ZAJAC P. & MELLAERTS L.

Contactgegevens ZAJAC P. & MELLAERTS L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAJAC P. & MELLAERTS L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAJAC P. & MELLAERTS L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOUTEMSESTEENWEG 2BA; 3380; GLABBEEK, België

Telefoon (phone): 16771450 (+32-16771450) 16771450 (+32-16771450)

Fax (fax): +32 (12) 646-16-18 +32 (12) 646-16-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAJAC P. & MELLAERTS L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAJAC P. & MELLAERTS L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAJAC P. & MELLAERTS L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAJAC P. & MELLAERTS L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAJAC P. & MELLAERTS L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAJAC P. & MELLAERTS L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAJAC P. & MELLAERTS L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAJAC P. & MELLAERTS L.
Products information ZAJAC P. & MELLAERTS L.

BTW identificatienummer (tax): BE01458404541
Ondernemingsnummer: 6623901367
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ZAJAC P. & MELLAERTS L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAJAC P. & MELLAERTS L.
(Get full report from official database of BE for ZAJAC P. & MELLAERTS L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAJAC P. & MELLAERTS L.
Addition kinds of activities for ZAJAC P. & MELLAERTS L.

306906. Reclaimed rubberen en speciale rubberen verbindingen | Reclaimed rubber and specialty rubber compounds
394299. Dolls en gevulde speelgoed, nec | Dolls and stuffed toys, nec
20330308. Fruittaartmixen en vullingen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit pie mixes and fillings: packaged in cans, jars, etc.
28190606. Kernschroot, opwerking | Nuclear fuel scrap, reprocessing
38270116. verrekijkers | Spyglasses

Werken bij ZAJAC P. & MELLAERTS L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAJAC P. & MELLAERTS L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAJAC P. & MELLAERTS L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAJAC P. & MELLAERTS L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C distributie Wij zoeken een chauffeur C om distributie te doen va ngekoelde voedingswaren vanuit Gent. Er wordt om half 6 gestart met het laden van de vrachtwagen, daarna doe je een ronde om alles bij de klanten te brengen. Je bent het uithangbord van de firma en bent zeer klantvriendelijk, er worden tussen de 6 en 10 stops gedaan per dag, afhankelijk van de route. Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt en eventuele overuren worden onmiddellijk uitbetaald, het standaardloon ligt iets hoger dan €13 per uur.

  • Aansluiter gas/ elektriciteit (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt op diverse werven. Je richt de werf in: je bakent de werkplek af op basis van het werfplan en plaatst signalisatie. - Je voert (kleine) graafwerken uit (werkputten, sleuven, …). - Je plaatst de leidingen en toebehoren. - Je assembleert moffen, verbindingsstukken, kleppen en afdichtingen.

  • Arbeiders vleesverwerkend bedrijf (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in één of meerdere afdelingen van het bedrijf: * aanhang: Je hangt handmatig de kippen aan de slachtlijn en voert eventueel containers aan. * Panklaar: In deze afdeling worden de kippen met behulp van een 10-tal machines panklaar gemaakt. * sorteer- en snijzaal: Hier worden de kippen eventueel gerekkerd of versneden, in kratten of dozen gelegd, voorzien van een etiket en op een interntransportsysteem gelegd. * inpak: Hier worden kippen en kippedelen verpakt in een doos, op schaal omwikkelt met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer. * sorteerfrigo: Via het intern transportsysteem worden kratten en dozen vanuit de sorteer- en snijzaal naar de sorteerfrigo gebracht. Je producten worden hier per product en gewichtsklasse handmatig gestapeld op paletten. * krattenwas: Je bedient de wasmachine voor de kratten zodat alle kratten telkens weer proper kunnen hetgebruikt worden.

  • SPOOLER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als spooler leg je grote, geproduceerde rollen op een machine en ga je deze in kleinere lagen versnijden. Je bent dus bereid om fysieke arbeid uit te voeren en hebt geen lichamelijke klachten.

  • Meewerkend chauffeur C/CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio EKE zijn we op zoek naar een arbeider met rijbewijs C. Je zal ingezet worden voor werken op de openbare weg en meer specifiek het aanbrengen van wegmarkeringen. Je houdt ervan om dagelijks in de buitenlucht te werken. Je werkt graag samen met collega's en leert van hen de knepen van het vak.

  • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

  • Huishoudhulp regio Westerlo-Wiekevorst (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NGIS

    Type: Vaste Job

    Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

  • Winkelbediende Slagerij (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een klant gelegen in Overpelt, gespecialiseerd in vleeswaren en charcuterie, zijn we op zoek naar een winkelbediende met ervaring in een slagerij / kaas- of traiteur afdeling. Uw takenpakket: - Je staat in voor snijden van vlees- en kaaswaren met de juiste snijmachines. - Je verpakt deze vlees- of kaaswaren tot kleine pakketjes om ze vervolgens in de toog te leggen. - Je helpt met bereidingen van salades, broodjes en schotels. - Indien klanten speciale verzoeken hebben, probeer je hen op een vriendelijke en gemotiveerde manier verder te helpen. - Je houdt de winkel proper en netjes.

Zoek naar antwoorden van ZAJAC P. & MELLAERTS L. in sociale netwerken
Look for responds of ZAJAC P. & MELLAERTS L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAJAC P. & MELLAERTS L.. Laat een reactie achter voor ZAJAC P. & MELLAERTS L.. ZAJAC P. & MELLAERTS L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAJAC P. & MELLAERTS L.. Leave a respond for ZAJAC P. & MELLAERTS L.. ZAJAC P. & MELLAERTS L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAJAC P. & MELLAERTS L. op de google maps. Adres en contacten ZAJAC P. & MELLAERTS L.
Location of ZAJAC P. & MELLAERTS L. on the google maps. Address and contacts of ZAJAC P. & MELLAERTS L.

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAJAC P. & MELLAERTS L. ZAJAC P. & MELLAERTS L.: RESTAURANT LA PASSERELLE | Desnerck Philippe BVBA | ANDR? KAHN | Photess' | CELEBRATIONS WITH ICE

Other related companies as ZAJAC P. & MELLAERTS L.: RESTAURANT LA PASSERELLE | Desnerck Philippe BVBA | ANDR? KAHN | Photess' | CELEBRATIONS WITH ICE

ZAJAC P. & MELLAERTS L. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAJAC P. & MELLAERTS L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01458404541. Het bedrijf ZAJAC P. & MELLAERTS L. bevindt zich op het adres: HOUTEMSESTEENWEG 2BA; 3380; GLABBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in ZAJAC P. & MELLAERTS L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZAJAC P. & MELLAERTS L. is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAJAC P. & MELLAERTS L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAJAC P. & MELLAERTS L., openstaande posities, locatie van ZAJAC P. & MELLAERTS L. op de kaart.

ZAJAC P. & MELLAERTS L. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZAJAC P. & MELLAERTS L., company assigned to the tax number BE01458404541. The company ZAJAC P. & MELLAERTS L. is located at the address: HOUTEMSESTEENWEG 2BA; 3380; GLABBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dakwerken. Products created in ZAJAC P. & MELLAERTS L. were not found.
The main activity of ZAJAC P. & MELLAERTS L. is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAJAC P. & MELLAERTS L. is not available. You also can look at reviews of ZAJAC P. & MELLAERTS L., open positions, location of ZAJAC P. & MELLAERTS L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAJAC P. & MELLAERTS L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAJAC P. & MELLAERTS L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAJAC P. & MELLAERTS L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAJAC P. & MELLAERTS L., employees, financial statistics.