FLNILFISK-ADVANCE BVBA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • FLNILFISK-ADVANCE BVBA
Private companiesRailroad Transportation • FLNILFISK-ADVANCE BVBA

Contactgegevens FLNILFISK-ADVANCE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNILFISK-ADVANCE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNILFISK-ADVANCE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doornveld 3ind Asse 3 1731 Asse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-67-60-50 32-24-67-60-50

Fax (fax): 32-24-63-44-16 32-24-63-44-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNILFISK-ADVANCE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNILFISK-ADVANCE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNILFISK-ADVANCE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNILFISK-ADVANCE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNILFISK-ADVANCE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNILFISK-ADVANCE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNILFISK-ADVANCE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNILFISK-ADVANCE BVBA
Products information FLNILFISK-ADVANCE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08937072753
Ondernemingsnummer: 3649078369
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 457,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLNILFISK-ADVANCE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vacuum cleaners, domestic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNILFISK-ADVANCE BVBA
(Get full report from official database of BE for FLNILFISK-ADVANCE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNILFISK-ADVANCE BVBA
Addition kinds of activities for FLNILFISK-ADVANCE BVBA

324199. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
41190102. Hoorse verhuur, met chauffeur | Hearse rental, with driver
49530000. Afvalsystemen | Refuse systems
50910702. kano's | Canoes
51990305. Huisdier benodigdheden | Pet supplies
57190109. Blikwaren | Tinware
73610102. Arbeidscontractanten (arbeidsbureau) | Labor contractors (employment agency)
95120400. Land-, minerale- en natuurbescherming, niveau van overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, level of government

Werken bij FLNILFISK-ADVANCE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNILFISK-ADVANCE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNILFISK-ADVANCE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNILFISK-ADVANCE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ZE33/ZE24 (ademhaling en oncologie) (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel kijken we uit naar een verpleegkundige voor de afdeling ZE33 (ademhaling en oncologie) en ZE24.

  • Administratief bediende Dispatch/Planner (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: algemene administratie van de afdeling je staat in contact met klanten, leveranciers, chauffeurs,... je Biedt ondersteuning waar nodig

  • Arbeider Wegenbouw (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar wegenbouwarbeiders in de regio Lier  Je staat in voor de afwerking :  Plaatsen van straatkolken  Plaatsen van greppels  Plaatsen van boordstenen  Grondwerken

  • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • chauffeur CE (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur ben je heel gedreven om aan de slag te gaan. Hieronder een greep van je takenpakket: Je voert bulktransport uit van veevoeders naar verschillende boerderijen in België en Nederland. Je hebt de mogelijkheid om dagritten te doen of om uit te slapen. Je voert ook fysieke arbeid uit. Je leert de buizen aan te koppelen om de veevoeders door te blazen.

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je bij drie afdelingen terecht als student: Operations: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak, etc. F&B: keuken- en kassamedewerker in één van onze themarestaurants of de mobiele verkooppunten, afruim en afwas Merchandising: verkoop van de populaire Studio 100 producten in onze winkels en mobiele verkooppunten

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

Zoek naar antwoorden van FLNILFISK-ADVANCE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLNILFISK-ADVANCE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNILFISK-ADVANCE BVBA. Laat een reactie achter voor FLNILFISK-ADVANCE BVBA. FLNILFISK-ADVANCE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNILFISK-ADVANCE BVBA. Leave a respond for FLNILFISK-ADVANCE BVBA. FLNILFISK-ADVANCE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNILFISK-ADVANCE BVBA op de google maps. Adres en contacten FLNILFISK-ADVANCE BVBA
Location of FLNILFISK-ADVANCE BVBA on the google maps. Address and contacts of FLNILFISK-ADVANCE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNILFISK-ADVANCE BVBA FLNILFISK-ADVANCE BVBA: ANDRE THEUNISSEN | FURNEMONT L. & P. & M.TH. | B.B.L. TRAVEL | Carrosserie Jose Degrez | Lonay Jeanne

Other related companies as FLNILFISK-ADVANCE BVBA: ANDRE THEUNISSEN | FURNEMONT L. & P. & M.TH. | B.B.L. TRAVEL | Carrosserie Jose Degrez | Lonay Jeanne

FLNILFISK-ADVANCE BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNILFISK-ADVANCE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08937072753. Het bedrijf FLNILFISK-ADVANCE BVBA bevindt zich op het adres: Doornveld 3ind Asse 3 1731 Asse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 457,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vacuum cleaners, domestic. Producten gemaakt in FLNILFISK-ADVANCE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNILFISK-ADVANCE BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNILFISK-ADVANCE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNILFISK-ADVANCE BVBA, openstaande posities, locatie van FLNILFISK-ADVANCE BVBA op de kaart.

FLNILFISK-ADVANCE BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLNILFISK-ADVANCE BVBA, company assigned to the tax number BE08937072753. The company FLNILFISK-ADVANCE BVBA is located at the address: Doornveld 3ind Asse 3 1731 Asse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 457,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vacuum cleaners, domestic. Products created in FLNILFISK-ADVANCE BVBA were not found.
The main activity of FLNILFISK-ADVANCE BVBA is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNILFISK-ADVANCE BVBA is not available. You also can look at reviews of FLNILFISK-ADVANCE BVBA, open positions, location of FLNILFISK-ADVANCE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNILFISK-ADVANCE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNILFISK-ADVANCE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNILFISK-ADVANCE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNILFISK-ADVANCE BVBA, employees, financial statistics.