DAKS ERIK

Contactgegevens DAKS ERIK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAKS ERIK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAKS ERIK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): P.P RUBENSLEI 6; 2060; ZWIJNDRECHT, België

Telefoon (phone): 32529648 32529648

Fax (fax): +32 (83) 473-17-58 +32 (83) 473-17-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAKS ERIK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAKS ERIK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAKS ERIK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAKS ERIK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAKS ERIK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAKS ERIK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAKS ERIK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAKS ERIK
Products information DAKS ERIK

BTW identificatienummer (tax): BE03185180664
Ondernemingsnummer: 5879852294
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in DAKS ERIK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAKS ERIK
(Get full report from official database of BE for DAKS ERIK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAKS ERIK
Addition kinds of activities for DAKS ERIK

27590900. Schema-, ticket- en tagprints en gravures | Schedule, ticket, and tag printing and engraving
28330213. Opium derivaten | Opium derivatives
38239908. Potentiometrische zelfbalancerende inst., Behalve x-y plotters | Potentiometric self-balancing inst., except x-y plotters
49539900. Vuilinstallaties, NIET | Refuse systems, nec
92249902. Brandweer, vrijwilliger | Fire department, volunteer

Werken bij DAKS ERIK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAKS ERIK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAKS ERIK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAKS ERIK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper charcuterie en traiteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Berendrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en klantvriendelijke werknemer voor de charcuterie en traiteur afdeling. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder. Jouw taken: Onderhouden & opkuisen van de werkplaats en toog Inpakken en etiketteren van voeding Kippenspit aanvullen Vlees snijden & bereiden Helpen bij bereiden van kleine gerechten (traiteur)

  • Facility Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je begeleidt een extern team in de uitvoering en controleert de uitgevoerde werkzaamheden en zorgt voor verbetering van de werkorganisatie. - Zowel het curatief als preventief onderhoud aan machines en gebouwen vallen onder je verantwoordelijkheid. - Je bent verantwoordelijk voor de contacten met onderaannemers en de opvolging van hun werkzaamheden. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en de aankoop door het magazijn.

  • Servicetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief over gans België zijn wij op zoek naar een servicetechnieker (m/v) voor de regio West-Vlaanderen. In ruil voor je inzet en kennis, krijg je een aantrekkelijk loonpakket (zie aanbod) Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, onderhouden en herstellen van verwarmingsketels. Bij problemen, analyseer je de situatie en zoekt naar de gepaste oplossing Je vertrekt steeds van thuis uit naar de klanten.

  • Plaatser ramen en deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lommel, actief in het plaatsen van aluminium ramen en deuren, zijn we op zoek naar een gemotiveerde plaatser: Als plaatser heb je volgend takenpakket: Je werkt mee met een ervaren ploeg Je plaatst aluminium ramen en deuren Je helpt mee de werf opruimen

  • Sales Advisor (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze rol belt de advisor uit naar potentiele klanten. Taken: • Vanuit bevraging de klant leren kennen en zo inspelen op de behoeften • Sales opportuniteiten creëren en detecteren en hierop inspelen • Deal closen • Empatisch vermogen hanteren om de klant op lange termijn te binden.

  • Jobstudent M/V bij Malysse in Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Studentenjob

    Start People is op zoek naar jobstudenten voor een industriële wasserij te Aarschot * Je zal worden ingezet tijdens de schoolvakanties Je werkt in een industriële wasserij en je sorteert gewassen kledij per klant en soort. Naast sorteren, sta je ook aan de strijkmachine/mangel of inpakmachine. Je staat in voor het opplooien en afhandelen van het gewassen goed.

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • Projectleider Speciale Technieken (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Technieken Bogaerts

    Type: Vaste Job

    Als jong en dynamisch studiebureau technieken zijn wij opzoek naar een projectleider speciale technieken voor het opvolgen van diverse werven over Vlaanderen. Als projectleider speciale technieken ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van allerlei speciale technieken in gebouwen zoals HVAC, liften, elektriciteit, sanitair, ... bij diverse type van gebouwen. Onze kantoren in Laarne – Kalken zijn jou uitvalsbasis, de werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je begeleidt de speciale technieken op verschillende werven mee in goede banen; Je kan goed in een bouwteam en met aannemers samenwerken; Je staat in voor de contracten, de uitvoering en oplevering van allerlei speciale technische installaties; Je bewaakt het budget, de kwaliteit en volgt deze op;

  • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AUTO 5

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

  • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SITEFIRMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van DAKS ERIK in sociale netwerken
Look for responds of DAKS ERIK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAKS ERIK. Laat een reactie achter voor DAKS ERIK. DAKS ERIK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAKS ERIK. Leave a respond for DAKS ERIK. DAKS ERIK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAKS ERIK op de google maps. Adres en contacten DAKS ERIK
Location of DAKS ERIK on the google maps. Address and contacts of DAKS ERIK

Andere gerelateerde bedrijven als come DAKS ERIK DAKS ERIK: Ideetje ('t) | BOSPOROS | RENE VERWIMP | Furnari | KURT DEVROE

Other related companies as DAKS ERIK: Ideetje ('t) | BOSPOROS | RENE VERWIMP | Furnari | KURT DEVROE

DAKS ERIK is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAKS ERIK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03185180664. Het bedrijf DAKS ERIK bevindt zich op het adres: P.P RUBENSLEI 6; 2060; ZWIJNDRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 253,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in DAKS ERIK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAKS ERIK is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAKS ERIK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAKS ERIK, openstaande posities, locatie van DAKS ERIK op de kaart.

DAKS ERIK is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAKS ERIK, company assigned to the tax number BE03185180664. The company DAKS ERIK is located at the address: P.P RUBENSLEI 6; 2060; ZWIJNDRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 253,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dakwerken. Products created in DAKS ERIK were not found.
The main activity of DAKS ERIK is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DAKS ERIK is not available. You also can look at reviews of DAKS ERIK, open positions, location of DAKS ERIK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAKS ERIK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAKS ERIK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAKS ERIK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAKS ERIK, employees, financial statistics.