JEAN-CLAUDE VIDICK

Contactgegevens JEAN-CLAUDE VIDICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-CLAUDE VIDICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-CLAUDE VIDICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BASSE-HERMALLE 20; 4600; VIS?, België

Telefoon (phone): 43797657 (+32-43797657) 43797657 (+32-43797657)

Fax (fax): +32 (51) 127-95-49 +32 (51) 127-95-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-CLAUDE VIDICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-CLAUDE VIDICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-CLAUDE VIDICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-CLAUDE VIDICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-CLAUDE VIDICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-CLAUDE VIDICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-CLAUDE VIDICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-CLAUDE VIDICK
Products information JEAN-CLAUDE VIDICK

BTW identificatienummer (tax): BE07496215820
Ondernemingsnummer: 8169403076
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 668,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in JEAN-CLAUDE VIDICK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dameskledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-CLAUDE VIDICK
(Get full report from official database of BE for JEAN-CLAUDE VIDICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-CLAUDE VIDICK
Addition kinds of activities for JEAN-CLAUDE VIDICK

335599. Aluminium rollen en tekenen, nec, nec | Aluminum rolling and drawing, nec, nec
33579902. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
35110201. Gasturbines, mechanische aandrijving | Gas turbines, mechanical drive
39520210. Eraser gidsen en schilden | Eraser guides and shields
51991002. Posters | Posters
81119903. Juridische hulpdienst | Legal aid service

Werken bij JEAN-CLAUDE VIDICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-CLAUDE VIDICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-CLAUDE VIDICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-CLAUDE VIDICK. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal farmaceutisch bedrijf. De firma is gelegen in Zaventem. Het gaan om een uitzendopdracht met mogelijkheid tot een vast contract na de interimperiode. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en staat in voor de follow-up; Je volgt de leveringen op; Je stelt kredietnota's en facturen op; In het databasesysteem geef je de orders in en zorg je voor een correcte opvolging. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Operator inpak voeding GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De operator inpak voeding te Gent waar wij naar opzoek zijn zal instaan voor - Naleven van de kwaliteits-en veiligheidsprocedures binnen de firma - Nauwkeurig opvolgen van de vooropgestelde normen zowel kwalitatief als kwantitatief - Bedienen van verscheidene machines zowel vacuumfilter,extruder en inpakmachines met verse gist

  • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

  • Schrijnwerker aluminium atelier (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Leuven zoekt voor een bedrijf regio Leuven een schrijnwerker atelier. Hier zul je ingezet worden bij het maken en assembleren van ramen en deuren in het atelier. Deze functie is ingeschreven in paritair comité 124 van de bouwsector, met alle voordelen hieraan verbonden.

  • Operator chemie Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Vio-Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket als operator:  Erop toezien dat alles goed verloopt.  Het instellen van de machines.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een kei in chemie? Dan hebben wij jou nodig!    Voor een groeiend bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar enthousiaste operatoren in de chemie. 

  • MECANICIEN (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

  • Procurement Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

  • Gepassioneerde productiemedewerker/vlinder! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bruisend en jong familiebedrijf actief in de vervaardiging van oa. voedingssupplementen en vitaminepreparaten, zijn wij op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om hun team te komen versterken! Je draait mee als productiemedewerker (vlinder) in de verscheidene stappen van ons productieproces Kandidaten die van nature een interesse en aanleg hebben voor gezond leven, evenwichtig voedingspatroon en de kracht van natuurlijke producten hebben een streepje voor!

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Heusden: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • chauffeur (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

  • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

  • Keukenhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOEP+

    Type: Flexijob

    Soepplus is op zoek naar een keukenhulp voor het (voor)bereiden van soep & salades. Dit telkens op donderdag & vrijdag voormiddag van 7u-12u

Zoek naar antwoorden van JEAN-CLAUDE VIDICK in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-CLAUDE VIDICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-CLAUDE VIDICK. Laat een reactie achter voor JEAN-CLAUDE VIDICK. JEAN-CLAUDE VIDICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-CLAUDE VIDICK. Leave a respond for JEAN-CLAUDE VIDICK. JEAN-CLAUDE VIDICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-CLAUDE VIDICK op de google maps. Adres en contacten JEAN-CLAUDE VIDICK
Location of JEAN-CLAUDE VIDICK on the google maps. Address and contacts of JEAN-CLAUDE VIDICK

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-CLAUDE VIDICK JEAN-CLAUDE VIDICK: LES ECURIES DU QUADRILLE | Hamerlynck E | GOLF WESTHOEK | PILADE FERRARI | Depre Herman

Other related companies as JEAN-CLAUDE VIDICK: LES ECURIES DU QUADRILLE | Hamerlynck E | GOLF WESTHOEK | PILADE FERRARI | Depre Herman

JEAN-CLAUDE VIDICK is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-CLAUDE VIDICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07496215820. Het bedrijf JEAN-CLAUDE VIDICK bevindt zich op het adres: RUE DE BASSE-HERMALLE 20; 4600; VIS?. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 668,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dameskledingzaken. Producten gemaakt in JEAN-CLAUDE VIDICK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-CLAUDE VIDICK is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-CLAUDE VIDICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-CLAUDE VIDICK, openstaande posities, locatie van JEAN-CLAUDE VIDICK op de kaart.

JEAN-CLAUDE VIDICK is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-CLAUDE VIDICK, company assigned to the tax number BE07496215820. The company JEAN-CLAUDE VIDICK is located at the address: RUE DE BASSE-HERMALLE 20; 4600; VIS?. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 668,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dameskledingzaken. Products created in JEAN-CLAUDE VIDICK were not found.
The main activity of JEAN-CLAUDE VIDICK is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-CLAUDE VIDICK is not available. You also can look at reviews of JEAN-CLAUDE VIDICK, open positions, location of JEAN-CLAUDE VIDICK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-CLAUDE VIDICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-CLAUDE VIDICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-CLAUDE VIDICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-CLAUDE VIDICK, employees, financial statistics.