SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS

Contactgegevens SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1210-Bruxelles 21, België

Telefoon (phone): 02-224.31.11 (+32-02-224.31.11) 02-224.31.11 (+32-02-224.31.11)

Fax (fax): 02-224.31.01 (+32-02-224.31.01) 02-224.31.01 (+32-02-224.31.01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS
Products information SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS

BTW identificatienummer (tax): BE01678405761
Ondernemingsnummer: 7117462158
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 263,000 EUR
Werknemers (employees): 250
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS
(Get full report from official database of BE for SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS
Addition kinds of activities for SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS

241199. Logging, nec | Logging, nec
322900. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
492402. Gaskrachters | Gas power marketers
641101. Verzekeringsinformatie en adviesdiensten | Insurance information and consulting services
22110208. Oxfords (katoenen stoffen) | Oxfords (cotton fabrics)
34210105. Aardappelschilfers, hand | Potato peelers, hand
37990400. Pushcarts en kruiwagen | Pushcarts and wheelbarrows
72990501. Banketzaal faciliteiten | Banquet hall facilities
76220403. Installatie van burgersband (cb) antennes | Installation of citizens band (cb) antennas

Werken bij SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Operations Assistant (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die zich toelegt op spooraannemingen, zijn wij op zoek naar een voltijdse Operations Assistant (M/V). De taken die je zal vervullen, zijn de volgende: - Ondersteuning van het projectteam bij de voorbereiding van de werven - Het verzorgen van een aantal administratieve taken voor lopende werven - De (administratieve) opvolging van leveranciers en onderaannemers - De coördinatie van de veiligheidsconsignes en het beheer van het kwaliteitsborgingsysteem

  • Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch – ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is – in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

  • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

  • Productiemedewerker beton (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode help je mee met volgende taken: - Afwerken van bekisting - Toezicht houden bij het gieten van de beton - Verwijderen van de bekisting nadat beton is gedroogd - Helpen opkuisen van de betongoten, zowel machinaal als manueel

  • LADER/LOSSER LUCHTHAVEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een afhandelaar op de luchthaven zoeken wij verschillende medewerkers voor het laden en lossen van vliegtuigen. Dit zal gebeuren door het volgen van strikte veiligheidsprocedures. Als lader/losser zal je ook instaan voor de orde en netheid rondom de vliegtuigen. Als lader/losser zal je werken in een volcontinu systeem.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herent – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • Monteur verwarming en hernieuwbare energie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: QUINTENS

    Type: Vaste Job

    Installeren van moderne verwarmingssytemen, hoofdzakelijk in nieuwbouw. Plaatsen van zonnepanelen Regio Limburg en Oost-Brabant Zeer interessante werktijden

Zoek naar antwoorden van SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS in sociale netwerken
Look for responds of SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS. Laat een reactie achter voor SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS. SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS. Leave a respond for SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS. SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS op de google maps. Adres en contacten SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS
Location of SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS on the google maps. Address and contacts of SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS

Andere gerelateerde bedrijven als come SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS: De Wolf I & S | VANOOST DIRK | IVONNE GRUYAERT | BUREAU FININCO | G. DUMOULIN

Other related companies as SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS: De Wolf I & S | VANOOST DIRK | IVONNE GRUYAERT | BUREAU FININCO | G. DUMOULIN

SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01678405761. Het bedrijf SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS bevindt zich op het adres: 1210-Bruxelles 21. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 250 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 263,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS, openstaande posities, locatie van SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS op de kaart.

SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS is a company, that was registered 1992 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS, company assigned to the tax number BE01678405761. The company SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS is located at the address: 1210-Bruxelles 21. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 250 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 263,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS were not found.
The main activity of SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS is not available. You also can look at reviews of SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS, open positions, location of SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SHERATON BRUSSELS HOTEL & TOWERS, employees, financial statistics.