ILWA - EUROP HOUSE

Contactgegevens ILWA - EUROP HOUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ILWA - EUROP HOUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ILWA - EUROP HOUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT BATAILLE 4; 4053; EMBOURG, België

Telefoon (phone): 43658770 (+32-43658770) 43658770 (+32-43658770)

Fax (fax): +32 (59) 534-75-83 +32 (59) 534-75-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ILWA - EUROP HOUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ILWA - EUROP HOUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ILWA - EUROP HOUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ILWA - EUROP HOUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ILWA - EUROP HOUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ILWA - EUROP HOUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ILWA - EUROP HOUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ILWA - EUROP HOUSE
Products information ILWA - EUROP HOUSE

BTW identificatienummer (tax): BE04997650146
Ondernemingsnummer: 3103332519
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 148,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ILWA - EUROP HOUSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Ilwa Keukens; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ILWA - EUROP HOUSE
(Get full report from official database of BE for ILWA - EUROP HOUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ILWA - EUROP HOUSE
Addition kinds of activities for ILWA - EUROP HOUSE

265200. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
12419907. Mijnbouwdiensten, nec: brink | Mining services, nec: lignite
22110502. Cheviots, katoen | Cheviots, cotton
23990503. Hoeden, met de hand gehaakt | Hats, hand crocheted
28690202. Propyleen, butyleen | Propylene, butylene
33410102. Zink smelten en raffineren (secundair) | Zinc smelting and refining (secondary)
38429926. Tractieapparatuur | Traction apparatus
51370601. Blouses | Blouses

Werken bij ILWA - EUROP HOUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ILWA - EUROP HOUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ILWA - EUROP HOUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ILWA - EUROP HOUSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Stikster 3,4 of 5 dagen per week(naar jouw keuze!) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het stikken van bandages en orthopedische stukken zoals: -voetriemen -heupverbanden -...

  • Chauffeur C- Tunnelreiniger (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Je werkt in een vaste nacht en rijdt samen met je collega's naar de werf.

  • Ervaren ploegbaas lasser/monteur (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren lasser/monteur die goed met mensen kan omgaan? Wil je als ploegbaas een vast en bekwaam team leiden en meewerken aan bouwprojecten in de industriële, nucleaire en petrochemische sector? Je kan plannen en instructies lezen en interpreteren. Je stuurt de las-en montagewerken op de werf aan en volgt deze op. Je ondersteunt je team bij het lassen en monteren van stalen constructies, loopvloeren, leuningen,... Je helpt bij het samenstellen van wapeningskorven, staal, aluminium en inox. Je controleert alle laswerk en assemblages. Je zorgt dat de orde en de veiligheid goed nageleefd worden tijdens de werken. Je overloopt de werkzaamheden met de projectleider.

  • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulpen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • CHAUFFEUR AFLEVERAAR (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BROOD- EN BANKETBAKKERIJ NULENS

    Type: Studentenjob

    Je zorgt voor de bevoorrading van onze winkels in Zutendaal, Veldwezelt en Rekem

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • Calculator (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor infrastructuur- en grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit, hiervoor maak je gebruik van technische gegevens zoals plannen en lastenboeken. Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je onderhoudt contacten met aannemers, je onderhandelt en vergelijkt om zo tot de beste voorwaarden te komen. Op basis van bestaande basisprijzen maak je prijsoffertes op voor de klanten. Bedrijfsprofiel: Voor een gekende speler in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een calculator.

  • klinisch psycholoog - psychotherapeut op zelfstandige basis (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht: Er zijn verschillende mogelijkheden: Geven van individuele begeleiding d.m.v. ACT, eventueel gebruik makend van andere therapeutische modellen Geven van individuele begeleiding d.m.v. voedingspsychologie

  • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

Zoek naar antwoorden van ILWA - EUROP HOUSE in sociale netwerken
Look for responds of ILWA - EUROP HOUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ILWA - EUROP HOUSE. Laat een reactie achter voor ILWA - EUROP HOUSE. ILWA - EUROP HOUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ILWA - EUROP HOUSE. Leave a respond for ILWA - EUROP HOUSE. ILWA - EUROP HOUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ILWA - EUROP HOUSE op de google maps. Adres en contacten ILWA - EUROP HOUSE
Location of ILWA - EUROP HOUSE on the google maps. Address and contacts of ILWA - EUROP HOUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come ILWA - EUROP HOUSE ILWA - EUROP HOUSE: B.C. TEMSE | PASCAL BELMANS | FOSCO | D'HAEZE | Inter IKEA Systems B.V.

Other related companies as ILWA - EUROP HOUSE: B.C. TEMSE | PASCAL BELMANS | FOSCO | D'HAEZE | Inter IKEA Systems B.V.

ILWA - EUROP HOUSE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ILWA - EUROP HOUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04997650146. Het bedrijf ILWA - EUROP HOUSE bevindt zich op het adres: RUE ALBERT BATAILLE 4; 4053; EMBOURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 148,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Ilwa Keukens; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk; Schilders. Producten gemaakt in ILWA - EUROP HOUSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ILWA - EUROP HOUSE is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ILWA - EUROP HOUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ILWA - EUROP HOUSE, openstaande posities, locatie van ILWA - EUROP HOUSE op de kaart.

ILWA - EUROP HOUSE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ILWA - EUROP HOUSE, company assigned to the tax number BE04997650146. The company ILWA - EUROP HOUSE is located at the address: RUE ALBERT BATAILLE 4; 4053; EMBOURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 148,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Ilwa Keukens; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk; Schilders. Products created in ILWA - EUROP HOUSE were not found.
The main activity of ILWA - EUROP HOUSE is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ILWA - EUROP HOUSE is not available. You also can look at reviews of ILWA - EUROP HOUSE, open positions, location of ILWA - EUROP HOUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ILWA - EUROP HOUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ILWA - EUROP HOUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ILWA - EUROP HOUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ILWA - EUROP HOUSE, employees, financial statistics.