STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV

Contactgegevens STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredabaan 522 2990 Wuustwezel, België

Telefoon (phone): 32.36 69 96 22 32.36 69 96 22

Fax (fax): 32.36 69 88 37 32.36 69 88 37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV
Products information STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV

BTW identificatienummer (tax): BE02358184814
Ondernemingsnummer: 3282958984
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 222,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Cheese

Product categorie (product category): Dairy products; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV
(Get full report from official database of BE for STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV
Addition kinds of activities for STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV

16290202. Spoorweg- en spoorwegbanenbouw | Railroad and railway roadbed construction
17210400. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
25179900. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets, nec
36120317. Tripping transformatoren | Tripping transformers
50990303. Sloten en sluitsets | Locks and lock sets
62829901. Futures adviesdienst | Futures advisory service

Werken bij STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV. Looking for open vacancies in other companies

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in 2 ploegen

  • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

  • Chauffeur D m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs D. Het betreft een bijverdienste of mensen die willen werken in het weekend en 's avonds.

  • ALL AROUND ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Als Allround Administratief Bediende ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket; - Administratieve taken ter voorbereiding van de boekhouding - Behandelen van telefonisch oproepen & e-mails - Klassement, stockbeheer Werkdagen: van dinsdag tot zaterdag

  • Stabiliteitsingenieur (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een stabiliteitsingenieur (M/V): Je maakt stabiliteitsstudies op van gebouwen en constructies Je bent op de hoogte van verschillende funderingsmethodes Je volgt de wetgevingen op voor België, Duitsland en Europa  

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • Accountant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Titeca Accountancy NV

    Type: Vaste Job

    Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Roeselare aan te vullen. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Verpleegkundige voor de dienst Hart -en Vaatheelkunde (m/v) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Functie: Het verpleegkundig departement biedt je de kans om je in alle richtingen te ontplooien en vervolmaken. Je krijgt de kans om samen met je collega's en andere zorgverstrekkers de visie van het ziekenhuis mee gestalte te geven. Je vindt patiënt- en familie georiënteerde zorg belangrijk. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen op geneeskundig en verpleegkundig vlak van dichtbij. Op iedere afdeling wordt de zorg ondersteund door een afdelingssecretaresse en een logistiek assistent.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Kinderpsychiater (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij op zoek naar een kinderpsychiater voor diagnostisch onderzoek en begeleiding van minderjarigen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Handelsagent B&B (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORTISSIMOS GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    G a je actief op zoek naar nieuwe klanten voor onze diensten. Je gebruikt hier efficiënt de meest geschikte verkoopkanalen voor. Je hebt geen drempelvrees als het op prospecteren aankomt. Communicatie is één van je sterkste eigenschappen. Je bent ambitieus en je kikt op doelstellingen halen. Targets zijn er om te overtreffen, verkopen is je natuurlijke biotoop. Samen met onze partners en collega"s bouw je aan een sterke zichtbaarheid van ons bedrijf. Je bent een sales tijger die waarde creëert bij de prospecten en klanten en lange termijnrelaties opbouwt. Je werkterrein is België met in hoofdzaak het Vlaamstalige landsgedeelte.

Zoek naar antwoorden van STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV in sociale netwerken
Look for responds of STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV. Laat een reactie achter voor STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV. STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV. Leave a respond for STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV. STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV op de google maps. Adres en contacten STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV
Location of STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV on the google maps. Address and contacts of STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV

Andere gerelateerde bedrijven als come STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV: DEXIA | LES ABIES DE LEPTINES | ARTHUR CLEMENT ET FILS | DE KAASPLANK | Carlier Jacques

Other related companies as STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV: DEXIA | LES ABIES DE LEPTINES | ARTHUR CLEMENT ET FILS | DE KAASPLANK | Carlier Jacques

STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02358184814. Het bedrijf STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV bevindt zich op het adres: Bredabaan 522 2990 Wuustwezel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 222,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dairy products; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Cheese.
De hoofdactiviteit van STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV, openstaande posities, locatie van STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV op de kaart.

STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV, company assigned to the tax number BE02358184814. The company STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV is located at the address: Bredabaan 522 2990 Wuustwezel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 222,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dairy products; Food and Related Products. List of products are Cheese.
The main activity of STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV is not available. You also can look at reviews of STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV, open positions, location of STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STOOMMELKERIJ SINT-MARIE CV, employees, financial statistics.