FLNEIRYNCK-HOLVOET NV

Contactgegevens FLNEIRYNCK-HOLVOET NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNEIRYNCK-HOLVOET NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNEIRYNCK-HOLVOET NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 84 8860 Lendelede - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-33-38-88 32-51-33-38-88

Fax (fax): 32-51-33-38-98 32-51-33-38-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNEIRYNCK-HOLVOET NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNEIRYNCK-HOLVOET NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNEIRYNCK-HOLVOET NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNEIRYNCK-HOLVOET NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNEIRYNCK-HOLVOET NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNEIRYNCK-HOLVOET NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNEIRYNCK-HOLVOET NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNEIRYNCK-HOLVOET NV
Products information FLNEIRYNCK-HOLVOET NV

BTW identificatienummer (tax): BE02697387695
Ondernemingsnummer: 4987762451
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLNEIRYNCK-HOLVOET NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Twisting and spinning - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNEIRYNCK-HOLVOET NV
(Get full report from official database of BE for FLNEIRYNCK-HOLVOET NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNEIRYNCK-HOLVOET NV
Addition kinds of activities for FLNEIRYNCK-HOLVOET NV

15420102. Commerciële en kantoorgebouwen, geprefabriceerde erectie | Commercial and office buildings, prefabricated erection
26730200. Voedselopslag en vuilniszakken (kunststof) | Food storage and trash bags (plastic)
34639900. Nonferrous smeden, nec | Nonferrous forgings, nec
36120202. Fluorescerende ballasten | Fluorescent ballasts
39140409. Bakken, geplateerd (alle metalen) | Trays, plated (all metals)

Werken bij FLNEIRYNCK-HOLVOET NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNEIRYNCK-HOLVOET NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNEIRYNCK-HOLVOET NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNEIRYNCK-HOLVOET NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Metaal (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van opgerold staal volgens de veiligheidsvoorschriften en eisen van onze klant met als doel dat het product gedurende het ganse transport onbeschadigd op zijn eindbestemming kan aankomen.

  • Werkvoorbereider interieurprojecten m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta jij in voor de opmeting, werkvoorbereiding en bestellingen van interieurprojecten. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je uitgewerkte projecten vlot geproduceerd kunnen worden. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten en binnendeuren. Je werkt goed samen met de project-verantwoordelijken. Je hebt ervaring met CAD/CAM om vlot alles te kunnen uitwerken. (Trefwoorden: houtbewerking, tekenaar, calculator, ...)

  • Vrachtwagenchauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor transport, maar je wil af van de vele stops per dag? Onze klant is op zoek naar een chauffeur die enkel de eigen productie naar de werven brengt. jouw takenpakket bestaat uit: transport van- en naar de werf; laden en lossen op de werf met de kraan.

  • Technisch tekenaar - groeiende firma regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een technisch tekenaar.  Taakomschrijving: Uittekenen van verandaconstructies in hout/aluminium. Uitwerken van een project van A-Z

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Hansbeke 16u/week (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Hansbeke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gastgezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, …. Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Balen en omgeving.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp 15u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwijnaarde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: JBC Mode

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • Klinisch psycholoog - kinderpsycholoog (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE SLEUTELBLOEM SOPHIE VANDENBROUCKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinder- en jongerenpsycholoog die minimaal 15 patiënten per week kan zien. Wij bieden een

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van FLNEIRYNCK-HOLVOET NV in sociale netwerken
Look for responds of FLNEIRYNCK-HOLVOET NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNEIRYNCK-HOLVOET NV. Laat een reactie achter voor FLNEIRYNCK-HOLVOET NV. FLNEIRYNCK-HOLVOET NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNEIRYNCK-HOLVOET NV. Leave a respond for FLNEIRYNCK-HOLVOET NV. FLNEIRYNCK-HOLVOET NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNEIRYNCK-HOLVOET NV op de google maps. Adres en contacten FLNEIRYNCK-HOLVOET NV
Location of FLNEIRYNCK-HOLVOET NV on the google maps. Address and contacts of FLNEIRYNCK-HOLVOET NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNEIRYNCK-HOLVOET NV FLNEIRYNCK-HOLVOET NV: MOLTENI | Huart L (Anc Ets) | DRUKKERIJ CYPERS | Piroton M | ALBERT TIMMERMANS

Other related companies as FLNEIRYNCK-HOLVOET NV: MOLTENI | Huart L (Anc Ets) | DRUKKERIJ CYPERS | Piroton M | ALBERT TIMMERMANS

FLNEIRYNCK-HOLVOET NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNEIRYNCK-HOLVOET NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02697387695. Het bedrijf FLNEIRYNCK-HOLVOET NV bevindt zich op het adres: Stationsstraat 84 8860 Lendelede - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Twisting and spinning - machinery and equipment. Producten gemaakt in FLNEIRYNCK-HOLVOET NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNEIRYNCK-HOLVOET NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNEIRYNCK-HOLVOET NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNEIRYNCK-HOLVOET NV, openstaande posities, locatie van FLNEIRYNCK-HOLVOET NV op de kaart.

FLNEIRYNCK-HOLVOET NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLNEIRYNCK-HOLVOET NV, company assigned to the tax number BE02697387695. The company FLNEIRYNCK-HOLVOET NV is located at the address: Stationsstraat 84 8860 Lendelede - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Twisting and spinning - machinery and equipment. Products created in FLNEIRYNCK-HOLVOET NV were not found.
The main activity of FLNEIRYNCK-HOLVOET NV is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNEIRYNCK-HOLVOET NV is not available. You also can look at reviews of FLNEIRYNCK-HOLVOET NV, open positions, location of FLNEIRYNCK-HOLVOET NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNEIRYNCK-HOLVOET NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNEIRYNCK-HOLVOET NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNEIRYNCK-HOLVOET NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNEIRYNCK-HOLVOET NV, employees, financial statistics.