KOEN DE SLOOVERE

Contactgegevens KOEN DE SLOOVERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOEN DE SLOOVERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOEN DE SLOOVERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOMMELSTRAAT 32; 9840; DE PINTE, België

Telefoon (phone): 92829887 (+32-92829887) 92829887 (+32-92829887)

Fax (fax): +32 (51) 733-31-83 +32 (51) 733-31-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOEN DE SLOOVERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOEN DE SLOOVERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOEN DE SLOOVERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOEN DE SLOOVERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOEN DE SLOOVERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOEN DE SLOOVERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOEN DE SLOOVERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOEN DE SLOOVERE
Products information KOEN DE SLOOVERE

BTW identificatienummer (tax): BE06431365966
Ondernemingsnummer: 9252380371
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in KOEN DE SLOOVERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Elektrische installaties voor woningen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOEN DE SLOOVERE
(Get full report from official database of BE for KOEN DE SLOOVERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOEN DE SLOOVERE
Addition kinds of activities for KOEN DE SLOOVERE

381202. Vliegtuig controle instrumenten | Aircraft control instruments
17420201. Akoestisch en plafondwerk | Acoustical and ceiling work
28210209. Polyoxymethyleenharsen | Polyoxymethylene resins
35560204. Deegmengmachines | Dough mixing machinery
70339902. Camping | Campsite
73829903. Beschermende apparaten, beveiliging | Protective devices, security
82110100. Katholieke basis- en middelbare scholen | Catholic elementary and secondary schools

Werken bij KOEN DE SLOOVERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOEN DE SLOOVERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOEN DE SLOOVERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOEN DE SLOOVERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Helpen met snijden van het brood: brood op de band leggen, ingepakte broden in bakken stoppen. Helpen bij verdeling voor de chauffeurs: Helpen bij het verdelen van brood voor verschillende toeren, klaarzetten voor de chauffeurs. Allround meehelpen in de bakkerij: brood uit de ovens halen, koffiekoeken afwerken, machines proper houden, klein brood uithalen.

  • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

    Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

  • TECHNISCH OPERATOR TEXTIEL GEZOCHT [Dendermonde] (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dendermonde zoeken wij een gedreven technisch operator voor in de continuververij. Je staat er in voor het bedienen van enkele machines en kijkt het product na op kwaliteitsfouten.

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Huishoudhulp regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Geel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Je helpt graag andere, hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken en je houdt van nauwkeurigheid en mooie resultaten. Kunnen beschikken over een wagen of bromfiets en ervaring in de sector zijn pluspunten. Doch motivatie en enthousiasme zijn belangrijker. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken, om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag contact met ons op!

  • Centric - Data Warehouse Data Modeler / Solution Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Organisation: Data Factory - Data Warehousing, data integration, and data extraction     Objective   Design, and maintain data models and solutions for the data factory deliverables like a Data Warehouse, data integration layer and data extract/import     Main Activities   Executes following tasks:  Collaborative data modeling for the existing and new Data Warehouse and data integration layer Collaborative solution design primarily for the new Data Warehouse and data integration layer Set-up & maintain the data modeling and solution design under Version Control Share the knowledge within and outside the team pro-actively  Align the work with the business needs whilst taking into account the best practices within and outside the industry    Knowledge & Skills  Practical experience in:  Insurance industry modelling Insurance solution design Conceptual/Logical and. Physical Modelling Data Warehouse modeling approaches like 3 Normal Form, Kimball, InMon, Data Vault Ability to make the distinction between a theoretical & practical model/Design . Warehouse modelling concepts: Bus Matrix Fact vs. Dimension Type1/Type2 Slowly Changing Dimensions Fact Loading Strategies (Transaction/Snapshot/Aggregating/...) Delta Loading Knowledge of other methodologies, and services approaches are considered an asset. Experience in an Agile delivery environment. Ready to work as a team player in a SAFe Agile Scrum team located in Fonsny on a full time employment basis. Sufficient knowledge of French, Dutch and English language.

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

Zoek naar antwoorden van KOEN DE SLOOVERE in sociale netwerken
Look for responds of KOEN DE SLOOVERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOEN DE SLOOVERE. Laat een reactie achter voor KOEN DE SLOOVERE. KOEN DE SLOOVERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOEN DE SLOOVERE. Leave a respond for KOEN DE SLOOVERE. KOEN DE SLOOVERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOEN DE SLOOVERE op de google maps. Adres en contacten KOEN DE SLOOVERE
Location of KOEN DE SLOOVERE on the google maps. Address and contacts of KOEN DE SLOOVERE

Andere gerelateerde bedrijven als come KOEN DE SLOOVERE KOEN DE SLOOVERE: GUIDO AUSLOOS | Autodesign On Road B.V.B.A. | ASAP INTERIM | MESTDAGH | golf.be

Other related companies as KOEN DE SLOOVERE: GUIDO AUSLOOS | Autodesign On Road B.V.B.A. | ASAP INTERIM | MESTDAGH | golf.be

KOEN DE SLOOVERE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOEN DE SLOOVERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06431365966. Het bedrijf KOEN DE SLOOVERE bevindt zich op het adres: BOMMELSTRAAT 32; 9840; DE PINTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 890,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dakwerken; Elektrische installaties voor woningen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in KOEN DE SLOOVERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KOEN DE SLOOVERE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOEN DE SLOOVERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOEN DE SLOOVERE, openstaande posities, locatie van KOEN DE SLOOVERE op de kaart.

KOEN DE SLOOVERE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOEN DE SLOOVERE, company assigned to the tax number BE06431365966. The company KOEN DE SLOOVERE is located at the address: BOMMELSTRAAT 32; 9840; DE PINTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 890,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dakwerken; Elektrische installaties voor woningen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in KOEN DE SLOOVERE were not found.
The main activity of KOEN DE SLOOVERE is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KOEN DE SLOOVERE is not available. You also can look at reviews of KOEN DE SLOOVERE, open positions, location of KOEN DE SLOOVERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOEN DE SLOOVERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOEN DE SLOOVERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOEN DE SLOOVERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOEN DE SLOOVERE, employees, financial statistics.