LAMBILLON & FILS

Contactgegevens LAMBILLON & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMBILLON & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMBILLON & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CORNUTERRE 11; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84313915 (+32-84313915) 84313915 (+32-84313915)

Fax (fax): +32 (67) 821-54-34 +32 (67) 821-54-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMBILLON & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMBILLON & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMBILLON & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMBILLON & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMBILLON & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMBILLON & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMBILLON & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMBILLON & FILS
Products information LAMBILLON & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE04043212890
Ondernemingsnummer: 6759857177
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in LAMBILLON & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMBILLON & FILS
(Get full report from official database of BE for LAMBILLON & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMBILLON & FILS
Addition kinds of activities for LAMBILLON & FILS

733699. Commerciële kunst en grafisch ontwerp, nec | Commercial art and graphic design, nec
07520200. Animal boarding diensten | Animal boarding services
33530100. Aluminium plaat en strip | Aluminum sheet and strip
34420303. Stormdeuren of ramen, metaal | Storm doors or windows, metal
37319903. Drogen, drijvend | Drydocks, floating
38250232. Standaarden en kalibratieapparatuur voor elektrische meting | Standards and calibration equipment for electrical measuring
51310115. Rayon stoffen | Rayon fabrics

Werken bij LAMBILLON & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMBILLON & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMBILLON & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMBILLON & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Plooibankbedienaar (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plooibankbedienaar sta je in voor het instellen en bedienen van de CNC plooibank en dit aan de hand van een plan. Het programmeren van de machine behoort niet tot jouw takenpakket.

  • Chauffeur D - voltijds toerismevervoer (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een busfirma in de regio van Jabbeke is op zoek naar een chauffeur D voor een voltijdse functie. Je krijgt dagopdrachten voor toerismevervoer te doen (meestal rond de kerktoren). Dit is een hele mooie functie waar ze dan ook wel wat ervaring verwachten. Indien je nog geen ervaring hebt kun je opstarten binnen het leerlingenvervoer en binnen een jaar doorgroeien naar toerismevervoer.

  • Werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het schrijnwerk/interieur in Poperinge, regio Ieper, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider Voorbereiding van ontwerpdossiers en projecten Indien voor de uitvoeringsdossiers Instaan voor de projectgebonden aankopen

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job van vrachtwagenchauffeur CE zal je instaan voor het vervoer van auto-onderdelen in de vaste nacht. Zal je ingeschakeld worden bij het laden en lossen van de goederen. Vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij. Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verofdeningen inzake rij- en rusttijden.

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • Student verkoop (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ZEEMAN

    Type: Studentenjob

    Kassa handelingen Klanten helpen Kledij ophangen Goederen labelen De winkel nettjes houden De rekken aanvullen

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • CHAUFFEUR CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: GETAX

    Type: Vaste Job

    Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

  • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van LAMBILLON & FILS in sociale netwerken
Look for responds of LAMBILLON & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMBILLON & FILS. Laat een reactie achter voor LAMBILLON & FILS. LAMBILLON & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMBILLON & FILS. Leave a respond for LAMBILLON & FILS. LAMBILLON & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMBILLON & FILS op de google maps. Adres en contacten LAMBILLON & FILS
Location of LAMBILLON & FILS on the google maps. Address and contacts of LAMBILLON & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMBILLON & FILS LAMBILLON & FILS: IPPA | DEHOUCK | Eurexco | PEGGY MEIRESONNE | Orgelpunt

Other related companies as LAMBILLON & FILS: IPPA | DEHOUCK | Eurexco | PEGGY MEIRESONNE | Orgelpunt

LAMBILLON & FILS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMBILLON & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04043212890. Het bedrijf LAMBILLON & FILS bevindt zich op het adres: RUE CORNUTERRE 11; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in LAMBILLON & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAMBILLON & FILS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMBILLON & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMBILLON & FILS, openstaande posities, locatie van LAMBILLON & FILS op de kaart.

LAMBILLON & FILS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMBILLON & FILS, company assigned to the tax number BE04043212890. The company LAMBILLON & FILS is located at the address: RUE CORNUTERRE 11; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 425,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dakwerken. Products created in LAMBILLON & FILS were not found.
The main activity of LAMBILLON & FILS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMBILLON & FILS is not available. You also can look at reviews of LAMBILLON & FILS, open positions, location of LAMBILLON & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMBILLON & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMBILLON & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMBILLON & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMBILLON & FILS, employees, financial statistics.