SAINT-GOBAIN BENELUX SA

Contactgegevens SAINT-GOBAIN BENELUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAINT-GOBAIN BENELUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAINT-GOBAIN BENELUX SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1050-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-645.87.56 (+32-02-645.87.56) 02-645.87.56 (+32-02-645.87.56)

Fax (fax): 02-645.87.61 (+32-02-645.87.61) 02-645.87.61 (+32-02-645.87.61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAINT-GOBAIN BENELUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAINT-GOBAIN BENELUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAINT-GOBAIN BENELUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAINT-GOBAIN BENELUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAINT-GOBAIN BENELUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAINT-GOBAIN BENELUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAINT-GOBAIN BENELUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAINT-GOBAIN BENELUX SA
Products information SAINT-GOBAIN BENELUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE03182159423
Ondernemingsnummer: 3816894531
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in SAINT-GOBAIN BENELUX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAINT-GOBAIN BENELUX SA
(Get full report from official database of BE for SAINT-GOBAIN BENELUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAINT-GOBAIN BENELUX SA
Addition kinds of activities for SAINT-GOBAIN BENELUX SA

382205. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
784100. Videobandverhuur | Video tape rental
02919900. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren, nec | General farms, primarily animals, nec
28330212. Morfine en derivaten | Morphine and derivatives
31310507. Vamps, leer | Vamps, leather
51990103. Kunstenaars materialen | Artists' materials

Werken bij SAINT-GOBAIN BENELUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAINT-GOBAIN BENELUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAINT-GOBAIN BENELUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAINT-GOBAIN BENELUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken en hebt een echte "hands-on" mentaliteit U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • Orderpicker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je werken in een magazijn waar je instaat voor het correct verwerken van bestellingen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver, zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met een BT. Je zorgt ervoor dat deze verwerking correct verloopt. Daarnaast registreer je alle handelingen correct d.m.v scanning. Dit alles met het nodige respect en naleving van de veiligheidsinstructies. Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Monteur dagwerk M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken monteerders voor fijn mechanisch montagewerk voor in ons atelier in Erpe-Mere. Je taken bestaan uit: Je ontvangt het materiaal van de magazijniers, controleert de materiaallijst en voert de montage uit in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole. Fouten, onduidelijkheden en moeilijkheden kan je rapporteren aan de productiemanager.

  • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

  • Operator 2 ploegen (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job als arbeider in 2 ploegen? Zou een job als operator wel iets voor jou kunnen zijn? Voor onze klant in Heule zoeken wij maar liefst 4 operatoren om eind augustus op te starten. Wat houdt je job in? Je zal verschillende glasbewerkingsmachines moeten bedienen (hiermee zal je snijden, slijpen of printen Je krijgt een werkbon aan de hand van welke je jouw klantenorder afwerkt Je voert een kwaliteitscontrole uit van de gemaakte stukken

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Webbekom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Junior Projectleider Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

  • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

  • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

Zoek naar antwoorden van SAINT-GOBAIN BENELUX SA in sociale netwerken
Look for responds of SAINT-GOBAIN BENELUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAINT-GOBAIN BENELUX SA. Laat een reactie achter voor SAINT-GOBAIN BENELUX SA. SAINT-GOBAIN BENELUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAINT-GOBAIN BENELUX SA. Leave a respond for SAINT-GOBAIN BENELUX SA. SAINT-GOBAIN BENELUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAINT-GOBAIN BENELUX SA op de google maps. Adres en contacten SAINT-GOBAIN BENELUX SA
Location of SAINT-GOBAIN BENELUX SA on the google maps. Address and contacts of SAINT-GOBAIN BENELUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SAINT-GOBAIN BENELUX SA SAINT-GOBAIN BENELUX SA: BACUS J. | HEMA | N.P. COIFFURE | HUIS DE LUWTE | Lagasse Philippe

Other related companies as SAINT-GOBAIN BENELUX SA: BACUS J. | HEMA | N.P. COIFFURE | HUIS DE LUWTE | Lagasse Philippe

SAINT-GOBAIN BENELUX SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is SAINT-GOBAIN BENELUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03182159423. Het bedrijf SAINT-GOBAIN BENELUX SA bevindt zich op het adres: 1050-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in SAINT-GOBAIN BENELUX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAINT-GOBAIN BENELUX SA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAINT-GOBAIN BENELUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAINT-GOBAIN BENELUX SA, openstaande posities, locatie van SAINT-GOBAIN BENELUX SA op de kaart.

SAINT-GOBAIN BENELUX SA is a company, that was registered 2014 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is SAINT-GOBAIN BENELUX SA, company assigned to the tax number BE03182159423. The company SAINT-GOBAIN BENELUX SA is located at the address: 1050-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in SAINT-GOBAIN BENELUX SA were not found.
The main activity of SAINT-GOBAIN BENELUX SA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SAINT-GOBAIN BENELUX SA is not available. You also can look at reviews of SAINT-GOBAIN BENELUX SA, open positions, location of SAINT-GOBAIN BENELUX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAINT-GOBAIN BENELUX SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAINT-GOBAIN BENELUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAINT-GOBAIN BENELUX SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAINT-GOBAIN BENELUX SA, employees, financial statistics.