TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV
Private companiesUnited States Postal Service • TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV

Contactgegevens TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1050-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-648.08.48 (+32-02-648.08.48) 02-648.08.48 (+32-02-648.08.48)

Fax (fax): 02-646.44.24 (+32-02-646.44.24) 02-646.44.24 (+32-02-646.44.24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV
Products information TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV

BTW identificatienummer (tax): BE01413360595
Ondernemingsnummer: 1230712890
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 294,000,000 EUR
Werknemers (employees): 22
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV
(Get full report from official database of BE for TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV
Addition kinds of activities for TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV

3592. Carburatoren, zuigers, ringen, kleppen | Carburetors, pistons, rings, valves
394907. Beschermende sportuitrusting | Protective sporting equipment
805199. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec
63110100. Wederzijdse vereniging levensverzekering | Mutual association life insurance
76992209. Reparatie van pompen en pompen | Pumps and pumping equipment repair

Werken bij TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • CnC snijder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CnC snijder van polyetherschuimen tot eindproducten Werken in 2 ploegen (6-2, 2-10) Kandidaten die zich voor langere termijn willen engageren

  • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • Bijrijder Wetteren m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bijrijder (m/v) assisteer je onze installateurs bij de leveringen en installaties van onze toestellen vanuit ons distributiecentrum te Wetteren. De leveringen gebeuren bij de verschillende winkels, alsook bij particulieren in gans België.

  • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

  • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

  • Proces and Data Analist - Petrochemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na de implementatie van een nieuw ERP-systeem blijkt dat informatieflows geen betrouwbare data opleveren. Als resultaat van die procesoefening wil het bedrijf in samenspraak met operationele experten en IT: Processen verbeteren, aligneren over terminals/regio's waar mogelijk Kwalitatieve informatie flows opzetten : one single version of the truth Systemen beter enten op het proces Taak beschrijving Administratieve ondersteuning van werk-sessies: bij het hertekenen van bedrijfsprocessen binnen volgende domeinen: Opslag inquiry tot orderverwerking product & leverancierskeuze, contracteren tot bestelbon generatie en leveranciersbeheer Project beheer & lifecycle digitalisatie van documenten : aanmaak en volgen van de order/financiële flow voorraadbeheer Het vertalen van de processen naar informatie flows Data-extractie vanuit bestaande systemen om te matchen naar de informatie flows Data-analyse Mappen van processen naar data-flows en systemen Uitschrijven van verbeter behoeften in rapportering en systemen naar in- en output en presentatievorm (bv. Schermopdeling, schermvolgorde)

  • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

Zoek naar antwoorden van TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV in sociale netwerken
Look for responds of TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV. Laat een reactie achter voor TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV. TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV. Leave a respond for TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV. TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV op de google maps. Adres en contacten TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV
Location of TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV on the google maps. Address and contacts of TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV: C-Electronics BVBA | Arnst A | FUNDP-FACULT? DE M?DECINE | R. SMETRYNS | Deryckere P

Other related companies as TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV: C-Electronics BVBA | Arnst A | FUNDP-FACULT? DE M?DECINE | R. SMETRYNS | Deryckere P

TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01413360595. Het bedrijf TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV bevindt zich op het adres: 1050-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 22 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 294,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV, openstaande posities, locatie van TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV op de kaart.

TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV is a company, that was registered 2011 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV, company assigned to the tax number BE01413360595. The company TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV is located at the address: 1050-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 22 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 294,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV were not found.
The main activity of TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV is not available. You also can look at reviews of TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV, open positions, location of TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOLEDO TELECOMMUNICATIONS SA/NV, employees, financial statistics.