PAUL & HERMAN VANDENBERGHE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • PAUL & HERMAN VANDENBERGHE
Private companiesFood Stores • PAUL & HERMAN VANDENBERGHE

Contactgegevens PAUL & HERMAN VANDENBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL & HERMAN VANDENBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL & HERMAN VANDENBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGLEENSTRAAT 23- 25; 8780; OOSTROZEBEKE, België

Telefoon (phone): 56666033 (+32-56666033) 56666033 (+32-56666033)

Fax (fax): +32 (67) 662-98-94 +32 (67) 662-98-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL & HERMAN VANDENBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL & HERMAN VANDENBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL & HERMAN VANDENBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL & HERMAN VANDENBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL & HERMAN VANDENBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL & HERMAN VANDENBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL & HERMAN VANDENBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL & HERMAN VANDENBERGHE
Products information PAUL & HERMAN VANDENBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE09632232666
Ondernemingsnummer: 8680541992
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in PAUL & HERMAN VANDENBERGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Herstelling aan huis van huishoudartikelen; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij and centrale verwarming Gh; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL & HERMAN VANDENBERGHE
(Get full report from official database of BE for PAUL & HERMAN VANDENBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL & HERMAN VANDENBERGHE
Addition kinds of activities for PAUL & HERMAN VANDENBERGHE

5021. Meubilair | Furniture
335799. Non-ferro wiredrawing en isolatie, nec | Nonferrous wiredrawing and insulating, nec
20350210. Groenten, Brined | Vegetables, brined
27960101. Gravure drukplaten of cilinders, bereiding van | Gravure printing plates or cylinders, preparation of
28990408. Spoorweg torpedo's | Railroad torpedoes
34239926. Handgereedschap van tennissen, behalve snips | Tinners' hand tools, except snips
35230203. Weeding machines, landbouw | Weeding machines, agricultural
59840000. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers

Werken bij PAUL & HERMAN VANDENBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL & HERMAN VANDENBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL & HERMAN VANDENBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL & HERMAN VANDENBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van zware machines voor de weg- water en mijnbouw, zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijniers. Het bedrijf is gelegen in Grimbergen en is volop op zoek naar orderpickers om in 2 ploegen te werken.

  • Lasoperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij LASOPERATOR (M/V) Functie : Je takenpakket bestaat vooral uit: het programma inladen in de machine de correcte grondstof klaarleggen correcte parameters, gereedschappen gebruiken het invullen van de kwaliteitsdocumenten stukken correct verpakken en etiketteren preventief onderhoud

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) bij gezin te St.Martens-Latem voor 20u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te St.Martens-Latem kan runnen. Dit voor 20 uren per week, te presteren in 5 dagen, 4 uur per dag. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse taken, poetsen, strijken, naaien, boodschappen doen,koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Poetshulpen/Huishoudhulpen (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • student verkoper herfstvakantie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een studentenjob tijdens de herstvakantie 2018? Voor een zeer mooie koekjes- en chocolade winkel te Brugge zoeken wij dynamische studenten Taken klantenonthaal, degustaties van producten, advies winkelinrichting, productuitstalling, ontvangst leveringen, voorraadbeheer afrekenen aan de kassa

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

  • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

  • Mecanicien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Mecanicien Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Mecanicien; Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het wagenpark, bestaande uit kraanwagens, hoogtewerkers, liftwagens,... Zowel klein als groot onderhoud neem je voor je rekening; Je maakt de voertuigen keuringsklaar en bied deze aan bij de keuring ; Je voert herstellingen uit aan de kraan of hoogtewerker, lost olieverlies op door de dichting te vervangen, vervangt hydraulische leidingen,...; Je staat in voor de controle van de voertuigen die binnen staan (bandendruk, verlichting, remmen,...); Je vult werkrapporten in en bezorgt deze aan de juiste afdeling;

  • PAYROLL CONSULTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Als Payroll Consultant help je bedrijven bij de verwerking van hun loon- en tewerkstellingsadministratie. Jouw takenpakket bestaat uit: opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten. zorgen voor de opvolging, berekening en controle van de lonen. adviseren indien klanten vragen hebben. steeds bijscholen over de loonprocessen en sociale wetgeving. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgische organisatie die dankzij haar innovatieve producten en doorgedreven dienstverlening volledig op maat van de klant kan werken.

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van PAUL & HERMAN VANDENBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of PAUL & HERMAN VANDENBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL & HERMAN VANDENBERGHE. Laat een reactie achter voor PAUL & HERMAN VANDENBERGHE. PAUL & HERMAN VANDENBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL & HERMAN VANDENBERGHE. Leave a respond for PAUL & HERMAN VANDENBERGHE. PAUL & HERMAN VANDENBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL & HERMAN VANDENBERGHE op de google maps. Adres en contacten PAUL & HERMAN VANDENBERGHE
Location of PAUL & HERMAN VANDENBERGHE on the google maps. Address and contacts of PAUL & HERMAN VANDENBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL & HERMAN VANDENBERGHE PAUL & HERMAN VANDENBERGHE: Kocoon | Van Meenen Zakenkantoor | I.C.O.P. | FOTOWERKEN FRANS CLAES NV | 'T VOGELCENTRUM

Other related companies as PAUL & HERMAN VANDENBERGHE: Kocoon | Van Meenen Zakenkantoor | I.C.O.P. | FOTOWERKEN FRANS CLAES NV | 'T VOGELCENTRUM

PAUL & HERMAN VANDENBERGHE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL & HERMAN VANDENBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09632232666. Het bedrijf PAUL & HERMAN VANDENBERGHE bevindt zich op het adres: HOOGLEENSTRAAT 23- 25; 8780; OOSTROZEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 890,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dakwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Herstelling aan huis van huishoudartikelen; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij and centrale verwarming Gh; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in PAUL & HERMAN VANDENBERGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL & HERMAN VANDENBERGHE is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL & HERMAN VANDENBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL & HERMAN VANDENBERGHE, openstaande posities, locatie van PAUL & HERMAN VANDENBERGHE op de kaart.

PAUL & HERMAN VANDENBERGHE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL & HERMAN VANDENBERGHE, company assigned to the tax number BE09632232666. The company PAUL & HERMAN VANDENBERGHE is located at the address: HOOGLEENSTRAAT 23- 25; 8780; OOSTROZEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 890,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dakwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Herstelling aan huis van huishoudartikelen; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij and centrale verwarming Gh; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in PAUL & HERMAN VANDENBERGHE were not found.
The main activity of PAUL & HERMAN VANDENBERGHE is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL & HERMAN VANDENBERGHE is not available. You also can look at reviews of PAUL & HERMAN VANDENBERGHE, open positions, location of PAUL & HERMAN VANDENBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL & HERMAN VANDENBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL & HERMAN VANDENBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL & HERMAN VANDENBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL & HERMAN VANDENBERGHE, employees, financial statistics.