CATTOIR

Contactgegevens CATTOIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CATTOIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

CATTOIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STAPSTEENWEG 3; 9070; DESTELBERGEN, België

Telefoon (phone): 92300140 (+32-92300140) 92300140 (+32-92300140)

Fax (fax): +32 (53) 699-33-59 +32 (53) 699-33-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CATTOIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CATTOIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CATTOIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CATTOIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CATTOIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CATTOIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CATTOIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CATTOIR
Products information CATTOIR

BTW identificatienummer (tax): BE07931549072
Ondernemingsnummer: 6786499023
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in CATTOIR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Elektrische installaties voor woningen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CATTOIR
(Get full report from official database of BE for CATTOIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor CATTOIR
Addition kinds of activities for CATTOIR

227303. Kunst pleinen | Art squares
22110102. Bed tikjes, katoen | Bed tickings, cotton
22219901. Linnen weefsels, kunstmatige vezels en zijden | Lining fabrics, manmade fiber and silk
23999905. Luiers, behalve wegwerp: gemaakt van aangekochte materialen | Diapers, except disposable: made from purchased materials
28440302. Concentraten, parfum | Concentrates, perfume
35779906. Grafische displays, behalve grafische terminals | Graphic displays, except graphic terminals
38260200. Analytische optische instrumenten | Analytical optical instruments
50440207. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
50519912. Stampings, metaal | Stampings, metal

Werken bij CATTOIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CATTOIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CATTOIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CATTOIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

  • Reliability engineer (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Maintenance Engineer Reliability is het uw verantwoordelijkheid om de machinebetrouwbaarheid te verhogen en de beschikbaarheid van productie-installatie te verbeteren, de kosten te verlagen, de onderhoudsactiviteiten te optimaliseren en de productiestilstanden tot het absolute minimum te herleiden. - u analyseert de technische storingen en definieert vervolgens de best geschikte oplossing. Deze neemt u op met het team van werkvoorbereiders en leidinggevenden die ervoor zorgen dat de oplossingen uitgevoerd worden. U superviseert de werkvoorbereiding alsook de uitvoering van de werken door de technici. U stuurt bij waar nodig; - u analyseert de werking van de onderhoudsafdeling en definieert verbetervoorstellen die u na overleg verder uitwerkt; - u zoekt naar de oorzaak van veel voorkomende productiestilstanden veroorzaakt door technische defecten van de installatie en definieert vervolgens oplossingen; - het uitwerken & beheren van een preventief en predictief onderhoudsplan behoort ook tot uw taken; - u superviseert de techniekers bij de uitwerking van de door u gedefinieerde oplossingen. U biedt ondersteuning op basis van uw technische kennis en u stuurt bij waar nodig; - het verzorgen van de nodige administratie (werkinstructies, technische fiches, ...) behoort ook tot uw taken

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • Medewerker frituur (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur regio St Pauwels zijn wij op zoek naar gemotiveerde en klantvriendelijke studenten die kunnen werken op zaterdagavond (18u - 20u)

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • Transportplanner DV00557 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    De transportafdeling staat in voor de tijdige levering van onze producten. Daarbij wordt beroep gedaan op transportbedrijven om onze vrachten over heel Europa op hun bestemming te krijgen. We trachten die vrachten optimaal samen te stellen, op de meest kostenefficiënte manier, zonder evenwel compromissen te sluiten over het service level. De transportplanner stelt de vrachten zo samen dat een minimaal aantal transporten nodig is om alles tot bij de klant te krijgen. Hierbij houdt de transportplanner rekening met de capaciteit van het magazijn, de beschikbaarheden van ritten en de aanleveringswensen van de klant. In het geval de vrachten niet volgens planning worden vervoerd, zoekt de transportplanner naar alternatieven. Een vlotte communicatie naar onze klanten en een groot probleemoplossend vermogen zijn daarbij de succesfactoren. Tot slot is de transportplanner verantwoordelijk voor de (administratieve) opvolging van de distributieactiviteiten, de transportprijzen, etc. Daarnaast beheert de transportplanner ook de stocklevels in externe magazijnen. Dit omvat ook rapporten opmaken, transportprijzen opvragen en het transportbeheerssysteem updaten.

  • Sales assistant Duitse markt met doorgroeimogelijkheden tot Sales Manager - Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Onze klant met internationale uitstraling is op zoek naar een sales assistant voor de Duitse markt die later wil doorgroeien tot Area Sales Manager. Na een opleidingsperiode in diverse afdelingen kan u aan de slag op de commerciële dienst. Je start als sales assistant. Hier zal je voornamelijk orders opvoglen, offertes opstellen, calculaties uitvoeren, etc. U leert het bedrijf, zijn producten en klanten beter kennen en na verloop van tijd wordt verwacht dat u zelfstandig verkoopsobjectieven behaalt. Binnen het commercieel team wordt u mede verantwoordelijk voor de klanten uit de Benelux. U werkt voornamelijk vanuit Evergem maar bezoekt 1 week om de 2 maanden klanten en prospecten.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Logopedist(e) Mariakerke-Gent (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: MAENHOUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en/of neurologische stoornissen. Je werkt samen met een collega logopediste Je neemt deel aan gesprekken/overleg op school en in de praktijk. Je behandelt op school en/of in de praktijk. Je werkt met een zelfstandig statuut.

  • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

Zoek naar antwoorden van CATTOIR in sociale netwerken
Look for responds of CATTOIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor CATTOIR. Laat een reactie achter voor CATTOIR. CATTOIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CATTOIR. Leave a respond for CATTOIR. CATTOIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CATTOIR op de google maps. Adres en contacten CATTOIR
Location of CATTOIR on the google maps. Address and contacts of CATTOIR

Andere gerelateerde bedrijven als come CATTOIR CATTOIR: MASTER BUSINESS | MICHELINE GALOPIN | Serlippens M | Alltube NV | BS Consult SPRL

Other related companies as CATTOIR: MASTER BUSINESS | MICHELINE GALOPIN | Serlippens M | Alltube NV | BS Consult SPRL

CATTOIR is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CATTOIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07931549072. Het bedrijf CATTOIR bevindt zich op het adres: STAPSTEENWEG 3; 9070; DESTELBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dakwerken; Elektrische installaties voor woningen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in CATTOIR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CATTOIR is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CATTOIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CATTOIR, openstaande posities, locatie van CATTOIR op de kaart.

CATTOIR is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is CATTOIR, company assigned to the tax number BE07931549072. The company CATTOIR is located at the address: STAPSTEENWEG 3; 9070; DESTELBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dakwerken; Elektrische installaties voor woningen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in CATTOIR were not found.
The main activity of CATTOIR is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CATTOIR is not available. You also can look at reviews of CATTOIR, open positions, location of CATTOIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CATTOIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CATTOIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CATTOIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CATTOIR, employees, financial statistics.