STEFAAN GUILLEMYN

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • STEFAAN GUILLEMYN
Private companiesFurniture and Fixtures • STEFAAN GUILLEMYN

Contactgegevens STEFAAN GUILLEMYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAAN GUILLEMYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAAN GUILLEMYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEIZERSSTRAAT 3; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56219635 (+32-56219635) 56219635 (+32-56219635)

Fax (fax): +32 (61) 854-73-23 +32 (61) 854-73-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAAN GUILLEMYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAAN GUILLEMYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAAN GUILLEMYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAAN GUILLEMYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAAN GUILLEMYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAAN GUILLEMYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAAN GUILLEMYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAAN GUILLEMYN
Products information STEFAAN GUILLEMYN

BTW identificatienummer (tax): BE08441589355
Ondernemingsnummer: 7324005126
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in STEFAAN GUILLEMYN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAAN GUILLEMYN
(Get full report from official database of BE for STEFAAN GUILLEMYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAAN GUILLEMYN
Addition kinds of activities for STEFAAN GUILLEMYN

213100. Kauw en rook tabak | Chewing and smoking tobacco
13110303. Tar zand mijnbouw | Tar sands mining
34839910. Missile warheads | Missile warheads
34979900. Metalen folie en blad, nec | Metal foil and leaf, nec
38510109. Bril | Spectacles
38619901. Densitometers | Densitometers
51310121. Yard goederen, geweven | Yard goods, woven
65130000. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
72990900. Kleding verhuur diensten | Clothing rental services

Werken bij STEFAAN GUILLEMYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAAN GUILLEMYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAAN GUILLEMYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAAN GUILLEMYN. Looking for open vacancies in other companies

  • Reinigingsoperator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf te Nazareth zijn we dringend op zoek naar een reinigingsoperator: · 95% reinigen van installaties, machines en werkplekken binnen de productieafdeling · 5% polyvalent medewerker in de productieafdeling · Dit houdt onder meer volgende taken in - Reinigingsplanning kunnen raadplegen en uitvoeren - Reinigen van machines tijdens ombouw - Hanteren van industrieel reinigingsmateriaal (mobiele reinigingstoestellen, Hoge druk spuiten, schrobmachine,...) - Besturen van een heftruck op een correcte manier met aandacht voor de veiligheid van collega's en zichzelf

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf werkzaam in fleetmanagement, zijn we een op zoek naar een gemotiveerde Administratief bediende M/V: Indiensttreding: zo snel mogelijk! Functie: Dagelijks contact met klanten (telefoon en mailverkeer) zodat elke opdracht nauwgezet wordt opgevolgd en uitgevoerd. Algemeen administratief werk Gegevensverwerking: input van prestaties en gegevens chauffeurs Klassement Post ophalen en verdelen 

  • Verkoop herenkledij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een trendy zaak regio Roeselare zoeken wij  EEN VERKOPER/VERKOOPSTER HERENKLEDIJ  Functieomschrijving : de verkoper/verkoopster is verantwoordelijk voor de verkoop van herenkledij je bezorgt de klant de nodige info omtrent de verschillende textielartikelen en merken je houdt orde op je afdeling

  • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Bijgaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borgerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-ANDRIES (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

  • Magazijnier/ orderpicker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DEPOT 30

    Type: Vaste Job

    Depot 30 is op zoek naar een medewerker voor het algemeen beheer van het magazijn. Je zet de goederen klaar om uit te leveren, je helpt met lossen en stockeren van de aangeleverde producten, je houdt de voorraad in het oog en daarnaast houd je ook het magazijn op orde. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent fysiek in orde. Als je geen ervaring hebt, bieden we een opleiding op de werkvloer (IBO) aan.

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

  • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

Zoek naar antwoorden van STEFAAN GUILLEMYN in sociale netwerken
Look for responds of STEFAAN GUILLEMYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAAN GUILLEMYN. Laat een reactie achter voor STEFAAN GUILLEMYN. STEFAAN GUILLEMYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAAN GUILLEMYN. Leave a respond for STEFAAN GUILLEMYN. STEFAAN GUILLEMYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAAN GUILLEMYN op de google maps. Adres en contacten STEFAAN GUILLEMYN
Location of STEFAAN GUILLEMYN on the google maps. Address and contacts of STEFAAN GUILLEMYN

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAAN GUILLEMYN STEFAAN GUILLEMYN: OMALET NV | Business Organization & Automation Systems NV | COTAP | INTER OFFICE SELECT | TIELEMANS & LIEFFERINCKX

Other related companies as STEFAAN GUILLEMYN: OMALET NV | Business Organization & Automation Systems NV | COTAP | INTER OFFICE SELECT | TIELEMANS & LIEFFERINCKX

STEFAAN GUILLEMYN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAAN GUILLEMYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08441589355. Het bedrijf STEFAAN GUILLEMYN bevindt zich op het adres: KEIZERSSTRAAT 3; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in STEFAAN GUILLEMYN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEFAAN GUILLEMYN is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAAN GUILLEMYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAAN GUILLEMYN, openstaande posities, locatie van STEFAAN GUILLEMYN op de kaart.

STEFAAN GUILLEMYN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAAN GUILLEMYN, company assigned to the tax number BE08441589355. The company STEFAAN GUILLEMYN is located at the address: KEIZERSSTRAAT 3; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dakwerken. Products created in STEFAAN GUILLEMYN were not found.
The main activity of STEFAAN GUILLEMYN is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAAN GUILLEMYN is not available. You also can look at reviews of STEFAAN GUILLEMYN, open positions, location of STEFAAN GUILLEMYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAAN GUILLEMYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAAN GUILLEMYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAAN GUILLEMYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAAN GUILLEMYN, employees, financial statistics.