VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA
Private companiesNonclassifiable Establishments • VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA

Contactgegevens VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Filips De Goedelaan 4-5 8000 Brugge, België

Telefoon (phone): 32.50 31 50 85 32.50 31 50 85

Fax (fax): 32.50 31 65 71 32.50 31 65 71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA
Products information VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08818145751
Ondernemingsnummer: 9989013671
Hoofdstad (capital): 758,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Cheese

Product categorie (product category): Dairy products; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA
(Get full report from official database of BE for VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA
Addition kinds of activities for VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA

5499. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
371100. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
509302. Metalen afval en afvalstoffen | Metal scrap and waste materials
09129914. Whiting, vangen van | Whiting, catching of
17949900. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
28210303. Nitrocellulose kunststoffen, pyroxyline | Nitrocellulose plastics, pyroxylin
35370206. Die- en striphanteraars | Die and strip handlers
51940102. sigaren | Cigars
82990000. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec

Werken bij VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider in de buitenschoolse kinderopvang (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleider buitenschoolse kinderopvang organiseer je het dagelijks onthaal en de dagelijkse opvang van kleuters en lagereschoolkinderen (2,5 tot 12 jaar). Hierbij heb je oog op het creëren van een veilige, geborgen en aangename omgeving rekening houdend met de verschillende behoeften en noden van de individuele kinderen. Je hebt een onthaalfunctie naar ouders en kinderen toe en communiceert op een open en respectvolle manier met ouders, teamgenoten en leidinggevenden. Je biedt creatieve, uitdagende en gevarieerde activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van het kind. Je voert de dagelijkse administratieve taken correct uit. Je wil meewerken aan een warme en stimulerende opvang. Je straalt het nodige enthousiasme uit tijdens het begeleiden van de kinderen. Flexibiliteit is een must!

  • Cijfermatig administratief bediende te Brussel (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke vacature in de banksector regio Brussel zijn wij op zoek naar een cijfermatig administratief bediende. Je wordt ingezet bij de afdeling Fund Accounting & Administration. * Medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze dagelijkse business waar NAV-berekening, boekhouding en rapportering de voornaamste taken zijn. Jouw focus ligt op het boekhoudingsdeel. * opstart en vereffening van fondsen * onderhoud van de fondsenboekhouding met bijhorende controles * opstellen van jaarrekeningen voor de beleggingsfondsen * opmaken van statistieken voor de regelgever * uitvoeren van interne en externe betalingsopdrachten * opmaken maand- en kwartaalrapporteringen * onderhoud van het nominatief register

  • Customer service medewerker Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer service medewerker bied je administratieve en operationele ondersteuning aan een team van Customer service medewerkers Affiliate Benelux. Jouw gevarieerd takenpakket omvat het verwerken van klantenorders en opvolgen van deze bestellingen t.e.m. de levering bij de klanten. Dagelijkse opvolging en behandeling van e-mailverkeer is cruciaal teneinde een vlotte afhandeling te garanderen van de klantenvragen. Daarnaast onderhoud je contacten (zowel via e-mail als telefonisch) met diverse interne en externe partijen.

  • Monteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf zijn we op zoek naar een monteur van tijdelijke bouwliften. Bouwliften: goederenliften of personenliften Plaats: bouwwerven, industrie, ... Conitinu op verplaatsing en op de baan

  • Ambachtelijke bakker (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale, ambachtelijke bakkerij zoeken wij versterking voor het team. Als hulpbakker ben je de rechterhand van de bakker en ben je mede verantwoordelijk voor de bereiding en afwerking van de producten. Dit alles uiteraard op een stressbestendige en hygiënisch verantwoorde manier.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 uren per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk centrum.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die meerdere malen in de week het huishouden onder handen neemt.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het reguliere én detaillistische poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een uiterst verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, hun woning is gelegen centraal Kortrijk , dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • CHAUFFEURS (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DESUTTER GROUP

    Type: Vaste Job

    Desutter Group werft chauffeurs aan voor onmiddellijke indiensttreding wegens uitbreiding vloot.

  • KRAANMAN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: DEGRO

    Type: Vaste Job

    U voert allerhande kraanwerken uit. Occasioneel moet u wat helpen met handwerk.

  • Student(en) steward(s) KV Mechelen m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Flexijob

    Ben jij een plichtsbewuste student die gebeten is door voetbal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor KV Mechelen is Skillflex op zoek naar enthousiaste studenten die zich tijdens het voetbalseizoen kunnen engageren om als steward te werken tijdens de thuismatchen. Taken Ontvangen en begeleiden van de supporters, spelers en medewerkers op de verschillende parkeerterreinen. Verstrekken van informatie. Controle van parkingtoegang en tickets. Controle van de veiligheid.

Zoek naar antwoorden van VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA. Laat een reactie achter voor VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA. VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA. Leave a respond for VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA. VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA op de google maps. Adres en contacten VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA
Location of VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA on the google maps. Address and contacts of VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA: CLUB MEDITERRANEE BELGIQUE | SINIA | COIFFURE LUTGARD | SERVICE DE DOCUMENTATION | ALFRED GILLES

Other related companies as VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA: CLUB MEDITERRANEE BELGIQUE | SINIA | COIFFURE LUTGARD | SERVICE DE DOCUMENTATION | ALFRED GILLES

VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08818145751. Het bedrijf VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA bevindt zich op het adres: Filips De Goedelaan 4-5 8000 Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 758,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dairy products; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Cheese.
De hoofdactiviteit van VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA, openstaande posities, locatie van VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA op de kaart.

VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA, company assigned to the tax number BE08818145751. The company VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA is located at the address: Filips De Goedelaan 4-5 8000 Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 758,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dairy products; Food and Related Products. List of products are Cheese.
The main activity of VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA is not available. You also can look at reviews of VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA, open positions, location of VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENBROUCKE LEMAITRE BVBA, employees, financial statistics.