Delices de Florence (Aux)

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Delices de Florence (Aux)
Private companiesAmusement and Recreation Services • Delices de Florence (Aux)

Contactgegevens Delices de Florence (Aux): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delices de Florence (Aux): address, phone, fax, email, website, opening hours

Delices de Florence (Aux)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Galliot 8; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 22 42 02 (+32-081 22 42 02) 081 22 42 02 (+32-081 22 42 02)

Fax (fax): +32 (19) 829-57-62 +32 (19) 829-57-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delices de Florence (Aux): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delices de Florence (Aux)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delices de Florence (Aux)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delices de Florence (Aux), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delices de Florence (Aux). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delices de Florence (Aux), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delices de Florence (Aux). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delices de Florence (Aux)
Products information Delices de Florence (Aux)

BTW identificatienummer (tax): BE07953796386
Ondernemingsnummer: 6431915283
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 547,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Delices de Florence (Aux) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dairy products - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delices de Florence (Aux)
(Get full report from official database of BE for Delices de Florence (Aux))

Aanvulling soorten activiteiten voor Delices de Florence (Aux)
Addition kinds of activities for Delices de Florence (Aux)

367401. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers
02599906. Squab boerderij | Squab farm
32630000. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
36449904. Scrubbers voor catv systemen | Scrubbers for catv systems
36770000. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers
65310401. Verhuurder, onroerend goed | Rental agent, real estate
78120000. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
78120109. Religieuze film productie | Religious motion picture production

Werken bij Delices de Florence (Aux): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delices de Florence (Aux): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delices de Florence (Aux). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delices de Florence (Aux). Looking for open vacancies in other companies

  • Zorg jij mee voor de schaduw in huis? (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handige Harry die zowel op mechanisch als elektrisch gebied zijn plan kan trekken en met de nodige verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken, ben je dagelijks met de glimlach op de baan naar jouw klanten. Je hebt een waterdichte huid, want een regenbui of wat wind houden jou niet tegen. Eenmaal ter plaatse zorg je voor de montage van nieuwe zonneweringen en (elektrische) rolluiken of bestaande zonneweringen of voer je het onderhoud of herstellingen uit aan elektrische poorten. Het spreekt voor zich dat een ladder een veel gebruikt werkinstrument is en dat deze je dus zeker geen schrik mag aanjagen. Elke dag opnieuw keer je ’s avonds trots op jouw werk terug naar het bedrijf en ben je in gedachten al terug bezig met jouw klanten van morgen. Je weet immers dat jouw klanten steeds aan jou terug zullen denken wanneer ze op een warme dag in de schaduw kunnen genieten van jouw werk.

  • Heftruckchauffeur (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen.

  • Huishoudhulp in Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heppen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Taken: - 50% bediening in de slagerij - 50% kassa en aanvulwerk

  • TECHNIEKER CENTRALE VERWARMING (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: THEO BOONS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het opsporen van storingen aan verwarmingsketels. Je lost de problemen op en stelt de ketel terug in werking. Daarnaast doe je ook het onderhoud van de verwarmingsketels.

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Junior verkoper bestelwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Antwerpen is één van de grootste Ivecodealers in de Benelux. Om hun groei in de vestiging van Antwerpen te ondersteuenen, zijn wij dringend op zoek naar ervaren en dynamisch technisch en commerciele: Junior verkoper bestelwagens!

  • callcenter medewerker vastgoed (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PEETERS & GIOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen die hun woning verkopen opbellen om afspraken vast te leggen met een immokantoor om de mogelijkheden te bespreken. Ervaring vereist. Aangevuld met administratief werk.

  • ARCHITECTE COLLABORATEUR INDEPENDANT (H/F) (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: FOREM

    Type: Zelfstandige activiteit

    SL + Architectes recrute actuellement 2 Architectes collaborateurs (PAS DE STAGIAIRE) Votre mission : Assurer des missions d'architecture au sein de nos bureaux. Vos fonctions : Vous élaborez des projets d'architecture et de construction (bâtiments industriels, immeubles de bureaux, infrastructures publiques, rénovations, immeubles mixtes, logements, villas, appartements, etc...). Vous êtes responsable de plusieurs projets et donc chargé du suivi administratif et technique des dossiers.

Zoek naar antwoorden van Delices de Florence (Aux) in sociale netwerken
Look for responds of Delices de Florence (Aux) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delices de Florence (Aux). Laat een reactie achter voor Delices de Florence (Aux). Delices de Florence (Aux) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delices de Florence (Aux). Leave a respond for Delices de Florence (Aux). Delices de Florence (Aux) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delices de Florence (Aux) op de google maps. Adres en contacten Delices de Florence (Aux)
Location of Delices de Florence (Aux) on the google maps. Address and contacts of Delices de Florence (Aux)

Andere gerelateerde bedrijven als come Delices de Florence (Aux) Delices de Florence (Aux): M.G.V. SPRL | QUICK | KATRIN ROELANDTS | S. SARTORI | H. CORNELIS

Other related companies as Delices de Florence (Aux): M.G.V. SPRL | QUICK | KATRIN ROELANDTS | S. SARTORI | H. CORNELIS

Delices de Florence (Aux) is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delices de Florence (Aux), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07953796386. Het bedrijf Delices de Florence (Aux) bevindt zich op het adres: Rue Galliot 8; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 547,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dairy products - Retail. Producten gemaakt in Delices de Florence (Aux) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delices de Florence (Aux) is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delices de Florence (Aux) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delices de Florence (Aux), openstaande posities, locatie van Delices de Florence (Aux) op de kaart.

Delices de Florence (Aux) is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delices de Florence (Aux), company assigned to the tax number BE07953796386. The company Delices de Florence (Aux) is located at the address: Rue Galliot 8; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 547,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dairy products - Retail. Products created in Delices de Florence (Aux) were not found.
The main activity of Delices de Florence (Aux) is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Delices de Florence (Aux) is not available. You also can look at reviews of Delices de Florence (Aux), open positions, location of Delices de Florence (Aux) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delices de Florence (Aux), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delices de Florence (Aux), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delices de Florence (Aux), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delices de Florence (Aux), employees, financial statistics.