recording heads, speech and musical equipment
50910103. Zwembaden, apparatuur en benodigdheden | Swimming pools, equipment and supplies
86999900. Lidmaatskapsorganisaties, nec, nec | Membership organizations, nec, nec

Werken bij JEAN-LOUIS VECOVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-LOUIS VECOVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-LOUIS VECOVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-LOUIS VECOVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

  • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

  • Rioolinspecteur (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U gaat bij cliënten aan huis in regio Asse en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

  • HUISHOUDHULP regio groot Nevele - Drongen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

  • Jobstudent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

  • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

Zoek naar antwoorden van JEAN-LOUIS VECOVEN in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-LOUIS VECOVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-LOUIS VECOVEN. Laat een reactie achter voor JEAN-LOUIS VECOVEN. JEAN-LOUIS VECOVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-LOUIS VECOVEN. Leave a respond for JEAN-LOUIS VECOVEN. JEAN-LOUIS VECOVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-LOUIS VECOVEN op de google maps. Adres en contacten JEAN-LOUIS VECOVEN
Location of JEAN-LOUIS VECOVEN on the google maps. Address and contacts of JEAN-LOUIS VECOVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-LOUIS VECOVEN JEAN-LOUIS VECOVEN: Petré E | G.D.I. NV | De Pauw Tuinplanten NV | FERNAND DE VRIENDT | FAMERIE JEAN-CLAUDE

Other related companies as JEAN-LOUIS VECOVEN: Petré E | G.D.I. NV | De Pauw Tuinplanten NV | FERNAND DE VRIENDT | FAMERIE JEAN-CLAUDE

JEAN-LOUIS VECOVEN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-LOUIS VECOVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09979400634. Het bedrijf JEAN-LOUIS VECOVEN bevindt zich op het adres: RUE Z?NOBE GRAMME 23; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 714,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dameskledingzaken. Producten gemaakt in JEAN-LOUIS VECOVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-LOUIS VECOVEN is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-LOUIS VECOVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-LOUIS VECOVEN, openstaande posities, locatie van JEAN-LOUIS VECOVEN op de kaart.

JEAN-LOUIS VECOVEN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-LOUIS VECOVEN, company assigned to the tax number BE09979400634. The company JEAN-LOUIS VECOVEN is located at the address: RUE Z?NOBE GRAMME 23; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 714,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dameskledingzaken. Products created in JEAN-LOUIS VECOVEN were not found.
The main activity of JEAN-LOUIS VECOVEN is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-LOUIS VECOVEN is not available. You also can look at reviews of JEAN-LOUIS VECOVEN, open positions, location of JEAN-LOUIS VECOVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-LOUIS VECOVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-LOUIS VECOVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-LOUIS VECOVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-LOUIS VECOVEN, employees, financial statistics.