NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV
Private companiesTextile Mill Products • NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV

Contactgegevens NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): 2030-Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03-544.96.66 (+32-03-544.96.66) 03-544.96.66 (+32-03-544.96.66)

Fax (fax): 03-544.99.01 (+32-03-544.99.01) 03-544.99.01 (+32-03-544.99.01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV
Products information NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV

BTW identificatienummer (tax): BE04893280029
Ondernemingsnummer: 4655700683
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 766,000,000 EUR
Werknemers (employees): 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV
(Get full report from official database of BE for NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV
Addition kinds of activities for NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV

5084. Industriële machines en uitrusting | Industrial machinery and equipment
147499. Potash-, frisdrank- en boraatmineralen, nec | Potash, soda, and borate minerals, nec
20350106. Geurstoffen, zeevruchten-sauzen (behalve tomaat en droog) | Seasonings, seafood sauces (except tomato and dry)
37110000. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
38250241. Apparatuur voor het meten en analyseren van golfvorms, nec | Waveform measuring and/or analyzing equipment, nec
70110402. Motor Inn | Motor inn
70339900. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec
95120102. Spel en binnenlands visbureau, overheid | Game and inland fish agency, government

Werken bij NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Account manager (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verkoop B2B prospecten voor zonnepanelen - Je bezoekt prospecten (afspraken en leads door accountmanagers energie/callcenter) - Je zal klanten opbellen referenties en doet ook koude prospectie. - Je volgt bezochte prospecten (nog niet afgesloten) verder op en - Klankbord voor en onderhouden van bestaande klantenrelaties/portefeuille. - Het uitwerken van technische offertes - Algemene administratieve taken

  • Autotechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden en herstellen van oldtimers Auto's klaarmaken voor technische controle Werken aan benzinemotoren Technische keuringen uitvoeren op een voertuig De voertuigen klaarmaken voor leveringen

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • Dakwerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ASAP Construct is op zoek naar dakdekkende arbeiders! Voor een welgekende firma in het Genkse zijn we op zoek naar arbeiders met een basiskennis en ervaring in het uitvoeren van platte daken oa roofing branden, verwerken van EPDM, PVC, bitumen, ... Samen met je ploegmaten zorg je voor een uitstekend dakbedekkingsresultaat adhv een technisch plan. Je ploegbaas zorgt voor de nodige ondersteuning.

  • Onderhoudstechnieker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een technieker die graag wilt groeien in kennis en kunde? Wil je je groei bestendigen in een productie-omgeving? Komt het voor jou goed uit om in een tweeploegensysteem te werken? Dan is deze functie zeker dé opportuniteit die je zoekt! Onze klant in Maasmechelen is samen met ons op zoek naar een onderhoudsmedewerker die zal instaan voor: Het onderhoud aan productiemachines, Kleine laswerken, Onderhoud aan bedrijfsgebouwen en -terrein. Heb je een passie voor techniek? Mail naar hasselt_1544 @randstad.be of bel ons op 011-260022.

  • ORDERPICKER DAGPLOEG - WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde en ervaren orderpickers. Jouw taken zullen bestaan uit het klaarzetten van de bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • Operator bouwsector - 3 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de bouwsector in Kallo, ben ik op zoek naar een productie operator die in 3 ploegen kan werken. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Bedienen van computergestuurde productiemachines Manuele bijsturingen en controles Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen, manueel en met heftruck Uitvoeren van kwaliteitscontroles ... 

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er algemene diensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker algemene diensten: secretariaat; financiën; burgerzaken; technische dienst - subdienst administratie; stedenbouw; milieu en landbouw. Ben je een communicatief en klantvriendelijk persoon met zin voor organisatie, administratieve nauwkeurigheid en gedrevenheid? Dan is een job als administratief medewerker in onze organisatie beslist iets voor je! De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV in sociale netwerken
Look for responds of NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV. Laat een reactie achter voor NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV. NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV. Leave a respond for NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV. NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV op de google maps. Adres en contacten NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV
Location of NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV on the google maps. Address and contacts of NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV: EUROPA LEVAGE | MEDICAL TRANSLATION SERVICES | Kajoba | Vandenbroucke B.V.B.A. | JACQUES MICHAUX

Other related companies as NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV: EUROPA LEVAGE | MEDICAL TRANSLATION SERVICES | Kajoba | Vandenbroucke B.V.B.A. | JACQUES MICHAUX

NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04893280029. Het bedrijf NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV bevindt zich op het adres: 2030-Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 766,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV, openstaande posities, locatie van NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV op de kaart.

NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV is a company, that was registered 2008 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV, company assigned to the tax number BE04893280029. The company NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV is located at the address: 2030-Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 15 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 766,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV were not found.
The main activity of NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV is not available. You also can look at reviews of NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV, open positions, location of NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NIJKERK COMPUTER SOLUTIONS NV, employees, financial statistics.